Last news in Fakti

11 Септември, 2020 14:55 6 958 3

Невероятен септември за 3 зодии

  • зодии-
  • септември-
  • астрология-
  • зодиакални знаци

Септември започна с мечтателно настроение с пълнолуние в Риби

Невероятен септември за 3 зодии - 1
Снимка: shutterstock

Трудно е да повярваме, че 2020 г. е страхотна до момента, но ето че този месец ще бъде наистина невероятен в много отношения за три зодии.

Септември започна с мечтателно настроение с пълнолуние в Риби на 3 септември, последван от Меркурий във Везни на следващия ден. Този транзит е идеален за компромиси, преговори и равенство. Кокетната Венера, управляващата планета на Везните, навлезе в Лъв на 6 септември, което автоматично нагорещи сферата на ценностите, удоволствията и романтичните връзки. От 8 септември пък Марс е ретрограден в Овен.

Новолунието в Дева на 17 септември ще бъде отлична възможност за започване на нова рутина, последвано от преминаването на слънцето в красноречивите Везни на 22 септември – есенното равноденствие. На 12 септември Юпитер става директен, а Сатурн приключва ретрограда си на 29 септември, което ще облекчи ретроградното напрежение от последните няколко месеца.

Телец: Чувствате се уверени, продуктивни и вдъхновени

Със слънцето в Дева, запалващо вашия смел пети дом на радост, любов, творчество, самоизразяване и страст, всичко от вашето его до сърдечните ви емоции се усеща енергизирано и съживено. Какво можете да подобрите или върху какво може да продължите да работите усилено, що се отнася до ежедневните ви задължения? Меркурий ви покрива, тъй като навлиза във Везни и ще озари шестия ви дом на отговорност и рутина.

Невероятен септември за 3 зодии
Снимка: shutterstock

Дева: Фокусирате се повече върху себе си и се чувствате добре

Честит рожден ден, Деви! Наздраве за поредното приказно пътешествие около слънцето! Няма нищо по-подмладяващо от слънцето, което разпръсква великолепните си лъчи над вашия знак. Пълнолунието ще запали вашия седми дом на партньорства и обмени, което ще доведе до успех в отношенията ви. Меркурий ще бъде във Везни през вашия втори дом на ценности, финанси и самочувствие, което ще ви напомни за вашата собствена стойност. Простете на себе си и на онези, които са ви възмутили. Дължите го на себе си.

Невероятен септември за 3 зодии
Снимка: shutterstock

Козирог: Готови сте да направите сериозни ходове

Небето е границата, особено когато цял живот се подготвяте за този момент. Със слънцето в Дева, греещо през деветия ви дом на образование, пътуване, мъдрост и вяра, усещате порива да направите решаващия скок. Пълнолунието в Риби ще блести през третия ви дом на комуникация и ще ви доведе до търсените отговори и признанието, което заслужавате. Меркурий във Везни ще започне да работи през амбициозния ви кариерен сектор и от своя страна ще очарова вашите началници и авторитетни фигури. Вашият планетарен владетел Сатурн също става директен този месец, така че не се страхувайте да говорите истината.

Невероятен септември за 3 зодии
Снимка: shutterstock


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Що само жени на тия снимки

    5 0 Отговор
    Да не са хороскопи само за жени ?
  • 2 Stéphanie 🎲

    4 0 Отговор
    Мерси 👍за Телец винаги е така -Чувствате се уверени, продуктивни и вдъхновени!!
  • 3 Курвиииисъррррр..!

    1 3 Отговор
    Голям гъсссссмет....ше видят тепърва.!