2 Февруари, 2021 13:03 56 717 131

Здравният министър е женен за една от най-красивите бивши гимнастички

  • костадин ангелов-
  • министър-
  • съпруга-
  • гимнастичка

Някои все още наричат Илияна Динекова "дясната ръка на Нешка Робева"

Здравният министър е женен за една от най-красивите бивши гимнастички - 1
Снимка: БГНЕС

Министърът на здравеопазването – проф. Костадин Ангелов, през последните месеци е поел изключително тежка задача и е оставил на заден план себе си и семейството си. Самият той призна, че известно време дори не е можел да прегърне малкия си син, защото в дома си е създал "специални коридори“, в които да не се засичат с детето и съпругата си, за да ги предпази от евентуално заразяване с коронавирус, пише burgas24.bg.

Лекарят е женен за една от най-красивите и талантливи бивши гимнастички – Илияна Динекова, която продължава кариерата си в ансамбъла на Нешка Робева. Министърът обаче пази съпругата си далеч от кариерата си и публичното внимание. Съвместното съжителство с професионална спортистка се е отразило и на проф. Ангелов, който пък е запален по тениса. Преди пандемията от COVID-19 той често можел да бъде засечен да хвърчи с ракетата по тенис на кортовете на сестрите Малееви в София. Освен че усилено практикува един от най-престижните спортове в света, здравният министър е и върл фен на нашата първа ракета – Григор Димитров, като не е пропуснал нито един мач в кариерата му.

Другото хоби, носещо удоволствие на професора, са тежките планински походи. За него разходките из Витоша са просто загрявка, а целите му се простират далеч извън пределите на България. Една от големите му мечти, за която досега не е успял да намери време, е да изкачи връх Монблан в Алпите, който е с височина 4809 метра, както и още по-внушителния Килиманджаро в Танзания, който се извисява на 5892 метра над земята.

Екстремните изживявания не са никак необичайни за Костадин Ангелов, който може да се похвали, че е оцелявал на самотни острови в океана заедно с участниците на няколко поредни издания на риалити шоуто "Сървайвър“. За пръв път той се присъединява към екипа на формата през 2006 г., когато заминава с тях за Доминикана като главен лекар на продукцията. Притеснението било голямо, защото носи отговорност не само за участниците, но и за огромния екип от оператори, режисьори, сценаристи и технически персонал. В следващите издания взема със себе си подкрепление, но отново последната дума при напечените ситуации на терен е негова. Топли спомени той пази от изживяванията си на Карибите, където местните смятали лекарите за богове.

Макар от него да зависело здравето на всички в "Сървайвър“, самият той също преминал през някои премеждия, като нападение от опасни комари и екзотичен вид мухи, но въпреки това не съжалявал, че отишъл на другия край на света, защото срещнал много приятели. Един от тях е водещият на предаването Владо Карамазов, с когото са близки и до днес. Неведнъж актьорът е споделял, че е хипохондрик и редовно си приписва диагнози, а именно проф. Ангелов го успокоявал и приземявал, за да не получи инфаркт от притеснение.

Хората от обкръжението на здравния министър го определят като изключително духовит и начетен човек, от когото може да се научи много. Освен че имал огромна лична библиотека, той бил и голям меломан. Не е тайна, че любимата му певица е Лили Иванова, с която са и в топли приятелски отношения. Проф. Ангелов обаче харесвал и българския фолклор и можел да играе хоро като професионалист от танцов ансамбъл.

Макар днес да е постигнал богата кариера и да е спасил стотици животи, навремето лекарят, роден в Нова Загора, бил готов да захвърли престилката и да се откаже от призванието си. "Започнах работа в спешно отделение, в шокова зала. Още в самото начало, след около 15 дни, докараха едно момченце, на година и половина, от катастрофа, но вече беше починало. Помня първите си стъпки със смъртта на това детенце – до ден днешен помня името му, лицето му – всичко. Не можех да повярвам, че това се случва. Тогава много исках да захвърля и престилката, абсолютно всичко, свързано с медицината – докато ме обучаваха, никой не ми беше казал, че и децата умират. Беше труден момент в живота ми...“, споделя проф. Ангелов, за когото щастието на децата е лична кауза и до днес и той не спира да провежда кампании в тази сфера, пише "Ретро".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 180 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666

    288 85 Отговор
    Чакам да чета яка хранилка в коментарите за тоя палячо.

    Коментиран от #37, #59, #76, #102, #107

  • 2 Шуши

    186 21 Отговор
    Да кажат кой е женения министър на Наталка
  • 3 Да бе

    204 40 Отговор
    Стига вече с него !
  • 4 КАП

    207 34 Отговор
    РЕКЛАМААААААААА!
  • 5 Айдеее

    262 45 Отговор
    Понеже ще се пуска за депутатите и сега трябва да му лъснат имиджа,както му лъскат задния. разграден двор

    Коментиран от #11, #81

  • 6 Депутатин

    103 19 Отговор
    Депутатин
  • 7 Владо Карамазов

    176 25 Отговор
    Толко е болезнено, толкова силно ме наранява тази новина 🥲🥲🥲🥲😭😭😭😰 той е моооййййй!
  • 8 онзи

    169 29 Отговор
    Динекова се радва на ботоксовия наденик.

    Коментиран от #27, #77

  • 9 Ахахах

    168 21 Отговор
    Всички омазали се с управлението, краднали, нощници, шахерезадки, всички са се пуснали за депутати, самомо само да ползват имунитет!
  • 10 трезвеник

    177 29 Отговор
    статия достойна да предизвика сълзи,но това не трябва да ни прави съмишленици на слабохарактерни мижитурки в скута на боко!
  • 11 ОСКАР

    199 30 Отговор

    До коментар #5 от "Айдеее":

    ДА БЕ ЖЕНЕН ПО СКОРО ОМЪЖЕН
  • 12 С тия оскубани вежди

    161 27 Отговор
    Да не би да е гимнастик 🤣🤣🤣

    Коментиран от #16

  • 13 Потрес

    213 30 Отговор
    Не знам кое е по-гнусно - да си признаеш, чи си гейчо или да лъжеш хората, че живееш щастливо хетеросексуално!
  • 14 SH BG

    147 35 Отговор
    Този крадлив комплексар ще остави женичката и детенцето си сами за доста години, когато отиде да се запознае с БайСтаври и обстановката в СЦЗ...!!!

    Ха, ха, ха... :::)))
  • 15 ТаУмВзе

    82 23 Отговор
    И като загащи гуменачката, гимнастичката изпълва бръчки. И от зор му поникна нова коса.
  • 16 ПО СКОРО

    26 48 Отговор

    До коментар #12 от "С тия оскубани вежди":

    ОФТАЛМОЛОГ , ЛЕКАР НА ГОДИНАТА 2020
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 есграон

    81 19 Отговор
    Здравният министър е подал молба за преименуване на господин Елен Ангелов!

    Коментиран от #122

  • 19 София мамо София

    134 27 Отговор
    Тоя човек има някаква лека форма на шизофрения,иска да съсипе бизнеса на половин България.4 април ще го ваксинираме
  • 20 Емил

    122 22 Отговор
    Странно е, когато интелигентен човек се ожени за спортистка! Ами ако децата са умни като мама, а външно приличат на тате?!
  • 21 Агата

    28 38 Отговор
    ...убав маж...
  • 22 Бай Ганьо

    44 27 Отговор
    я на учени ора не вервам!! тоа се е здухал от четене на книги и очебници!!! само ма краштават тука да са ваксинирвам и ми пробутват некви несаществувашти болести!!!

    Коментиран от #57

  • 23 Директора

    48 13 Отговор
    Дори едно име не можете да напишете правилно. Името ѝ е ИлиАна Динекова
  • 24 Йордан Василев

    72 7 Отговор
    Дописвам Айнщайн,освен вселената и глупостта, безкрайни са дебелоочието и безсрамието !

    Коментиран от #36

  • 25 Реалност

    95 19 Отговор
    А кой е мъжа в семейството им или са лесбийска двойка
  • 26 Хахаха

    110 19 Отговор
    Специални коридори в дома си:)))) Тоя не е за здравен министър а за лудницата
  • 27 и аз бе

    70 13 Отговор

    До коментар #8 от "онзи":

    Ами ..."радва" ...за ,кое да се радва на ботоксовият с изрисуваните вежди...,че се разминават дори и по коридорите ли ?
    За съжаление е милата ...Язък и за "най-красотата" :)))

    Коментиран от #60

  • 28 Министър Ботокс

    111 16 Отговор
    Caмият тoй признa, чe в дoмa cи e cъздaл "cпeциaлни кoридoри“, в кoитo дa нe ce зacичaт c любовника на cъпругaтa cи, а тя с неговия, с изключение когато е един и същ
  • 29 ФЕН

