Last news in Fakti

9 Ноември, 2020 14:05 3 040 12

Мис България аплодира медиците

  • мис българия-
  • мис българия 2020-
  • венцислава тафкова-
  • медици-
  • covid-19-
  • конкурс за красота

„Турът на надеждата“ с маски бе сред най-впечатляващите

Под знака на коронавируса премина тазгодишното издание на конкурса „Мис България“. Събитието събра 15 от най-красивите българки в столичен клуб, където се спазваха всички мерки за безопасност, свързани с пандемията. Гости, жури и дори претендентки за голямата титла се появиха на терен с лични предпазни средства, пише вестник "Монитор".

Именно „турът на надеждата“ с маски бе сред най-впечатляващите, като всяка една от хубавиците бе съчетала „аксесоара“ с балния си тоалет.

COVID-19 беляза не само визията, но и същината на конкурса, а триумфиралата с голямата корона Венцислава Тафкова не пропусна да аплодира от сцената медиците, които ежедневно водят битката с новия вирус на първа линия. Тя се занимава с мода от много години и в момента е студент по „Туризъм” в Нов български университет.

21-годишната красавица, родом от Асеновград, даде първото си интервю след конкурса в студиото на "Здравей България" по NOVA.

Много съм развълнувана и щастлива. За себе си мога да кажа, че се занимавам с мода от много години. Явявала съм се и на други конкурси. Реших да се кандидатирам и за този, за да не изпускам възможността”, сподели „Мис България 2020”.

По повод на нападките срещу нея тя заяви, че в България всички са свикнали да критикуват красивите жени. „Не знам защо ме нападат, явно е тенденция. Нямам корекции, освен на устните. На 20 години смятам, че не е нужно да си правя. Не съм против тях, ако са в някакви граници”, добави Тафкова.

Каузата за превенция тормоза над деца е тази, която тя иска да популяризира чрез титлата си. Агресията между тях си обяснява с това, че злобата е обхванала дори най-малките.

„Защитавала съм такива деца, затова и не съм била харесвана от учителите. Била съм бунтар и съм заставала зад правдата”, сподели още „Мис България”.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 646

    22 0 Отговор
    Моля прекръстете този конкурс на "мис дълбоко гърло"

    Коментиран от #7

  • 2 Transpocalypse

    12 1 Отговор
    Нямал корекции, ми клъцнатите каисии?
  • 3 хирург

    9 1 Отговор
    Носът му е резан, за писюна не знам.
  • 4 Бен Хур

    17 1 Отговор
    И тая е умствено ограничена..
    А визуално да не говорим
  • 5 ддд

    13 1 Отговор
    каква мисс? тази неможе да се усмихне
  • 6 Пищова Митьо

    16 0 Отговор
    За месец ще и е висока цената, после всеки ще я юрка
  • 7 сектант

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "646":

    Жал ми е за момичето. Мама и тати са я бутнали в конкурса защото имат хотелчета и сигурно не са и казали дори истината (че са и платили победата). Абе карай, важното е да е силен Аз-ът после да се надува и да си мисли, че сама е постигнала всичко това. Ами не си, мила истината е, че тези конкурси или си дъщеря на някой или си жена със "спонсор" олигарх. Средно положение няма. Вашите понеже знаят, че няма да стане много от теб като акъл и те бутат към пътя на славата за да станеш и ти инфлуенсър, мислейки си и живеейки в заблудата, че си някаква си там плът и кръв която става за нещо на тоя свят. Има показатели момичето, но за 5 минути мога да ти намеря сервитъорка от провинцията, която е по-красива а и по-интелигентна със сигурност. Та това изобщо не е конкурс а фабрика за евтина слава. Друг е въпроса, че медийте, контролирани от мафията го отразяват за да затъпяват хората.
  • 8 КЪЦИ ВЪЙЦАРОВ

    6 0 Отговор
    тази като предишната мис ли ще е, която таковаше на 65 годишен дядка в една лодка в Гърция това лято.
  • 9 Тъжно

    6 0 Отговор
    Хем не много красиво, хем не много умно...
  • 10 ааааа

    6 0 Отговор
    ко туй нещо?!
  • 11 уаьяаа

    8 0 Отговор
    Това не са устни, това е извращение. А тази мома има мозък на зелена еуглена и чехълче, взети заедно. "Мис България Пластичен хирург" 2020
  • 12 Психо Доктор

    6 0 Отговор
    Мисс Джуки, а не Мисс България. Всичката ви е такава смотаняци продажни.