Last news in Fakti

5 Октомври, 2020 18:33 5 821 13

Изумително е какво се случва с тялото, ако ядем фурми всеки ден

  • фурми-
  • плодове-
  • полезно-
  • здравословно хранене

Жена си направи експеримент със стриктно и редовно ядене на фурми

Изумително е какво се случва с тялото, ако ядем фурми всеки ден - 1
Снимка: Shutterstock

Всички искаме да сме здрави и да се чувстваме добре. Но когато се нахраним твърде обилно, често ни става тежко, не можем да спим добре, не се чувстване наред и изпитваме редица други неудобства.

Оказва се, че има спасение! При това то може да настъпи много бързо. Това разказва жена, която е изпитала едно средство.

"Харесвате ли фурми? Доскоро не знаех, че тези плодове от палми са толкова полезни. Сега си правя "витаминна смес" на базата на фурми, сини сливи и сушени кайсии с ядки и карам семейството ми да яде от тази смес по 1 супена лъжица на ден.

Преди няколко месеца прочетох, че трябва да ядете по четири фурми на ден, за да решите много здравословни проблеми. Много ги обичам, затова бързо се реших на този експеримент. Знаех, че няма да се случи нищо лошо, но ми стана интересно да гледам ефекта", така читателката на jenata.blitz.bg започва разказа си.

Оказа се, че след точно три седмици със здравето ѝ са се случили истински чудеса.

"Сега ще говоря за ползите от фурмите и какъв беше резултатът в хода на моя експеримент.

- Сънят се подобрява

Да, редовното хапване на фурми може да подобри съня. Преди имах често главоболие, но докато ядох плодовете, спях като бебе. От научна гледна точка не мога да го обясня - просто ви казвам как се чувствам и какво е състоянието ми.

- Кръвното спада

Може и да не вярвате, но кръвното ми се понижи с 10 точки (без лекарства). Това е краткосрочен ефект, но с редовна употреба на фурми можете да поддържате кръвното си налягане нормално.

- Можете да отслабнете

Само четири плода на ден ще ви помогнат да замените различните сладки, тъй като те са много висококалорични. След тези плодове няма да ви се приискат никакви други сладки изкушения.

Можете да ядете този плод под всякаква форма. Аз го ядох в сурова. Отслабнах с около три килограма за три седмици. Въпреки че този показател не е толкова голям, за мен беше добър резултат.

Внимание! Не яжте плодове през нощта, тъй като те са тежки и трудно смилаеми. За храносмилането е най-добре да ги ядете сутрин", допълва още жената.

Добре е да похапвате фурми. Особено през есента и зимата, когато времето е много депресивно. Ако го направите само след пет дни ще забележите как се подобрява настроението ви.

Освен това ще забележите как ставате по-енергични и весели. Колкото по-често ядете тези плодове - толкова по-дълго ще бъдете положително настроени към света и хората около вас. Както се оказа - това е най-добрият естествен антидепресант.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    10 9 Отговор
    Чудесна статия за фурмите. Благодаря
  • 2 Мдаа

    11 5 Отговор
    Мн е важно да е по една супена лъжица на база на бля, бля, бля.
  • 3 Б.Х.

    25 5 Отговор
    Има много фурми от сделката на бившия министър. Нека рекламата започне сега

    Коментиран от #13

  • 4 Б.Х.

    5 4 Отговор
    Има много фурми от сделката на бившия министър. Нека рекламата започне сега
  • 5 За диабет

    2 1 Отговор
    Пак забранени, аз нямам, но ако прекаля, може би се покачва...!
  • 6 Сила

    5 4 Отговор
    Превръщате се в умалено копие на Пеевски!!!
  • 7 big

    14 3 Отговор
    А, те за това докараха един самолет с фурми от арабите! Може ли такъв егоизъм, само кликата около Борисов да спи добре, да им падне кръвното и да отслабват? Срамота! Оставка!

    Коментиран от #10

  • 8 Пепи

    11 2 Отговор
    Марче яж фурми и ще пишеш по хубави статии.
  • 9 Рошко

    4 2 Отговор
    Тази жена е избягала от психиатрията
  • 10 Дълбоко Виждащ

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "big":

    Като гледам колко е отслабнал дебелог...ия си представям колко помагат фурмите в комбинация с филии дебело намазани със свинска мас и захар....
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 kick

    0 1 Отговор
    Нищо вярно в написаното! Тези фурми са адски вредни, защото се приготвят с много рафинирана захар, консерванти и стабилизатори! Трябва да се забрани вноса и консумацията им!
  • 13 233222

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Б.Х.":

    Верно стояха вмирисани в базата на Червеният кръст в Горни Лозен.