ФАКТИ.БГ

Известна наша астроложка със страшна прогноза за 2021

Бури ще ни разтърсят през 2021-ва, но няма да ни позволят онова, което стана с Атлантида, твърди д-р Светла Балтова

Публикувана: 1 Януари, 2021 15:12
28 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 13393
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.1 от 48 гласа.

През 2021 година мощни планетни енергии ще предизвикат турбуленции и промени в света, политическа и икономическа нестабилност. Това каза в интервю астрологът д-р Светла Балтова, която е и специалист по вътрешни болести, кардиология и ревматология, пише Флагман бг.

Според нея бурите, които ще разтърсят света, носят обновление, а еволюцията на човечеството не може да бъде спряна. Светът няма да се върне към живота отпреди Ковид кризата, но е възможно да го изградим по-добър, по-истински, казва тя.

Има аналогия между 2021-ва и събитията през 1996-1997 г., когато се стигна до фалити, хиперинфлация и до оставката на правителството на Жан Виденов. Същите са „играчите“ в небесната драма Уран и Юпитер и те се активират от 14 януари.

В следващите месеци ще има социално напрежение, предизвикано от ограничителните и принудителни действия на правителствата и съпротивата към тях, предупреди д-р Балтова.

Любовта и мъдростта на сърцето са в състояние да изцелят болното ни общество, добавя тя.

-Определихте 2021-ва в една своя лекция като година на промяната, в която Уран, Сатурн и Юпитер ще са основните действащи лица. Какво ще се промени в живота на българите през следващите 12 месеца?

-Мощни планетни енергии се изливат на Земята през 2020 и 2021 година. Сатурн донесе ограничения и рамки. Плутон се изрази в огромни манипулации. Юпитер от своя страна носи стремеж към разширяване, пробуждане на съзнанието и прекрачване на ограниченията.

Уран носи внезапни промени, той управлява природното електричество и телекомуникациите. Тези енергии влизат в стълкновение от средата на януари 2021 и ще предизвикат турбуленции и промени в света, политическа и икономическа нестабилност. Ние българите сме Сатурнов народ, т.е. устойчив, твърд, недоверчив и общо взето песимистично настроен.

Тези черти могат и да помогнат, защото дават добри съпротивителни сили. Като народ, живеещ на кръстопът, сме свикнали с несгоди, лишения и бури. Устойчивостта е заложена дълбоко в генетичната ни памет. Катаклизмите, които ще стават по света, по-малко ще засегнат България.

Същевременно трябва да приветстваме промените. Нумерологично, годината е петица, число на промените, така че, не се страхувайте от тях! Напротив, действайте смело, за да промените в живота си това, което искате! Господ помага на смелите.

Бурите, които ще разтърсят света, носят обновление. Според народната мъдрост: „Всяко зло - за добро.”. Това, че светът няма да се върне към живота отпреди Ковид кризата, е възможност да го изградим по-добър, по-истински.

Помислете как вървим - всяка крачка, която човек прави, го извежда от относителното равновесие и стабилност. Ще прекрачим в 2021 с вяра в доброто, защото то винаги накрая побеждава и със съзнанието, че еволюцията на човечеството не може да бъде спряна.

-Била сте и участъков, и цехов лекар, и специалист по вътрешни болести, кардиология и ревматология в Пловдив, а сега сте известна като астролог и практикувате холистична медицина. Какво би казала д-р Светла Балтова на стресираните хора, затворени в своите панелни затвори, в очакване на спасението от проклятието за свободния човек, наречено „COVID-19”?

-Излезте навън и дишайте свободно! Ползвайте се от даровете на природата, които са безплатни – въздуха, светлината, чистата вода и чистата храна! Най-важното: не се оставяйте страхът да ви смачка! Мислете със собствения си ум, не вземайте „ум под наем”! Информацията, която ни се предлага, е в голяма степен манипулирaна, тя е ноцебо – нещо, което вреди на здравето.

По отношение на лечението – разчитайте на хилядолетния опит на българската традиционна медицина. Имаме доказани мощни имуностимулиращи средства и Интернет вече изобилства с рецепти за тях. Те са толкова достъпни и близо до нас: лук, чесън, пчелни продукти, плодчетата на бъзака, хрян, синап... И още – човек трябва да се грижи за здравето си, преди да се е разболял.

-2021-ва може би е година на чудесата. Едно от знаменията за това е новата Витлеемска звезда, в чийто изгрев на 21 декември виждате отваряне на нова порта за цялото човечество. Преди 2021 години трима астролози и мъдреци извървяха пътя до новородения Божи син. Навярно ролята на един от тези влъхви не би ви била трудна, но хората, които носят Иисус в сърцата си, какво да очакват? На кого биха се поклонили съвременните влъхви?

-Да, годината е на чудесата! Исус казва: „Аз затова се родих и за това дойдох на този свят, за да свидетелствам Истината.” Истината е скрита дълбоко във всяка душа. Божиите закони са написани в човешкото сърце. Мъдреците се поклониха пред чудото: Божественото, въплътено в едно човешко дете.

Това е чудото, което се очаква от нас: раждането на едно ново човечество. И то се ражда в мъки и страдания, описани в Апокалипсиса на св. Йоан в главата, която разказва за раждащата жена и змеят, който я дебне за да унищожи новороденото. Новороденото, това е идеята за новото човечество, възпята в песента „Imagine” на Ленън. Пред това ново човечество, биха се поклонили и влъхвите, и съществата от най-високите йерархии на всемира.

-Управляващите твърдят, че вземали мерките така, че хем да намалят разпространението на COVID-19, хем да не счупят икономиката. Възможно ли е да се стигне до нова банкова криза, като тази през 1996-1997 г, когато имаше фалити на финансови институции, а левът се обезцени рекордно спрямо долара не за дни, а за часове?

-Има аналогия. Годините, за които става въпрос, са забележителни от астрологична гледна точка с това, че на 10 януари 1996 г. Уран влиза в собствения си знак Водолей, а на 22 януари 1997 г. Юпитер навлиза в същия знак.

Двете мощни енергии във въздушния знак Водолей не могат да не разтърсят обществото. В Русия, която е под знака Водолей, изненадващо Елцин печели изборите пред комуниста Зюганов, а в САЩ кандидатът на републиканците Дойл, губи от Клинтън. Политолозите могат да кажат повече за последствията. В България – инфлация, бунт, пада правителството на Виденов.

Енергията на Водолей действаше в барикадите на улиците: „Край на ограниченията. Не може повече така.” Вероятно е сценарият да се повтори, същите „играчи” в небесната драма Уран и Юпитер ще се активизират от 14 януари, и Юпитер отново ще е във Водолей.

В следващите месеци ще има социално напрежение, предизвикано от ограничителните и принудителни действия на правителствата и съпротивата към тях. Между другото, попаднах на снимка от вестник със статия от септември 1996 г., озаглавена „Нагази ни вирус от Ухан.” Интересна аналогия...

-Датата 28 март 2021 подходяща ли е за избори? Може ли да се стигне до опорочаване на вота и страната да изпадне в нова политическа криза?

-Преди изборите ще има един бурен февруари, в който ще има доста промени.

Критично, и не само политически, ще бъде още началото му, с максимум между 10 и 13 февруари, когато седем планети ( включвам Слънце и Луна) ще бъдат в знака Водолей, и ще бъдат в конфликт с три „остри” планетни енергии: Уран, Марс и Лилит. От една страна ще избликва недоволството на хората, от друга – ще има опит то да бъде блокирано с помощта на страх и принуда.

-Автор сте на книгите „Астрология и астропсихология за всеки” и „Планетите и ритъмът на човешкия живот”. Кое е най-важното правило, което човек трябва да спазва, за да е в хармония със света около нас и планетите да му помагат, докато еволюира неговото съзнание?

-Да бъде благодарен. Да обича. Да се радва на живота. Това е много трудно в усилни времена. Можем да го постигнем с Вяра. Вяра в един висш промисъл, който през болката и страха те извежда към брега на надеждата. Вярата е една здрава опора, за която човек може да се задържи в бурното море на събитията.

Планетните енергии действат в живота ни не като „добри” и „лоши”. Това са наши, човешки понятия. Някои са предизвикателни, но са като буйна вода, която може да бъде впрегната на работа, други предполагат почивка и хармония. И двете са полезни. Трудностите са пробен камък за човешкия характер. Вярата, че „злото не е вечно, а доброто е безконечно” ще бъде нашата магическа пръчица.

-В лекциите си говорите за борбата между силите на прогреса, които искат човечеството да продължи своето развитие и за онези, които искат да го оставят в паяжината от заблуди. Може ли да се стигне до Трета световна война или до катаклизми като тези, които са довели до изчезването на високоразвитите цивилизации на Атлантида и Лемурия?

-Ние в момента сме във война. Но тя се води невидимо. Това е война за човешкия ум, за човешкия мозък. Сега човешкото сърце трябва да дойде в помощ на ума. В холистичната медицина има една максима, че умът слага диагнозата, но сърцето лекува.

Любовта и мъдростта на сърцето са в състояние да изцелят болното ни общество. Колкото до планетата – няма да бъде позволено да се случи онова, което се е случило с Атлантида, Лемурия и други цивилизации.

Духовният учител Петър Дънов казва, че от 1975 г. всички велики посветени – адепти, светии, започват да се въплъщават на Земята, за да помогнат на човечеството в решаващата стъпка за неговата еволюция. Сега сме привилегировани да сме част от нея. Както казва един приятел: „поздравявам ви, че сме на Земята точно сега.”

-За първи път хората ще посрещнат Нова година без шумни веселби. Очаква се улиците да са пусти. Концертите дори ще са виртуални. Какво бихте посъветвала хората? Какво да направят, за да им върви през 2021-ва?

Да се радват на това, което имат, вместо да тъгуват за това, което нямат. Все има за какво да се зарадваме в новогодишната нощ. Хубаво е, че ще можем да обърнем внимание на най-близките си хора, да оценим присъствието им, а и отсъствието на тези, които няма да могат да си дойдат. Дава ни се възможност да се вглъбим и да насочим ума си към това, което искаме да ни се случи и в личния живот, и като човечество.

Силно да си го пожелаем и да се помолим. Молитвата е акт на душата, тя не е в думите, които могат да бъдат различни. Приема се молитвата, която идва от дълбините на сърцето ни. Мисълта е най-мощното оръжие. Тя и молитвата са в сила да сътворят една желана реалност. Тогава ще ни бъде.

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.1 от 48 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Последния Софиянец
1 Отговор
Най-страшната прогноза е комунистите да се върнат на власт.

Коментиран от #11


Оценка:
-63 +46

Комунист
2 Отговор
Ми ние сме на власт,никога не сме си тръгвали! Само имената на партиите ни са различни,ама нали народа си е прост.... мисли,че нещо се случва....

Коментиран от #22


Оценка:
-3 +85

Госта
3 Отговор
Честита Нова година! Имайте вяра в Бог и в себе си, а не във всякакви астролози, гадатели и шарлатани. Ако тези можеха да познават бъдещето, щеше да помогнат първо на себе си.

Коментиран от #25


Оценка:
-3 +50

Охо Бохо
4 Отговор
Християните не би трябвало да вярват на астролози, врачки и баячки! Тази дали е вярва или йок? Важно е пари да падат.

Коментиран от #9


Оценка:
-7 +25

шофьорът
5 Отговор
Винаги сутрин проверявам пощата си и след това чета зодията си.Нямаше нищо от това което прочетох и това което с случи през деня.Вие какво мислите за тези предсказания?

Коментиран от #16


Оценка:
-0 +21

Хъш
6 Отговор
Астрологията е псевдонаука(фейк). Спрете фалшивите новини.

Оценка:
-5 +25

гост
7 Отговор
Звездите ми казаха че , 2021 г. е след 2020 г. ? Верно ли ?

Оценка:
-4 +17

ЗАЩО
8 Отговор
НИКОЙ НИЩО НЕ ПОЗНА ЗА КОВИД ИСТЕРИЯТА 2020 ГОД?!

Коментиран от #10


Оценка:
-3 +27

1984
9 Отговор

До коментар #4 от "Охо Бохо":


Да кажеш нещо за пророк Йеремия!? Той не е ли пророкувал?

Оценка:
-1 +8

1984
10 Отговор

До коментар #8 от "ЗАЩО":


Само Бил Гейтс!

Оценка:
-7 +6

Грешиш
11 Отговор

До коментар #1 от "Последния Софиянец":


Те никога не са си отивали. Ще го разберете все някога.

