20 Ноември, 2020 07:00 7 808 1

Вашият хороскоп за днес, 20.11.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден, посветен главно на работа за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 20.11.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес можете да предприемете някои грижи за себе си. На първо място увеличете малко повече физическото натоварване, а на второ можете да започнете курс на медикаментозно лечение или гладуване. Ако нищо от това не ви се прави, поне не мрънкайте на околните.

Телец

Леко напрежение ще създавате около вас, може би защото искате всичко да е перфектно изпълнено.Това не винаги е най-доброто, защото създава чувство за малоценност у повечето хора. По-добре да има място и за шеги, и дори за гафове.

Близнаци

Ден, посветен главно на работа. Подходящ момент е да прочетете обявите за работа и да си изпратите тук-там документите, ако сегашните отговорности вече ви дотежават. Макар че само след два дни вече ще имате друго становище по въпроса.

Рак

Идеален ден за учене, дори да не ходите на училище. Днес ще запомняте и осмисляте много по-добре информацията. Освен това можете да се изказвате безпроблемно, речта ви ще се лее омайна и сладка.

Лъв

Днес може да чувствате известно напрежение, но е от многото задачи, които сте си поставили. Така или иначе ще се справите блестящо, защо се тормозите за несъществени неща. Изхвърлете лошото си настроение и погледнете по-бодро света.

Дева

Днес трябва да се огледате в очите на околните и не, за да видите собствения си блясък, а за да откриете недостатъците (колкото и да е странно дори и вие ги имате). Не бъдете сприхави, отворете се към другите, станете по-възприемчиви.

Везни

Отново ще ви вълнуват най-вече задълженията ви. Не мислите ли, че ставате твърде скучни с този работохолизъм. Отделете повече време за себе си, защо пък днес да не си купите нещо нестандартно.

Скорпион

Вие сякаш все търсите начин да се позабавлявате малко повече, което всъщност е смисълът на вашата зодия. И днес няма да имате настроение за работа, а няма кой да ви отмени, можете да решите твърде оригинално този въпрос, стига да помислите.

Стрелец

Основната ви премисъл днес ще е в какво състояние сте оставили къщата, дали ще успеете да напазарувате и ред други тривиални неща. Отпуснете съзнанието си и си позволете да се порадвате на нещата от живота. Може пък да ви се случи нещо необикновено.

Козирог

Добър ден за срещи, разговори и всякакви комуникации. Днес лесно би ви се отдала всяка писмена дейност, освен това лесно можете да убедите когото и да е в каквото си поискате. Е, не преувеличавайте прекалено, лесно ще ви разкрият.

Водолей

Отново сте си взели маската на сериозен и отговорен човек и днес никой не може да ви разсмее, защото става дума и за пари или прибавяне на средства. Все пак дори и финансите си имат своята смешна страна. Погледнете се отстрани, не сте ли забавна картинка, с тази каменна физиономия?

Риби

Днес съвсем безнаказано можете да си позволите доста неща в яденето и козметиката, а останалите остават на вашата съвест. Не прекалявайте обаче със стоенето пред компютъра или телевизора. Ако ви е чак толкова наложително, поне носете защитни очила.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телец

    2 0 Отговор
    Благодаря, г-це Маринова ; )