ФАКТИ.БГ

Шеф Манчев откровено за развода и жените си

Кулинарят разказа какво се случва в личния му живот

Публикувана: 28 Септември, 2020 16:36
32 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 2973
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.

Животът на Шеф Манчев от известно време е особено интересен за жълтата преса. Причината са жените в живота му. Но историите в таблоидите, разбира се, не винаги са истински.

„Преди 3 години се разделих със съпругата ми след 18-годишен брак. Имахме страхотни моменти, но стана така, че имах много ангажименти, станах популярен, дойде и ревност. Може би загубата на доверие провали брака ни. В момента имаме страхотни отношения с Марина”, разказа Иван Манчев в предаването "Неделята" по Нова телевизия.

След това се появява Цветомила – жената, от която има малък син - Александър.

„Двамата сме различни хора – аз съм екстроверт, тя е по-затворен човек, който обича да си е вкъщи. Аз пътувам много. Не винаги се получаваше. Разбрахме, че не сме един за друг”, обясни Иван Манчев.

Настоящата жена до него среща покрай сина си. Тя е майка на гаджето на най-големия му син. „Много я харесах, но не беше любов от пръв поглед, трябваха ми 4 месеца”, споделя Иван Манчев.

Поставете оценка на статията:
Оценка 3.5 от 6 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Последния Софиянец
1 Отговор
Гола вода е като готвач.Аз му показвах как се прави пица.Че неговите за нещо не ставаха.

Коментиран от #13, #32


Оценка:
-9 +16

Папа Джонс
2 Отговор
Щом на Последния Софиянец пицата с топинг от царевица и кренвирши я хвалите, значи тоя Манчев е пълен лаик.

Коментиран от #4


Оценка:
-3 +15

Чичо
3 Отговор
Бате,тоя не може да направи едни кренвирши с кашкавал..Къде шеф готвач е? Аре стига

Оценка:
-5 +14

Последния Софиянец
4 Отговор

До коментар #2 от "Папа Джонс":


При мен пица с кренвирши няма селянино!

Коментиран от #21


Оценка:
-3 +10

отвратен
5 Отговор
В БГ ресторантьорите са пълна смешка. Отвратителна храна, някакви ястия, където съществуват само в тефтерите на БГ мутрите, с ниска себестойност пари-хранителни съставки, а хигиената е под пълна критика. За имената на заведенията и дума да не става, щом Джънк фууд ресторанти се водят като най-качествените, можете да си представите останалите за каква аматьорска история става на въпрос. Последният Софиянец също може да потвърди, че всичко е на равнище аматьор, мижим да те лажим.

Коментиран от #8, #9


Оценка:
-4 +18

Абе, в тоя сайт
6 Отговор
Само готвачи ли сте?

Оценка:
-2 +8

погнусен
7 Отговор
Да си признаят веднага кой е опитвал пиле с корнфлекс, или други народни рецепти като калмари от брашно? Върхът на простотията е пържени картофи с или без сирене, с разлика в цената двойно. Хлябът се заплаща навсякъде и във вид на препечена филийка (бройка), или някаква глупост намазана с маргарин и шарена сол? Ресторантите бюфети са още по-гнусни, там дори и готвачът не смее да опита от "специалитетите" защото токсикологията после му е вързана. Най-подходящата храна за българинът вече 30г си остава дюнерът - за закуска, обед и вечеря и всички искат чеснов сос, все едно с него ще е по-,алко отвратително.

Оценка:
-3 +7

Ей, отворко,
8 Отговор

До коментар #5 от "отвратен":


Ти в кухня на ресторант в чужбина влизал ли си изобщо? Знаеш ли, каква смрад е? Пак изкозвания за БГ от хора, дето нищо не са видели зад граница! Стига сте плюли страната си, бъ тъпанари!

Коментиран от #10, #16


Оценка:
-3 +16

Последния Софиянец
9 Отговор

До коментар #5 от "отвратен":


Глупости говориш.Аз имам добър персонал и си го пазя.Това е най важното.Три месеца ги издържах пролетта като ни затвориха заради измисления коронавирус.А те са горди и после лятото ми изработиха парите.

Оценка:
-6 +8

Последния Софиянец
10 Отговор

До коментар #8 от "Ей, отворко,":


Точно му го каза.Нас ни чупят от проверки,а в чужбина са кочини кухните.

Коментиран от #17


Оценка:
-4 +2

Тоя луд ли е
11 Отговор
За какви жени да говори тоя плешив дебеланко с шкембе, да не е Ален Делон или Хулио Иглесиас да говори за жени. Всеки плешив чичка с шкембе ако започне да говори за жени какво ще стане. Прави ястия, ОК, добър си,ОК,ама жени ,тая ,пък оная. Айде по-цивилизовано.

Коментиран от #14


Оценка:
-2 +12

Шефе
12 Отговор
Вече на, друг шеф симпатизирам, доста е по добър и с интелект от тебе...!

