Last news in Fakti

23 Ноември, 2020 09:14 8 056 11

Дакота Джонсън от "50 нюанса сиво" със собствена марка за секс продукти

  • дакота джонсън-
  • секс играчки-
  • интимно здраве-
  • продукти-
  • 50 нюанса сиво

Актрисата е убедена, че вибраторът трябва да стане предмет на личната хигиена

Дакота Джонсън от "50 нюанса сиво" със собствена марка за секс продукти - 1
Снимкa: Shutterstock

31-годишната Дакота Джонсън стана съвременен секс-символ, откакто излязоха филмите от серията „50 нюанса сиво”. Сега актрисата обяви, че пуска нова марка продукти за интимно здраве Maude. По повод старта на проекта тя направи фотосесия за британското сп. Vogue и даде неголямо интервю.

Сексуалното благополучие е едно от основните права на човека. Сега актрисата е инвеститор и творчески директор на стартъп в сферата на сексуалното здраве, който вече завоюва любовта на поклонниците, рекламира изданието бранда на Дакота, пише "Дарик".

Самата актриса е убедена, че вибраторът трябва да стане предмет на личната хигиена. Според нея, сексуалната наслада е неотменима част от живота на съвременния човек. Освен секс-играчки, брандът на звездата ще пуска органични презервативи и персонализирани лубриканти.

Знаменитостта е убедена, че всеки трябва да има достъп до качествени сексуални стоки, независимо от пола, възрастта или сексуалната ориентация.

"Сексуалното благополучие е грижа за себе си. За мен грижата за собственото ти тяло в сексуален план трябва да бъде както грижата за тялото ти от гледна точка на приемането на питателни вещества, грижа за кожата, физически упражнения и така нататък. Сексът е важен, това е особен процес и към него трябва да се отнасяме по съответния начин”, изтъкна актрисата.

Създавайки продукти и осигурявайки достъп до знанията за нашето тяло и сексуалност, ние създаваме възможност да се грижим за себе си по подобаващ начин”, добави тя. Според нея, много хора престанаха да възприемат разговорите за секса като нещо неприлично.

„Важно е разговорите за сексуалното здраве да не бъдат дамгосани. Твърде дълго сексуалното здраве се поднасяше прекалено агресивно и непременно със стереотипи Сексът е най-интимното, което могат да правят хората и бих искала да видя един свят, в което ние не само ще обсъждаме секса и своето тяло, но и ще се научим да се грижим по подобаващ начин за себе си и за партньора ни. Нашите човешки тела заслужават това”, обобщи актрисата.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 2 Отговор
    срещу жена и вятър сене върви

    Коментиран от #4, #11

  • 2 БАЙ Х@Й

    4 1 Отговор
    Айде след това и права на профилите !
  • 3 БАЙ Х@Й

    2 2 Отговор
    Щото и те обичали децата !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 111

    11 3 Отговор
    Артистчета и музикантчета - повечето са слуги на Илюминатите-Сатанисти и целта им е да развращават младото поколение.

    Коментиран от #6

  • 6 ФЕН

    3 4 Отговор

    До коментар #5 от "111":

    Защо не поговориш с лекуващия си лекар за тези Илю'минаци в главата ти ?Може и да се изясни този проблем ...знае ли човек от кой храст ще изкочи заека ...Пък в краен случай и др.Хаулс може да помогне там не решен проблем няма в нито една серия

    Коментиран от #10

  • 7 топлата вода

    5 1 Отговор
    Собствена марка простотия. Всичко отдавна е ясно.
  • 8 цербер

    3 0 Отговор
    Сега актрисата е инвеститорКА и творческА директорКА на стартъп(бизнес, организиран с цел печалба) в сферата на сексуалното здраве,който вече завоюва любовта на поклонниците Й. Стартъпът е компания, създадена, за да расте бързо. Стартъпът е „временна организация, създадена да търси повтаряем и скалируем бизнес модел.”
  • 9 БАЙ Х@Й

    4 0 Отговор
    Може да стане и държавНА секретарКА на САЩ нали !
  • 10 111

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "ФЕН":

    Трудно се излиза от фалшивата медиина "реалност".
  • 11 Бай ганю

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    И срещу твоята простотия