14 Октомври, 2020 15:03 9 584 10

Зловещи СНИМКИ от миналия век стреснаха мрежата

  • страшно-
  • зловещо-
  • стари фотографии-
  • снимки-
  • призраци-
  • духове

Необясними явления са се появили на черно-белите кадри

В интернет пространството могат да се намерят наистина страховити снимки, от които на човек да му настръхнат косите и да го накарат да се замисли сериозно какво се случва по света. За съжаление, не за всяка фотография може да се намери логично обяснение. На първата снимка, направена през 1900 г. в Северна Ирландия, са запечатани 15 работнички от фабрика за бельо.

Зловещи СНИМКИ от миналия век стреснаха мрежата

При по-внимателно вглеждане в една от жените вдясно, можете да се види ръка на рамото ѝ. Трудно е да се каже чия точно е ръката и как се е появила тя. Не е изключено тя да е на служителка, починала малко преди да бъде направена снимката, която по този начин е решила да покаже присъствието си. Според някои по-песимистични потребители, на снимката няма ръка. Това просто е част от рокля, която се е намачкала и придобила формата на страховит силует. Според друга версия на кадъра е трябвало да позират 16 служителки, но една от тях е била отрязана калпаво и е останала ръката ѝ, пише Блиц.

Другата страховита снимка е направена през 1919 година. На нея са запечатани британски пилоти от Първата световна война.

Зловещи СНИМКИ от миналия век стреснаха мрежата

Сред тях е и Виктор Годард, който забелязва на фотоса своя починал приятел. Той се намира между четвъртия и петия мъж на последния ред. Виктор успява да разпознае Фреди Джаксън, който умира дни преди заснемането на кадъра. Тук определено починалият е искал да се присъедини към екипа си. Ако допълнителната ръка от първата снимка може да бъде обяснена без мистичен подтекст, с главата на починалия самолетен механик това едва ли може да се направи. Ако това не е призрак, как лицето се е появило на снимката?


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Интересно

    26 5 Отговор
    Не предполагах,че "фотошопа" е измислен много преди появата на дигиталните технологии...
  • 2 Мечо

    21 1 Отговор
    ЕЕЕЕ СТИГА С ТИЯ ГЛУПОСТИ ВСЕКИ ПЪТ В БРИТАНИЯ СТАВАТ ЧУДЕСА.
  • 3 Behemoth

    19 3 Отговор
    На втората снимка видях на премиера Дедо му....дето комунистите бастисали за кеф...какво ли е искал да покаже светиня му?

    Коментиран от #5

  • 4 Само Локо

    6 1 Отговор
    На първата е на Елвис баща му преди смяна на пола!
  • 5 сила

    8 5 Отговор

    До коментар #3 от "Behemoth":

    вика внука си да дойде при него а дано
  • 6 Stéphanie 🎲

    9 3 Отговор
    Възможно е да пази господ ⛪🙏.Има много филми например Annabelle ,The Conjuring 1,2 по истинска история .Америка и Англия са рекордьори в това отношение.Zak Bagans -Ghost Adventures -Зак Баганс и неговият екип от паранормални изследователи са посетили стотици обитавани от духове места както в Америка, така и в чужбина, интервюирайки местните за предполагаеми преследвания, преди да се изправят лице в лице със свръхестествени лица. Имат и няколко епизода с фенове и скептици за да отговорят на публиката дали е трикаж или реалност.Всички хора участвали потвърдиха присъствието на духове ....странно усещане
  • 7 Dante

    2 1 Отговор
    На едната снимка, много ясно се вижда, че гова е украса на облегалката. На другата, просто е объркана хронологията.
  • 8 АНОНИМЕН

    6 0 Отговор
    Старите фотографи можеха да ти направят от две или повече снимки на фотолента такъв монтаж, че да ти се накъдрят и изправят косите няколко пъти последователно! И без компютър! Заигравахме се през детските години навремето в кръжока по фотодело и сме пробвали! Е не чак с такъв успех!
  • 9 Зловещия

    2 1 Отговор
    От ден на ден почват да се появяват все по-зловещи работи .
  • 10 е х о

    2 0 Отговор
    Никой не вярва на тези шмекерии ...............а призраците са като истерията COVID-19 на теория съществува , на практика е балон надут с азотист оксид - райски газ !