Last news in Fakti

28 Септември, 2020 07:00 8 330 0

Вашият хороскоп за днес, 28.09.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Девите няма да са в много добра кондиция днес

Вашият хороскоп за днес, 28.09.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Работата краси човека е казал народът. Днес ще имате шанс да се уверите в достоверността на тази мъдрост. Най-малкото почистването около нас е символ на вътрешната чистота, а тя е най-важната за красотата.

Телец

Ще летите на крилете на любовта и никой, по никакъв начин не би могъл да ви обясни нещо по-различно от любов. В крайна сметка любовта е всичко, така че направете и невъзможното, за да я съхраните.

Близнаци

Имуществени въпроси или пък как да изкарате допълнително ще са все неща, които ще ви се въртят из главата днес. Днес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Рак

Имуществени въпроси или пък как да изкарате допълнително ще са все неща, които ще ви се въртят из главата днес. Ще действате практично, а това ще ви спести много проблеми. Но дали не губите очарованието на дребните неща?

Лъв

Днес сте малко обидчиви и дори най-дребна забележка може да ви нарани. Не приемайте толкова лично нещата, бъдете по-реалистични. Може да направите нещо лично за себе си, за да се почувствате по-добре. Не позволявайте мнението на другите да влияе върху самочувствието ви.

Дева

Не сте в много добра кондиция, но пък ще ви се отдаде да видите неща, които до момента са били скрити и неясни. Не избързвайте да си правите изводи, изчакайте да разберете цялата картина.

Везни

Продължават да ви терзаят най-различни съмнения относно способностите ви и какво ли още не. Важно е да се отърсите от тях и да действате. Можете да получите подкрепата на случая, така че трябва да сте готови.

Скорпион

Сутринта може да сте малко нервни и да действате прекалено прибързано. Към обяд нещата ще станат по-лежерни и до вечерта ще се почувствате добре, особено, ако я прекарате в приятна компания, а изгледи за това определено има.

Стрелец

Днес нещата в по-голямата си част ще са трудно управляеми. Не се дразнете, че губите контрол, а по-скоро благодарете, че не вие носите отговорност за последствията. Това е шега, разбира се, но е хубаво понякога човек да живее с тази мисъл, нали…

Козирог

Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота. Отношенията ви с околните може да са малко по-емоционални от обикновено. Опитайте се да не бъдете пристрастни, погледнете нещата от друг ъгъл.

Водолей

Ще ви се иска всичко, до което се докосвате, да е красиво и да ви носи радост. Можете да направите някои промени у дома си, за да се чувствате там истински добре и уютно през идващите хладни дни.

Риби

Ако не сте уверени в собствената си правота, как тогава бихте могли да убедите околните. Позволете си да пораснете чрез срещите с другите - давайте им от себе си и ще видите как даденото се връща при вас умножено много, много пъти.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА