31 Декември, 2020 07:00 6 975 2

Вашият хороскоп за днес, 31.12.2020 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вижте какъв ще е последният ден от годината за всяка от зодиите

Вашият хороскоп за днес, 31.12.2020 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Последен ден от 2020 г., очакван с такава трепет. Определено има какво да се научи от тази толкова необиновена година. Изпратете с нея и всичко онова, което ви е тежало и смачквало. Вдигнете смело глава, по-доброто предстои.

Телец

Настроението ви ще е отлично, макар че пак няма да си позволите да почивате. Сякаш нещо ви подбутва непрестанно да действате, може би, за да избягате от всички тези стресиращи мисли, нагнетявани от медиите. Важното е да не губите връзката си с живота.

Близнаци

Последен ден от годината, която донесе толкова неочаквани преживявания на всички. Опитайте да погледнете нещата отстрани, безпристрастно и да видите ползите, а не щетите. А новата година ще донесе нови неща и най-вече надежда.

Рак

Обещайте си чудеса и им позволете да се родят, както ще се роди и новата година. Достатъчно стресиращи преживявания имаше през 2020, просто ги оставете да изтекат. Запазете хубавото и нека то ви дава сили занапред!

Лъв

Малко притеснени ще сте дали всичко ще стане точно както искате. Оставете притесненията, през тази година почти нищо не се получи така, както го очаквахме. Най-важното е да запазите чувството си за хумор и вярата, че всичко е за добро. И наистина ще стане така.

Дева

Имате достатъчно енергия да организирате не едно, а няколко новогодишни тържества. Но улисани в приготовления, не забравяте ли най-важното – доброто си настроение. От какво се опитвате да избягате чрез повече ангажименти? Понякога е добре да спрете и да погледнете действителността в очите. Може би нищо не е чак толкова страшно, колкото изглежда. Весело посрещане на новата 2021 и не забравяйте - винаги има на какво да се зарадвате.

Везни

Ама днес сякаш сте станали не по обичайния начин. Не е нужно да мърморите и да се сърдите за всяко нещо. Погледнете го от хубавата страна - 2020 си отива и няма да се повтори, това е повод за радост, нали? Кой по-добре от вас би могъл да види и другата страна на монетата?

Скорпион

Ще се събудите в чудесно настроение, в празнично очакване. Занимайте се с дреболиите по отрано, за да имате време да се насладите на празника. А краят на 2020 си струва да се отпразнува, нали? Сякаш е денят на победата. Посрещнете с вяра и оптимизъм 2021!

Стрелец

През последния ден на 2020 си дайте сметка, че е имало и хубави моменти, имало е и радост и усмивки. Една година, която напомни на човечеството, че трябва да цени малките неща, близостта, семейството, подкрепата. Има за какво да благодарите и за какво да си помечтаете. А както знаем, вашите желания много често се сбъдват.

Козирог

Днес ще трябва да се пораздвижите малко. Една предновогодишна разходка за размисъл. Определено 2020 ви донесе доста изпитания, но можете да сте сигурни,че само са ви направили по-силни. Съберете опитностите си като скъпоценности и погледнете с вяра към 2021!

Водолей

Сякаш малко се притеснявате дали ще успеете да държите под контрол и непредвидимото. Ами трудничко е, цялата 2020 ви го показа по неоспорим начин. Но няма да сте вие, ако не намерите изход от ситуацията. Животът ви прави разни гримаси, какъв ще бъде отговорът ви?

Риби

Днес вече може и да се сетите къде се намирате и какво става. Важното е да имате един човек до себе си, на чието рамо да можете да се облегнете. Тогава може да посрещнете дори малките зелени човечета, а какво остава за Новата година. След 2020 вече всичко изглежда по-малко абсурдно.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ
  • 2 Ааааааааа

    2 1 Отговор
    Какво имаш предвид ,под "малките зелени човечета"?!?!?