Last news in Fakti

28 Септември, 2020 16:36 4 031 32

Шеф Манчев откровено за развода и жените си

  • иван манчев-
  • шеф манчев-
  • кулинар-
  • развод-
  • съпруга-
  • връзка

Кулинарят разказа какво се случва в личния му живот

Животът на Шеф Манчев от известно време е особено интересен за жълтата преса. Причината са жените в живота му. Но историите в таблоидите, разбира се, не винаги са истински.

„Преди 3 години се разделих със съпругата ми след 18-годишен брак. Имахме страхотни моменти, но стана така, че имах много ангажименти, станах популярен, дойде и ревност. Може би загубата на доверие провали брака ни. В момента имаме страхотни отношения с Марина”, разказа Иван Манчев в предаването "Неделята" по Нова телевизия.

След това се появява Цветомила – жената, от която има малък син - Александър.

„Двамата сме различни хора – аз съм екстроверт, тя е по-затворен човек, който обича да си е вкъщи. Аз пътувам много. Не винаги се получаваше. Разбрахме, че не сме един за друг”, обясни Иван Манчев.

Настоящата жена до него среща покрай сина си. Тя е майка на гаджето на най-големия му син. „Много я харесах, но не беше любов от пръв поглед, трябваха ми 4 месеца”, споделя Иван Манчев.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    16 9 Отговор
    Гола вода е като готвач.Аз му показвах как се прави пица.Че неговите за нещо не ставаха.

    Коментиран от #13, #32

  • 2 Папа Джонс

    15 3 Отговор
    Щом на Последния Софиянец пицата с топинг от царевица и кренвирши я хвалите, значи тоя Манчев е пълен лаик.

    Коментиран от #4

  • 3 Чичо

    14 5 Отговор
    Бате,тоя не може да направи едни кренвирши с кашкавал..Къде шеф готвач е? Аре стига
  • 4 Последния Софиянец

    10 3 Отговор

    До коментар #2 от "Папа Джонс":

    При мен пица с кренвирши няма селянино!

    Коментиран от #21

  • 5 отвратен

    18 4 Отговор
    В БГ ресторантьорите са пълна смешка. Отвратителна храна, някакви ястия, където съществуват само в тефтерите на БГ мутрите, с ниска себестойност пари-хранителни съставки, а хигиената е под пълна критика. За имената на заведенията и дума да не става, щом Джънк фууд ресторанти се водят като най-качествените, можете да си представите останалите за каква аматьорска история става на въпрос. Последният Софиянец също може да потвърди, че всичко е на равнище аматьор, мижим да те лажим.

    Коментиран от #8, #9

  • 6 Абе, в тоя сайт

    8 2 Отговор
    Само готвачи ли сте?
  • 7 погнусен

    7 3 Отговор
    Да си признаят веднага кой е опитвал пиле с корнфлекс, или други народни рецепти като калмари от брашно? Върхът на простотията е пържени картофи с или без сирене, с разлика в цената двойно. Хлябът се заплаща навсякъде и във вид на препечена филийка (бройка), или някаква глупост намазана с маргарин и шарена сол? Ресторантите бюфети са още по-гнусни, там дори и готвачът не смее да опита от "специалитетите" защото токсикологията после му е вързана. Най-подходящата храна за българинът вече 30г си остава дюнерът - за закуска, обед и вечеря и всички искат чеснов сос, все едно с него ще е по-,алко отвратително.
  • 8 Ей, отворко,

    16 3 Отговор

    До коментар #5 от "отвратен":

    Ти в кухня на ресторант в чужбина влизал ли си изобщо? Знаеш ли, каква смрад е? Пак изкозвания за БГ от хора, дето нищо не са видели зад граница! Стига сте плюли страната си, бъ тъпанари!

    Коментиран от #10, #16

  • 9 Последния Софиянец

    8 6 Отговор

    До коментар #5 от "отвратен":

    Глупости говориш.Аз имам добър персонал и си го пазя.Това е най важното.Три месеца ги издържах пролетта като ни затвориха заради измисления коронавирус.А те са горди и после лятото ми изработиха парите.
  • 10 Последния Софиянец

    2 4 Отговор

    До коментар #8 от "Ей, отворко,":

    Точно му го каза.Нас ни чупят от проверки,а в чужбина са кочини кухните.

    Коментиран от #17

  • 11 Тоя луд ли е

    12 2 Отговор
    За какви жени да говори тоя плешив дебеланко с шкембе, да не е Ален Делон или Хулио Иглесиас да говори за жени. Всеки плешив чичка с шкембе ако започне да говори за жени какво ще стане. Прави ястия, ОК, добър си,ОК,ама жени ,тая ,пък оная. Айде по-цивилизовано.

