Last news in Fakti

4 Октомври, 2020 18:03 2 846 5

Деми Ловато възпя раздялата, но годеникът ѝ...

  • деми ловато-
  • макс ерик-
  • раздяла-
  • годеж-
  • скандал

Бившият ѝ годеник Макс Ерих сътвори същински панаир в социалните мрежи, след като стана ясно, че Деми го е зарязала

Деми Ловато възпя раздялата, но годеникът ѝ... - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Миналата седмица стана ясно, че Деми Ловато и годеникът ѝ Макс Ерих, с когото бяха заедно от едва шест месеца, са се разделили. Ерих коментира новината, че вече не е двойка с популярната изпълнителка, като първоначално написа в Инстаграм, че е научил за края на връзката си от медиите. След това пък качи скрийншоти на песни на Деми Ловато, като написа, че тя е най-добрият женски вокал.

Междувременно Деми запази мълчание. Наблюдателни фенове забелязаха, че тя вече не следва Макс Ерих в Инстаграм, не след дълго бяха изтрити и всички техни общи снимки от социалната мрежа. Последният ѝ пост в социалната мрежа пък недвусмислено казва, че тя все още не готова да говори за раздялата си. "Музиката винаги е била до мен", написа тя и обяви, че на сутринта ще представи нова песен, в която Деми възпява случилото се. Или поне как се чувства.

"Still Have Me" е новият сингъл на Деми Ловато - красива балада за вътрешната сила на човека. В първата част тя разкрива как се чувства в момента - пречупена, развалина, сякаш някой ѝ е откраднал нещо, сякаш светът е изчезнал. "Не ми остана много, но все още имам себе си и това е всичко, от което имам нужда", пее певицата.

През това време Макс не спираше да пуска странни статуси онлайн, както и да се обяснява в любов на Ловато, като ѝ обеща, че ще я обича вечно и безусловно, стига само да се върне при нея. До раздялата им се стигна, след като наяве излязоха стари публикации в социалните мрежи на Ерих, в които се вижда как от години той се опитва да привлече вниманието на всевъзможни известни дами и да им се моли да започнат да си говорят с него. Постовете му са били насочени към Деми Ловато, Селена Гомес, Тейлър Суифт, Ариана Гранде и др. Фенове на Деми ѝ изпращаха скрийншотове, в които той пише, че ще направи всичко възможно да се ожени за някоя от тях. Загрижени почитатели на певицата я предупреждаваха да внимава, защото се занимава с човек, който гони определена цел и не е сигурно дали наистина я обича.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 3 Отговор
    най красивите ЖЕНИса ДЕСИСЛАВА ЦВЕТАНОВА от ГРАД ЛОМ и ДЕСИСЛАВА СТОЯНОВА ТЕРЧЕВА бивш водещ на закритото РАДИО ЕЛТО ЕФ ЕМ а сега е УЧИТЕЛКА в СОУ ХРИСТО БОТЕВ

    Коментиран от #4

  • 2 Голям диференциал

    9 0 Отговор
    Има Ловато....!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Инспектор Мадуро

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ако не правят гърленки недей да ми ги хвалиш!
  • 5 цербер

    0 0 Отговор
    „Калиакра” с вкус на масло, ми звучи като „Жигули” с цвят на Бентли.