2 Февруари, 2021 07:00 8 992 3

Вашият хороскоп за днес, 02.02.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Чудесата започват за Рибите

Вашият хороскоп за днес, 02.02.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

За да сте щастливи, просто погледнете колко много неща имате и колко от тях не сте в състояние да купите с пари. Дайте си сметка колко богати сте всъщност.

Телец

Не подценявайте глупостта на глупаците около вас, ако искате да си спестите ресурси и разочарования. Наблюдавайте повече и говорете по-малко.

Близнаци

Вие сте всичко, което имате. Не правете компромиси със себе си. Задълженията са задължения, но не позволявайте да ви унижават и да ви пречат да се изразявате.

Рак

Концентрация и отговорност са ключовите думи за днес. Поемайки отговорността можете да се изправите срещу своята сенчеста страна и тогава няма да имате равни.

Лъв

Запазете чувството си за хумор, независимо, че може да ви е трудно да се усмихнете. Колкото и да ви е трудно, опитайте да разберете подаръка на ситуацията в момента.

Дева

Колкото повече усилия полагате, за да подобрите методите си на работа, толкова по-добри партньорства ще изграждате. Най-важното е да приемете, че не всички ви харесват.

Везни

Не правете плановете си 'без кръчмаря'. Има много обстоятелства които могат да повлияят на бъдещите събития, затова се концентрирайте върху себе си и направете нещо.

Скорпион

Хубав ден да направите живота си по-хубав. Бъдете по-събрани и целенасочени, силните вътрешни импулси ще ви разсейват и разконцентрират.

Стрелец

Всъщност днес е ден за приятели и приятни занимания. Подарете част от времето и вниманието си на онези хора, които ви вдъхновяват и ви карат да усещате безкрайността на живота. Усетете се като една свързана безкрайност!

Козирог

Ще се окажете във вихъра на безброй срещи и задачи. Ден за резултати, не се разсейвайте, започнете с конкретни действия този ден и той ще ви донесе много сбъдвания.

Водолей

Вдъхновение и някаква невероятна плавност ще влязат в живота ви. Следвайте интуицията си без да бързате, усетете силата на потока. Релаксирайте чрез танц.

Риби

Не спестявайте любовта си и не я пресмятайте. Любовта не може да се капсулира. Просто отворете сърцето си и ... Чудесата започват.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Телец

    3 1 Отговор
    Нищо и никакъв хороскоп, отивам да си правя кафето.
    Приятен ден, г-же Маринова 🤫
  • 3 БСП....ХОМОСОЦИАЛИСТИТЕ

    1 3 Отговор
    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК....ДРУГАРИ