19 Ноември, 2020 12:57 1 715 9

Харви Уайнстийн е под изолация в затвора със съмнения за COVID-19

  • джефри епстийн-
  • харви уайнстийн-
  • продуцент-
  • коронавирус-
  • covid-19

Осъденият продуцент е с висока температура

Харви Уайнстийн е под изолация в затвора със съмнения за COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бившият продуцент Харви Уайнстийн, който излежава присъда от 23 години затвор за изнасилване и сексуално посегателство, се чувства зле и състоянието му се следи внимателно, съобщи BBC, като се позова на представители на осъдения.

Сайтът TMZ съобщи, че 68-годишният Уайнстийн е в изолация с висока температура над 38 градуса и може да е с коронавирус. Представители на бившия филмов продуцент нито са потвърдили, нито са отрекли, че Уайнстийн е положителен за COVID-19.

Уайнстийн излежава присъдата си в затвора Уенд, щата Ню Йорк. Той бе осъден на 11 март за сексуално насилие срещу две жени.

На 22 март председателят на щатската организация на надзирателите съобщи, че Уайнстийн е дал положителна проба за новия коронавирус. Бившият продуцент бе поставен в изолация. В началото на април говорителят на Уайнстийн каза, че затворникът няма никакви симптоми и оплаквания.

Друг скандален герой, свързан с Холивуд и политиката - богатият финансист, обвинен в сексуален трафик и експлоатация на непълнолетни Джефри Епстийн, беше намерен мъртъв в килията си през август миналата година. Официалната версия за смъртта му беше самоубийство, въпреки че той бе под строга постоянна персонална охрана.

Епстийн беше арестуван на летището в Ню Джърси на 6 юли 2019 г. Процесът срещу милиардера трябваше да започне през 2020-а.

Влиятелният финансист е принудил непълнолетно момиче да прави секс с принц Андрю, за да може да изнудва кралската личност, твърдят американски съдебни документи, за които разкри Ай Нюз. Според сведения на предполагаемата жертва - Вирджиния Робъртс Джуфре, тя е трябвало да "дава на принца всичко, което той поиска, и да докладва обратно на Епстийн за подробностите за сексуалния акт".

Документите също така твърдят, че Епстийн се е опитвал да се "внедри сред хора с влияние за лична, политическа и финансова изгода, както и за да получи потенциална информация за изнудване".

Твърди се, че милиардерът е бил домакин на "многобройни изтъкнати американски политици, мощни бизнес магнати, чуждестранни президенти, известен премиер, член на британското кралско семейство и други световни лидери."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Де Факто

    5 0 Отговор
    Ами той така или иначе е изолиран, какъв е проблема, и какво се променя?! :-)
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дидо

    5 1 Отговор
    И тоя ще го самоубият като Ъпстейн,че ако си отвори устата ПОЛИВИНАТА Холивуд и демократи ще са подсъдни!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Именно

    1 0 Отговор
    Ами да премахнат съмнението! ;)
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Българин

    0 0 Отговор
    Помогнаха му. Няма да устиска дълго.