Last news in Fakti

11 Декември, 2012 19:07 1 274 0

Добрия татко Бен Афлек

  • бен афлек-
  • виолета-
  • актьор-
  • серафина-
  • баща

Наскоро  на Бен Афлек му се наложи да се грижи за двете си  дъщери 3-годишната Серафина и 7-годишната Виолета, а също така и за неговото куче – порода Немска овчарка, съобщи „Дейли Мейл”.

Актьорът бе забелязан в Ел Ей, хванал малката си дъщеря  с едната ръка и много голяма чаша кафе в другата.

Афлек имаше леко изморен вид и бе необръснат, но въпреки това все така очарователен.

По-късно същия ден добрият татко, бе забелязан да разхожда семейното куче в квартала, но от време на време ситуацията е изглеждала такава, че сякаш кучето разхожда Бен.

Следващата задача в графика на звездата бе да прибере от училище своята по-голяма дъщеря – Виолета.

Всичко това е част от споразумението, което Бен и съпругата му Дженифър са сключили преди време. То гласяло, че когато единия от двамата работи, то другия трябва да се грижи за децата.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА