Last news in Fakti

3 Януари, 2021 18:35 3 457 6

Кой ще е най-модерният цвят през 2021 г. (ВИДЕО/СНИМКИ)

  • цвят-
  • вят на 2021-
  • цвят на годината-
  • pantone 17-5104 ultimate grey-
  • pantone 13-0647-
  • жълто-
  • сиво

Тази година цветовете са в комбинация от два

Кой ще е най-модерният цвят през 2021 г. (ВИДЕО/СНИМКИ) - 1
Снимка: shutterstock

В продължение на повече от 20 години „Цветът на годината“ на Pantone оказва влияние върху разработването на продукти и решенията за закупуване в множество индустрии, включително модата, обзавеждането на дома и индустриалния дизайн, както и върху опаковките на продуктите и графичния дизайн.

Процесът на избор на цвят Pantone на годината изисква внимателно обмисляне и анализ на тенденциите. За да стигнат до избора всяка година, експертите по цветовете на Pantone от Pantone Color Institute анализират света, търсейки нови цветови влияния. Това може да включва развлекателната индустрия и филмите в продукция, пътуващи колекции на изкуството и нови художници, мода, всички области на дизайна, популярни дестинации за пътуване, както и нов начин на живот, стил на игра и социално-икономически условия. Влиянието може да произтича и от новите технологии, материали, текстури и ефекти, които оказват влияние върху цвета, съответните платформи за социални медии и дори предстоящите спортни събития, които привличат вниманието в цял свят.

PANTONE 17-5104 Ultimate Grey + PANTONE 13-0647 или казано на български жълтото и сивото ще са най-модерните цветове през 2021 г.

Кой ще е най-модерният цвят през 2021 г. (ВИДЕО/СНИМКИ)
Снимка: shutterstock

PANTONE ги определят като осветяващи - два независими цвята, които подчертават как различните елементи се обединяват, за да се поддържат един друг, най-добре изразяват настроението за Pantone Color на годината 2021. Обединени тези цветове затоплят и носят оптимизъм, имат сила и положителност. Двата цвята носят по-дълбоки чувства и обещанието за нещо слънчево и приятелско. Имат послание за щастие, подкрепено с твърдост.

Комбинацията от сиво и жълто е амбициозна и ни дава надежда. Трябва да усетим, че всичко ще стане по-ярко - това е от съществено значение за човешкия дух. Докато хората търсят начини да се укрепят с енергия, яснота и надежда за преодоляване на продължаващата несигурност, енергичните и смели нюанси задоволяват стремежа ни към жизненост.

Кой ще е най-модерният цвят през 2021 г. (ВИДЕО/СНИМКИ)
Снимка: shutterstock

PANTONE 13-0647 Illuminating е ярък и весел жълт искрящ с жизненост, затоплящ жълт нюанс, пропит със слънчева енергия. PANTONE 17-5104 Ultimate Grey е емблематичен за солидни и надеждни елементи, които са вечни и осигуряват здрава основа. Цветовете на камъчетата на плажа и природните елементи, чийто изветрял външен вид подчертава способността да издържите на времето, Ultimate Grey тихо уверява, насърчавайки чувствата на спокойствие, стабилност и устойчивост.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    6 2 Отговор
    Модерният цвят е розов, аз от три години ходя с розови прашки. 😆😆😆

    Коментиран от #3

  • 2 Овчарник

    1 0 Отговор
    Вишна...
  • 3 Дедо Мецо

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    Това е ясно на всички.Менкате си ги с вълчицата нали.
  • 4 Аз не слагам гащи

    6 0 Отговор
    Причината, е ясна, жълтото не е много добре, но сиво на сив живот, супер..!
  • 5 надарена кака

    0 0 Отговор
    Дреме ми напрашките бели и с дантела!
  • 6 Анелия Андреева

    1 1 Отговор
    На сиво върви светлосиньо,а не жълто.