Last news in Fakti

16 Октомври, 2020 16:31 6 117 6

Петте зодии с най-много врагове

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • врагове

Всяка зодия си има враг, но някои повече от други

Петте зодии с най-много врагове - 1
Снимка: shutterstock

Вижте кои са зодиакалните знаци, които си създават най-много врагове.

Близнаци

Близнаците имат умението да бъдат адвокат на дявола – те виждат различни гледни точки и могат да обсъждат теми на философско ниво. Това отстрани може да изглежда като двуличие и лицемерие и Близнаците често се озовават с много приятели, които всъщност са врагове и говорят зад гърба им.

Лъв

Хората често завиждат на Лъвовете. Те изглеждат щастливи, слънчеви и успешни и това кара останалите да се изяжда вътрешно, че животът им не е такъв. Хората, обаче, не знаят, че Лъвовете срещат много затруднения и пречки в живота си, но умеят да ги преодоляват с високо вдигната глава.

Везни

Везните са социални, чаровни и помагащи. Те обичат да изглеждат и да се държат добре, което ги кара да изглеждат перфектни. Около Везните се събират завистници и зложелатели, които само чакат те да се изложат или злепоставят, за да се покаже, че не са толкова перфектни.

Скорпион

Скорпионите често имат дългогодишни врагове, заради суровия си характер. Те не прощават и когато развалят взаимоотношения, те не само ги прекъсват, но и си отмъщават, за да не се повтори, за всеки случай.

Козирог

Козирозите работят здраво и усърдно и успяват да изградят бизнес, репутация, кариера, живот, с които да се гордеят. Около тях се събират хора, които искат това което Козирозите имат, но без здравата работа и усилие.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион

    16 2 Отговор
    Кой ще се занимава да отмъщава хапваш го и си продъжваш по пътя. АКО СЕ СПИРАШ ВСЕКИ ПЪТ ДА ХВЪРЛЯШ КАМЪНИ ПО ВС. КУЧЕ КОЕТО ТЕ ЛАЕ НЯМА ДА СТГНЕШ ДО НИКЪДЕ!!!!
  • 2 Близнаци

    11 1 Отговор
    Така весело ми става, като гледам как враговете ми се подмазват с един такъв неприкрит наивитет и си мислят, че са ме убедили в правотата на фантасмагориите си.
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 4 Отговор
    аз съм скорпион и бях влюбен в дама козирог водеща на закритото РАДИО ЕЛТО ФМ

    Коментиран от #4

  • 4 Ти пък

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Просто си идиот, споко.
  • 5 Клатев

    2 4 Отговор
    Вчера бях с една Козирочка.Раздадох се много и тя се раздаде.Какъв анален пудинг и направих.Завиждам на мъжа дето ще я е.в.е. след мен.Мнооого е добра.
  • 6 Клеопатра

    2 1 Отговор
    За Везничките съм съгласна,все доброжалатели ме заобикалят! Но природата е помислила за всичко.Както казват някои,няма как грозен човек да има красива душа или черен човек бяла душа,а и малък човек голяма душа.Още.доста такива елементи разкриват кой е срещу теб.Затова няма как да сбъркам в преценката си и не ме засяга,кой как гледа или какво мисли.Просто игнор.