5 Декември, 2012 13:00 2 233 0

Коцето Калки показва извънбрачния си син на бенефис

  • коцето калки-
  • бенефис-
  • юбилей-
  • син

Коцето Калки реши да покаже за първи път своя почти 2-годишен син на широката публика. В предаването „Часът на Милен Цветков”, музикантът заяви, че това ще стане по време на бенефисния му концерт на 9 декември по повод 50-годишния си юбилей, на сцената на Театъра на армията.

Калки разкри че се запознал с майката на детето по телефона, по повод обща изява на площада в Китен. Сега синът му живее край морето заедно с майка си.

"Решил съм синът ми да е главният герой на моя бенефис", заяви Калки.

„До неделя няма да разберете как се казва синът ми, така съм решил. Искам това да бъде изненада. Тогава ще го представя на сцената, на живо", каза музикантът, добавяйки, че е много трудно да живее в този странен триъгълник.

"Той вече е кръстен в християнски храм. В бъдеще искам да го запозная с всички мои духовни щения. Защото за да бъде един човек гражданин на света, трябва да се запознае с всички гледни точки", добави още Коцето Калки, като призна, че от чисто суеверие не е показвал сина си до този момент.

"Не смятам да преотстъпвам бащинството си на когото и да било", категоричен е музикантът, като добави, че не се притеснява, ако друг мъж влзе в живота на майката на детето.

Съпругата на Коцето Калки – Жозефина приема трудно ситуацията, в която се намира, но въпреки всичко полага големи усилия за да запази брака си. За да изглади семейните отношения, двойката посещава семеен психолог-терапевт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА