21 Ноември, 2020 11:04 3 172 22

Андреа стана суеверна заради драмите с Кубрат (СНИМКИ)

  • андреа-
  • суеверие-
  • врачки-
  • гледачка

Връзката и раздялата с Кобрата преобърна живота на певицата

Огромните вълнения в живота на Андреа преобърнаха възгледите ѝ на 360 градуса. Само до вчера певицата не обръщаше внимание на зодии, хороскопи и гадания, но драматичната ѝ раздяла с Кубрат Пулев я промени тотално, пише Hotnews.

Затова съдим от последния статус на блондинката в социалната мрежа, в който тя на дълго и широко обяснява как вече се съветва със специалисти по всякакви въпроси свързани с бъдещето ѝ.

"Всички, които ме познават знаят, че аз не съм човек, който вярва на врачки и гледачки, защото смятам, че животът е такъв, какъвто си го направиш и ничия съдба не е предопределена, за да бъде предсказана. Но преди време се запознах с жена, която е обучена лично от гръцката гадателка Мара Меймариди да гледа на карти Десте. И от чисто любопитство зададох няколко въпроса “на картите”. Вярвате или не, всичко, което ми казаха се сбъднаха", съобщи на почитателите си засуканата фолк фурия.

Изпълнителката от лекия жанр е възхитена от това, което са ѝ подшушнали картите за бъдещето и изтъква, че те управляват живота, насочват те към правилната енергия към това, което искаш - любов, пари, успехи.

Всички, които ме познават знаят, че аз не съм човек, който вярва на врачки и гледачки, защото смятам, че животът е...

Публикувахте от Andrea в Четвъртък, 19 ноември 2020 г.

"Картите помагат. Те виждат какво идва и ти дават шанс да го промениш", убедена е Теодора Андреева, както е истинското име на звездата. Всъщност Андреа е една от многото в родния шоубизнес, които залитат по астрология и гадания. Светлана Гущерова също си има личен астролог до който се допитва винаги, когато има нужда от яснота за бъдещето, дилеми или решения, които трябва да вземе. Ексводещата Венета Райкова пък е възможно най-яркия пример за обсебени от предсказанията. Гала също много се вълнува от такива неща и винаги, когато има астролог в "На кафе" показва компетентността си по тези въпроси.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 карамфила

    8 2 Отговор
    А бе кви са тези грозни зомбирани кукли на снимката.Да не са за марди грас или някакъв вуду ритуал?

    Коментиран от #3

  • 2 Незнайко

    15 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: преобърнаха възгледите ѝ на 360 градуса- е*аси промяната ... пълен кръг и отново в изходна позиция
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 булю булю

    11 0 Отговор
    ". преобърнаха възгледите ѝ на 360 градуса." Ох мъко, мъко мисирска да се чудиш да се смееш ли да плачеш ли ???
  • 5 Анонимен

    9 0 Отговор
    Няма такъв кич като тази снимка!Но какво друго от боксьор и ботоксова чалгаджийка?Проблемът е,че такива стават новите идоли благодарение на цялата медийна и обществена среда.Критериите вече са на кота 0!
  • 6 Виждам на снимката

    10 0 Отговор
    Общо 3 мозъчни клетки и се чудя кой от двамата е с две...
  • 7 Гост

    7 0 Отговор
    На такива"вип" персони им трябва ПСИХОЛОГ, а не астролог!!!
  • 8 Шест години, изкара ли с Пулев?

    3 1 Отговор
    Андрейче, правилно казваш, че не вярваш на врачки, защото повечето са, лоши от маалата,, също е важно от какви,, хора,, ще бъдеш заобиколен , за, да ти бъде що годе добре в живота, аз ти казах, чакай да остарееш, огледай се за,, млат съсет,, по,, глупав,, от тебе и тогава ще забравиш от къде си, стара си, болна си, само не,, гази,, невинни,, хора по пътя си в името на това,, изпратено штастие,, все пак ти пожелавам на млади години по доброто, защото тогава е истината и щастието....!
  • 9 картите помагат

    3 0 Отговор
    Ако държиш банката.
  • 10 Бири Мири

    2 1 Отговор
    Ко?? Не!
  • 11 Stéphanie 🎲

    4 3 Отговор
    Андреа да си намери психолог има нужда от доста сенси 😳врачките могат сериозно да увредят менталното здраве на човек.Човешкият мозък е много мощна сила. Ако програмираш мисленето си в правилната посока, ще бъдеш способен да постигаш всичко, което искаш.  Психолозите твърдят, че гадателите могат да програмират подсъзнанието ти.Въображението ти подсилва функциите на мозъка ти, защото мислите ти са постоянно заети с предсказанията.Много предсказатели имат способността да усетят човешката емоция и енергия. Дори могат да контролират разговора и да експлоатират слабото съзнание.Андреа по добре да започне медитация- работа с чакрите. Медитация За Изчистване-Когато се чувстваме слаби, изплашени и уморени, ние сме лесна мишена за отрицателните външни и вътрешни сили. Някой може да каже само една дума и ние се озоваваме в спиралата на гнева и страданието. Ставаме по-уязвими за болести, депресии и като цяло, за въздействието на отрицателните сили....

    Коментиран от #15

  • 12 Стриптийз, братчет или аборт

    1 3 Отговор
    Това, ли е смелото,вижте се всичките, които се мислите за,, умни,, и,, красифи,, че от много кекс,, сте. станали като стари,, обуфки скъсани,, от времето на,, каменната,, ера... много смелост настана в някой, защото намери онази,, вълшебната,, кесиийка с,, гологаните,,...! (Пожелавам ви ковид и бедност, та, да, видим смелостта, ви....!)Андрея не на теб...!
  • 13 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    4 0 Отговор
    "преобърнаха възгледите ѝ на 360 градуса" - Хайде втори опит...

    Коментиран от #21

  • 14 Кирилов

    4 2 Отговор
    Андреа, не се занимавай с такива неща, защото това е сериозен и тежък грях!

    А доколкото знам, Кубрат е вярващ човек и православен християнин - така че би трябвало покрай него и ти да си придобила представа за Православието.

    Затова обърни се към Бога и към Православната вяра, и се срещни и поговори с някой добър православен свещеник, и всичко ще се оправи!
  • 15 Шамара

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Stéphanie 🎲":

    Стефче ти да не си врачка ?

    Коментиран от #16

  • 16 Stéphanie 🎲

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Шамара":

    Не глупости ,отричам такива хора .Не бих намерила причина и повод да губя време за глупави неща .При мен е така не налагам мнение на никой.Но здраво мислещ човек не би се занимал с такива неща
  • 17 piff

    6 0 Отговор
    Факти тази дебелана плаща ли ви , за да публикувате по 4 пъти на седмица , безсмислени статии за нея ?
  • 18 Една, жина,придобива, опит със стаж

    2 0 Отговор
    А, безплатен обяд няма, всичко се заплаща, дори и ..... че не всеки го може....!
  • 19 българин

    2 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Огромните вълнения в живота на Андреа преобърнаха възгледите ѝ на 360 градуса.

    Предполагам, имате предвид 180 градуса. След завъртане на 360 градуса, си в същата посока.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Да бе не ги мъчи

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ":

    Мани ... не ги карай, че от втори опит ще заложат на 720 градуса.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.