Оценка:
-1 +15

цербер
12 Отговор
Бури ще ни разтърсят през 2021-ва, но няма да ни ПРЕДИЗВИКАТ онова, което стана с Атлантида, твърди д-р Светла Балтова. А НЕ "позволят" Бурите рушат. Сами си го позволяват.

Оценка:
-0 +9

Само
13 Отговор
ОБЩИ ПРИКАЗКИ НА КИЛОГРАМ!!! ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ВРЕМЕ Е ИМАЛО БОРБИ, БУНТОВЕ, ВОЙНИ, ЕПИДЕМИИ.....и без Съвпада на Сатурн и Юпитер, без Уран е дошъл Ренесансът!!!! Астрологията отдавна още в 16 век е ИЗХВЪРЛЕНА ОТ СОРБОНАТА КАТО ПСЕВДОНАУКА, КОЯТО НЕ ДАВА НИКАКВА КОНКРЕТИКА, ПОРАДИ КОЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗПОЛЕЗНА!!! ОСВЕН ЗА ВЗЕМАЩИТЕ ПАРИ ОТ НЕЯ.

Оценка:
-3 +16

Venturа
14 Отговор
Кой ли се интересува от хобито на кардиоложката? Вместо да помага и лекува хипертониците! Или за доктор не става! То дали има някой в Тъполандия, да работи това за което е учил. Положението в което се намираме е показателно.

Оценка:
-3 +8

Аз40
15 Отговор
Ае, Тихомир и той екстрасенска стана.

Оценка:
-0 +5

Турбоскоп
16 Отговор

До коментар #5 от "шофьорът":


Има специален хороскоп за шофьори и нумерологична прогноза, в колко дупки ще влезеш, кога ще те спрат КАТерици и кога ще получиш електронна глоба.

Оценка:
-0 +8

Диамантената ръка
17 Отговор
И защо нямало да се върнем във времето от преди ковид? Щото постоянно някой го повтаря това като латерна. Който иска си слага ваксина, който не иска не. Транспортът не е спрял, хляб и вода има. Смъртността от този вирус не е кой знае каква. Ако продължаваме да се психираме толкова сами сме си виновни.

Оценка:
-0 +19

много им
18 Отговор
дреме им на Уран и Юпитер за правителството на Жан Виденов

Оценка:
-0 +15

Ура ше умрем
19 Отговор
И ше се отървем от гроб и тиквата

Оценка:
-0 +4

Гоце
20 Отговор
Алоо !!! Астроложката!!
Пий си хапчетата редовно, и моля те без повече размисли и страсти , които са на никому нужни!!

Оценка:
-0 +6

21
Този коментар е премахнат от модератор.
22
Този коментар е премахнат от модератор.
Ако думите правеха ток
23 Отговор
Има си автори, които си вярват. Покритието на думи с полезен КПД за вятърни мелници (дума, дупка не прави и вятър също) но се помни. На прага на 2022 г. госпожата пак да си прочете написаното с КПД=0,01

Оценка:
-0 +2

Ех хх х
24 Отговор
Ако можеше изобщо да не си го вадят...
щеше да е ново начало.

Оценка:
-0 +1

селтак
25 Отговор

До коментар #3 от "Госта":


To тая определено има нужда от специализирана помощ!

Оценка:
-0 +0

Бай Гуй
26 Отговор
Кукумицин

Оценка:
-0 +0

Лупи
27 Отговор
Само да поясня за госпожа астроложката, която очевидно понятие си няма от нещата, че 97-ма събитията не са предизвикани от звездите или планетите, а от шайка разбойници от ДС в сътрудничество с други разбойници от ЦРУ и КГБ, които си спретнаха една инфлацийка за да махнат неудобния премиер, който се опита да спре приватизацията и разграбването. Също така другата цел на инфлацията беше да си върнат кредитите за милиони към банките, които за няколко дни станаха нищожни. Ако не знаеш, че кризата през 97-ма беше целенасочена и с определена цел значи, че изобщо нямаш връзка с реалността.

Оценка:
-0 +4

емо73канар
28 Отговор
Лекар, а не си пие хапчетата. Лошото е че има една голяма част от хората които вярват на тези глупости.

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Татяна Дончева
Лидерът на „Движение 21“ коментира смяната на председателя на Народното събрание
Цвета Караянчева начело на парламента?! Цецка Цачева ще ни се види Айнщайн!"

Още бисери
ТОП 5