    Коментиран от #14

  • 12 Шефе

    5 1 Отговор
    Вече на, друг шеф симпатизирам, доста е по добър и с интелект от тебе...!
  • 13 Еееее

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    А спри се познават го дори извън България. С него ли се мериш🙄🙄. Злобар си по природа. Истинска пица може да ти направи само пицар италиянец. В България хубава пица няма. Всичми сте имитатори

    Коментиран от #15

  • 14 Даа

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Тоя луд ли е":

    Гледай предаването по Нова телевизия от вчера и ще разбереш 😊
  • 15 Пич

    2 2 Отговор

    До коментар #13 от "Еееее":

    Кой е Последния софиянец?

    Коментиран от #19

  • 16 отвратен

    10 1 Отговор

    До коментар #8 от "Ей, отворко,":

    Е не е ли така? Бил сервитьор в Италия, гледал как мятат баш пицарите тестото, върнал се в родината и отворил "италиянска пицария", в която за великата пица внос, плод на стажа на пицаря като сервитьор, трябва да чакаш 45 мин, а като дойде, моцарелата е заменена от някаква пихтия оранжева, за босилек не са и чували и някаква царевица се мъдри отгоре и това вчико на цената на 2 екстра лардж пици от реномирана верига пицарии с хиляди ресторанти по света. Не мерси, в БГ освен гладен от ресторанта си тръгваш и по-беден и по-унижен.

    Коментиран от #18

  • 17 Ооо не

    10 2 Отговор

    До коментар #10 от "Последния Софиянец":

    Някой от вас да работил в чужбина и то по ресторант ❓Нямате идея за какво иде дума. Проверки жестоко и глоби също дори на момента те затварят
  • 18 Факти

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "отвратен":

    Точно казано
  • 19 Еееее

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "Пич":

    Някой си уж бизнесмен. Но дали е така един господ знае. По 24ч троли.

    Коментиран от #20, #24

  • 20 Пич

    4 0 Отговор

    До коментар #19 от "Еееее":

    Е кога прави бизнес?

    Коментиран от #22

  • 21 Папа Джонс

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Ама с царевица има.. :) и някаква друга измама на месо. А сервитьорките ти ги знаем. Татуировки по ръцете и стар маникюр с незнайно какви зарази под ноктите. Ако бях РЗИ/ХЕИ щях да те затворя отдавна и да пусна на пазара само верига пицарии с истинско качество, истинско оборудване, точносто и коректност, а не някакви залъгалки и писане на ревюта в Трипаджайзъра от комшиите от входа, след безплатна закуска.

    Коментиран от #23

  • 22 Еееее

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Пич":

    Добър въпрос 😃. Явно бизнеса му е тук Факти.
  • 23 Евала

    5 1 Отговор

    До коментар #21 от "Папа Джонс":

    Браво, че си откровен. Смаза му тарикатският тон. 22 ресторанта имал. Голям бизнесмен 🤐
  • 24 някой

    2 2 Отговор

    До коментар #19 от "Еееее":

    Човека ,,Последния софиянец ,, от много месеци не участва в този форум и не пише постове. Това леке което пише глупости е обикновено тролче, може и някой готвач да е. Вчера сутринта имаше..цитирам : 19 ресторанта, днес преди обяд бяха 25..жалка история,не си струва да го коментираме,щото явно му доставя удоволствие да пише небивалици и да си вярва.
  • 25 На кой

    7 1 Отговор
    Чий шеф е тоя, че не разбрах ???
  • 26 Ауууу

    12 1 Отговор
    Демек сега спи със сватята? Следва свата, предполагам. По-гурме звучи...

    Коментиран от #27

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Клиент

    4 1 Отговор
    Кактуса му е нищо особено. Бизнес обяд 12 лева - салатка и основно детски порции в големи чинни, плюс мини хлебче и една джвъчка масло, плюс гола вода от чешмата, наливна бира и покръстено вино по има-няма 100 грама чашата. Чиста печалба 4-5 лева на порция.
  • 29 Леле мале

    2 3 Отговор
    Злобари при това неграмотни.Поработете върху правописа после дрън дрън и бля бля....
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Варна

    0 0 Отговор
    Ей селяци,какво разбирате от ресторанти и хубава храна
  • 32 селяк

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    ако си толкова велик, защо не те гледаме по телевизията, а те четем по сайтове