Оценка:
-1 +5

Еееее
13 Отговор

До коментар #1 от "Последния Софиянец":


А спри се познават го дори извън България. С него ли се мериш🙄🙄. Злобар си по природа. Истинска пица може да ти направи само пицар италиянец. В България хубава пица няма. Всичми сте имитатори

Коментиран от #15


Оценка:
-3 +10

Даа
14 Отговор

До коментар #11 от "Тоя луд ли е":


Гледай предаването по Нова телевизия от вчера и ще разбереш 😊

Оценка:
-0 +1

Пич
15 Отговор

До коментар #13 от "Еееее":


Кой е Последния софиянец?

Коментиран от #19


Оценка:
-2 +2

отвратен
16 Отговор

До коментар #8 от "Ей, отворко,":


Е не е ли така? Бил сервитьор в Италия, гледал как мятат баш пицарите тестото, върнал се в родината и отворил "италиянска пицария", в която за великата пица внос, плод на стажа на пицаря като сервитьор, трябва да чакаш 45 мин, а като дойде, моцарелата е заменена от някаква пихтия оранжева, за босилек не са и чували и някаква царевица се мъдри отгоре и това вчико на цената на 2 екстра лардж пици от реномирана верига пицарии с хиляди ресторанти по света. Не мерси, в БГ освен гладен от ресторанта си тръгваш и по-беден и по-унижен.

Коментиран от #18


Оценка:
-1 +10

Ооо не
17 Отговор

До коментар #10 от "Последния Софиянец":


Някой от вас да работил в чужбина и то по ресторант ❓Нямате идея за какво иде дума. Проверки жестоко и глоби също дори на момента те затварят

Оценка:
-2 +10

Факти
18 Отговор

До коментар #16 от "отвратен":


Точно казано

Оценка:
-0 +3

Еееее
19 Отговор

До коментар #15 от "Пич":


Някой си уж бизнесмен. Но дали е така един господ знае. По 24ч троли.

Коментиран от #20, #24


Оценка:
-1 +3

Пич
20 Отговор

До коментар #19 от "Еееее":


Е кога прави бизнес?

Коментиран от #22


Оценка:
-0 +4

Папа Джонс
21 Отговор

До коментар #4 от "Последния Софиянец":


Ама с царевица има.. :) и някаква друга измама на месо. А сервитьорките ти ги знаем. Татуировки по ръцете и стар маникюр с незнайно какви зарази под ноктите. Ако бях РЗИ/ХЕИ щях да те затворя отдавна и да пусна на пазара само верига пицарии с истинско качество, истинско оборудване, точносто и коректност, а не някакви залъгалки и писане на ревюта в Трипаджайзъра от комшиите от входа, след безплатна закуска.

Коментиран от #23


Оценка:
-1 +5

Еееее
22 Отговор

До коментар #20 от "Пич":


Добър въпрос 😃. Явно бизнеса му е тук Факти.

Оценка:
-0 +1

Евала
23 Отговор

До коментар #21 от "Папа Джонс":


Браво, че си откровен. Смаза му тарикатският тон. 22 ресторанта имал. Голям бизнесмен 🤐

Оценка:
-1 +5

някой
24 Отговор

До коментар #19 от "Еееее":


Човека ,,Последния софиянец ,, от много месеци не участва в този форум и не пише постове. Това леке което пише глупости е обикновено тролче, може и някой готвач да е. Вчера сутринта имаше..цитирам : 19 ресторанта, днес преди обяд бяха 25..жалка история,не си струва да го коментираме,щото явно му доставя удоволствие да пише небивалици и да си вярва.

Оценка:
-2 +2

На кой
25 Отговор
Чий шеф е тоя, че не разбрах ???

Оценка:
-1 +7

Ауууу
26 Отговор
Демек сега спи със сватята? Следва свата, предполагам. По-гурме звучи...

Коментиран от #27


Оценка:
-1 +12

27
Този коментар е премахнат от модератор.
Клиент
28 Отговор
Кактуса му е нищо особено. Бизнес обяд 12 лева - салатка и основно детски порции в големи чинни, плюс мини хлебче и една джвъчка масло, плюс гола вода от чешмата, наливна бира и покръстено вино по има-няма 100 грама чашата. Чиста печалба 4-5 лева на порция.

Оценка:
-1 +4

Леле мале
29 Отговор
Злобари при това неграмотни.Поработете върху правописа после дрън дрън и бля бля....

Оценка:
-3 +2

30
Този коментар е премахнат от модератор.
Варна
31 Отговор
Ей селяци,какво разбирате от ресторанти и хубава храна

Оценка:
-0 +0

селяк
32 Отговор

До коментар #1 от "Последния Софиянец":


ако си толкова велик, защо не те гледаме по телевизията, а те четем по сайтове

Оценка:
-0 +1

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Георги Илиев-Майкъла
Георги Илиев-Майкъла говори кога ЦСКА е бил най-силен финансово в историята си
От продажбата на Стоичков, Костадинов и Любо Пенев имахме 6-7 милиона долара. Това знаете ли какви пари бяха? Можехме да купим половин София"

Още бисери