Last news in Fakti

29 Септември, 2020 07:00 7 944 0

Вашият хороскоп за днес, 29.09.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Интересен ден за Скорпионите

Вашият хороскоп за днес, 29.09.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес е хубаво да се отдадете на по-спокойни занимания. Така или иначе трудно ще останете сами, добре е да сте по-дружелюбни и готови за компромиси.

Телец

Днес ще подхождате творчески дори към баналните ежедневни неща. Това е прекрасно, защото така не само правите живота си по-интересен, а внасяте и елемент на забава в досадните неща.

Близнаци

Не се разстройвайте от ежедневни проблеми, гледайте по-спокойно на нещата. Бъдете повече време навън с красивата есен и ще ви е по-лесно да забравите проблемите си, а и да ги решите впоследствие. Когато сте спокойни по-лесно ще разрешите нещата, които ви тормозят.

Рак

Започвате деня с куп задачи. Хубавото е, че ще научите интересни неща и ще получите примамливи предложения. Лошото, че трудно ще се справите с всичко и няма да ви остане време за личните ви неща.

Лъв

Днес ще сте енергични и дейни. Внимавайте с парите. Не харчете за безсмислени неща само, защото ви е леко нервно. Потърсете други начини да се справите с напрежението.

Дева

Днес ще сте изпълнени с ентусиазъм и готови да покорявате всичко, което се изпречи на пътя ви. В желанието си да свършите толкова много неща може да пропуснете най-важното. Не се разсейвайте.

Везни

Спешни ангажименти може да провалят предварителните ви планове. Ще се разкъсвате между задълженията и желанията си. Не изпадайте в униние и не търсете вина, просто свършете каквото трябва без да се терзаете излишно.

Скорпион

Очаква ви един интересен ден, изпълнен с много срещи и разговори. Няма да имате възможност да останете за дълго сами. Хубаво е да внимавате, когато се движите по пътищата, все пак останалите не са длъжни да се съобразяват единствено с вас.

Стрелец

Днес може да ви обземат някакви неясни страхове относно сигурността ви или пък за здравето на децата ви. Не се поддавайте на такива емоции, по-добре направете нещо за някой нуждаещ се, това ще стопли душата ви и ще ви помогне да погледнете по друг начин света.

Козирог

Днес ще имате прекалено много неща за вършене и сигурно ще ви трябват помощници. Май е най-добре просто да степенувате задачите по важност и да отхвърлите, онези които е възможно. Просто вършете неща, които наистина ви носят удоволствие.

Водолей

Ще ви се иска да сложите всичко по местата и да направите дома си уютен и приятен. Естествено това ще погълне цялата ви енергия, затова намерете някой да ви помогне, не се изтощавайте, щадете се.

Риби

Хубав ден, забавлявайте се повече. Не се ядосвайте на дреболии и подхождайте творчески към ситуациите. Не пропускайте да се разходите сред природата, ще се заредите.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА