Last news in Fakti

20 Август, 2020 11:34 7 952 4

Денят от седмицата, в който сте родени, определя съдбата ви

  • календар-
  • астрология-
  • седмица-
  • ден-
  • хороскоп-
  • съдба

Вижте какво ви е отредила съдбата

Денят от седмицата, в който сте родени, определя съдбата ви - 1
Снимка: Shutterstock

Експертите в астрологията и нумерологията са сигурни, че не само датата и месецът на раждане, но и денят на раждане от седмицата може да каже много за човека.

Освен това, определена планета влияе на всеки отделен ден от седмицата, пише flagman.bg. Научете коя е тази планета за вас и какво ви е отредила в живота:

ПОНЕДЕЛНИК

Хората, родени в първия ден от седмицата, са под властта на Луната и имат черти на характера като нежност и чувствителност. При тях всичко минава през сърцето им, състрадателни са и винаги са готови да помогнат на друг. На настроението им често влияе средата, в която са – ако е благоприятна, тогава те се чувстват добре, а ако не - тогава могат да бъдат много разстроени и притеснени. Ето защо родените в понеделник определено трябва да имат близки хора, които да ги подкрепят.

За тях също е важно да живеят в собствения си дом, в който ще инвестират цялата си положителна енергия. Тези хора едва ли някога ще се влюбят при пътувания – за тях няма нищо по-скъпо от стабилността и комфорта.

ВТОРНИК

Родените във втория ден от седмицата са под влиянието на Марс, който ги е дарил с типични мъжки черти – смелост, целеустременост, логика, независимо от пола им. Тези хора не се страхуват от нищо. За тях резултатът е по-важен от пътя към него, така че правят всичко бързо, без да поглеждат назад и без да се притесняват и съобразяват с дреболии. Притежавайки остър език, те първо говорят и след това мислят.

Хората, които са родени във вторник се ръководят от мотото „Вземете всичко от живота“ и са максималисти във всичко. В личния им живот е изключително важно да бъдат с най-добрия, според тях, партньор. Но е важно да се има предвид, че до тях трябва да бъде спокоен и търпелив човек.

СРЯДА

Родените в сряда са под закрилата на Меркурий и най-често остават млади в сърцето си до дълбока старост. Те не могат да си представят живота без движение и промяна. Държат на спонтанността, но и трудно вземат решения, когато са изправени пред избор. Искат около тях винаги да има хора, без общуване бързо се отегчават и дори стават унили. Срещи, промяна на стила, нови знания, пътуване – това е, което може да ги направи истински щастливи.

ЧЕТВЪРТЪК

Хората, които са родени в четвъртък, са повлияни от Юпитер и смятат образованието и социалните дейности за най-важните в живота си. За тях също е изключително важно да направят добро впечатление на другите, репутацията им е важна. Представителите на Юпитер обичат да бъдат уважавани и ценени, стремят се да бъдат в компанията на влиятелни хора. Най-често, независимо от избраната професия, родените в четвъртък са любители на философията, те са привлечени от живота на други народи, чуждите езици и пътуванията. Те си поставят глобални цели и се отдават изцяло на тях, понякога се лишават от много удоволствия и дори личен живот.

ПЕТЪК

Родените в петък са под егидата на Венера, която (независимо от пола) ги надарява с женски черти – чувствителност, уязвимост, саможертвеност, интуиция. Те също така обичат да угодят на другите, имат вроден вкус и са готови да отделят много време и пари, грижейки се за външния си вид. Най-често избират професии, свързани с изкуството или помагащи на другите. В същото време, ако обстоятелствата изискват, представителите на Венера могат да бъдат твърди и да отстояват себе си и близките си. Тези хора могат да бъдат много противоречиви – едновременно общителни и дръпнати, податливи и упорити... И понякога никой не може да предвиди поведението им.

СЪБОТА

Родените в събота са управлявани от Сатурн и имат независим и силен характер. Тези хора приемат всякакви трудности с достойнство, никога няма да се оплачат от живота си и да покажат чувствата си пред другите. Те са истински работохолици, могат да работят без почивка. Особено ако преследват някаква важна цел в работата си. Знаят как да живеят, често се отличават с консервативни възгледи. Но това не ги прави недостъпни. Най-близките им хора знаят, че зад студенината могат да открият уязвима и фина душа.

НЕДЕЛЯ

Хората, които са родени в неделя, са под егидата на Слънцето и са ентусиазирани и оптимистични натури. Винаги е лесно и приятно с тях, знаят как да развеселят и изгладят дори най-напрегнатата ситуация. Не е изненадващо, че домът им винаги е пълен с гости. В същото време не могат да бъдат наречени меки, те винаги имат собствено мнение за всичко и са упорити в постигането на целите си. Но те се придвижват към една своя мечта бавно, обмисляйки всяка своя стъпка.

Когато става въпрос за връзка – те се отдават напълно и не искат нищо в замяна.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мара Мичковица

    8 1 Отговор
    Раз, два, три - бутай, премести!
  • 2 Жени

    3 0 Отговор
    Глупости!Имам брат и сестра,като три пръста от една ръка сме,той честен и всеотдаен,тя прикрита,лицемерна и алчна.
  • 3 Лора

    4 1 Отговор
    Изморих се вече от всичкото това, не е от възрастта, може би от това, че постоянно някой ти натрапва, че живееш в,, къщата на духовете,,..!
  • 4 идиот

    2 0 Отговор
    Аз се чуда що съм такъв милюзин,а то било щото съм роден в неделя