Last news in Fakti

31 Декември, 2020 19:27 4 961 7

3-те най-успешни и щастливи зодии през 2021 г.

  • най-успешни-
  • щастливи-
  • зодии-
  • 2021 г.

Това са Телците, Близнаците и Лъвовете

3-те най-успешни и щастливи зодии през 2021 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

Астролозите вече са готови с хороскопа кои ще с най-щастливите и успешни зодии през 2021 година. Според експертите техните представители ще се радват на помощта на Фортуна във всеки един аспект и спокойно може да се каже, че това е тяхната година. Всичко ще им се случва с голяма лекота. Очакват ги големи финансови приходи, успехи в любовта, сплотеност и хармония в семейството и идилия на работното място.

Родените под знака Овен може да разчитат на щастие и успех през новата година, според астролозите. Те обаче съветват Овните да не пропускат късмета си и да рискуват, когато се наложи. Ще трябва да поработят усилено, за да сбъднат мечтата си.

Телците през 2021 година ще жънат успехи най-вече в личен план. Голяма част от планираните неща за следващите 365 дни ще се реализират още през първите месеци на 2021. На представителите на този знак им е писан и голям скок в професионален план.

Новата година ще донесе късмет и на Везните, твърдят експертите по небесните тела Мечтите им ще се сбъднат, а кръгът им от познати ще се разшири значително. Освен това те ще достигнат до бленувана от всеки финансова стабилност.

Близнаците ще са на върха през 2021 година и определено може да се каже, че това ще е тяхната година, смятат астролозите. Животът им ще се преобърне тотално и ще жънат успех в абсолютно всичко.

Най-много положителни емоции ще имат през пролетта. Експертите отбелязват, че им предстои изгодна оферта, която не е за изпускане.

2021 година ще е много успешна и за представителите на зодия Лъв, смятат астролозите. Те подчертават, че хората, родени под този знак, ще правят непрестанно добро впечатление на околните и с лекота ще постигат целите си, пише jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион

    8 8 Отговор
    Те са щастливи само през 2021, а скорпионите през всичките години вкл 2021
  • 2 SKORPION 2...ВИНАГИ ЩАСТЛИВИ

    4 4 Отговор
    АКО НЕ ВЯРВАШ ПРОЧЕТИ КОМЕНТАР 1.....
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    весели празници МИЛИ ХОРА
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    КАМОН САВА
    КАМОН САВА
    КАМОН СА ВА
    весела мирна здрава успена 2021 година
    а на ФАКТИ БГ много много УСПЕХИ и повече трафик и читатели
    дами и господа от екипа на факти бг бъдете ЗДРАВИ ЩАСТЛИВИ УСПЕШНИ
  • 5 Гост

    1 0 Отговор
    Трите най-успешни зодии са ... на снимката! И трите дядо попе, и трите!!!

    Коментиран от #7

  • 6 Рошко

    0 0 Отговор
    Брееее за моята пак нищо убаво
  • 7 Рошко

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    То само блондинки бре, нито една умна