    83 12 Отговор
    Почна се .... с предизборната кампания!!!Сегаще реват,че е ге само в събота и неделя и обещава до изборите да си е при семеиството за имиж !!! И наче на колене пред Вожда и Карамаза единия зя кити другия зя кеф ....Не забравяте ,че Деси лъжата го направи професор за 3г. и го слажиха на Алексадровска за да се краде .Деси-то май е по гнусно ит гей...те май
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Перо

    71 11 Отговор
    А за другата част,извън платената реклама с биографията, ни вопъл,ни стон!
  • 32 Без коментар

    70 13 Отговор
    Топ офталмологът бил супер влюбен в Костадин Ангелов и буквално си сложил главата в торбата – купували апартаменти, делели пари, но явно любовните умения на евреина не били на висота, защото Владо Карамазов го избутал от спалнята на новия министър. За да го компенсира, министър Ангелов обмислял да го направи свой заместник в Министерството на здравеопазването. Този план, обаче, пропаднал заради публикацията, в която заместникът на Кирил Ананиев лъсна със своята лява ориентация като интимен с един от най-оборотните ни актьори Владо Карамазов, макар че за пред обществото е щастливо женен за бившата гимнастичка Илияна Динекова.
  • 33 Филип Георгиев

    90 14 Отговор
    ТЕЗИ ТОПЛИ ДУМИ ЗА НАШИЯ ЗДРАВЕН МИНИСТЪР МИ СТРЯХА СЪРЦЕТО. И КОЛКО ТАЛАНТИ ПРИТЕЖАВАЛ ТОЗ НАРОДЕН СПАСИТЕЛ. ТАКОВА ПОХВАЛНО СЛОВО БЯХ ЧУВАЛ В РАННА ДЕТСКА ВЪЗРАСТ ЗА ЧИЧКО ДИМИТРОВ И ЧИЧКО ЛЕНИН. ПОДОБНИ ТИРАДИ СЕ ЗАВЪРТЯХА И В НАЧАЛОТО НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО ЗА ПРИМИТИВА ОТ БАНКЯ. ТОЙ БЕШЕ КАРАТИСТ, ФУТБОЛИСТ, ТЕНИСИСТ, МУЗИКАНТ, ХУДОЖНИК ДОКТОР НА НАУКИТЕ. СЕГА Е САМО НА НЕУКИТЕ И ШОФЬОР НА НАНКОВ. АНГЕЛОВ ПЪК ПРЕКРАСНО ИГРАЕЛ ДАЙЧОВОТО. ПРОСТО УНИКАЛНО. ОСВЕН ХИПЕР ТАЛАНТЛИВ ЗДРАВНОТО СВЕТИЛО ЯВНО Е И МНОГО ВЪЗПРИЕМЧИВ. ОТ ПОЛОВИНКАТА СИ Е НАУЧИЛ КАК СЕ ПРАВЯТ ПИРУЕТИ НА ВОЖДА. ДА НЕ ЗАБРАВЯ ДА ЧЕСТИТЯ ПРАЗНИКА. И НА ДВАМАТА.
  • 34 гост

    64 8 Отговор
    Разплаках се от щастие, като научих !!!
  • 35 ПСР

    55 4 Отговор
    Така е.Лукс при лукс отива.Затова Министърът притежава суперскъп имот на ул."Елин Пелин".В най-луксозната и хубава част на кв.Лозенец.
  • 36 Паринакоча

    25 5 Отговор

    До коментар #24 от "Йордан Василев":

    Като имаш претенции да дописваш Айнщайн,вземи та се посреши малко,да не си толкова рошав като него!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 din

    17 46 Отговор
    нали писаха че бил у лево. Човека даже син и жена имал, големи глупости пишите журналята.

    Коментиран от #40

  • 39 На Дедо Меките

    85 13 Отговор
    Що лъжете хората! Тоя е любовница на Владо Карамазов и това е обществена тайна!
  • 40 Костаdin

    39 8 Отговор

    До коментар #38 от "din":

    Най -вероятно "ги има" ...на документ :)))
  • 41 juuukkj

    33 9 Отговор
    google не я разпознава колко да е бивша гимнастичка
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Да те поправя

    7 4 Отговор

    До коментар #37 от "ТтТ":

    Тоя дявол и това няма да може😈999

    Коментиран от #46

  • 44 Боко праните гащи

    53 11 Отговор
    На тая калинка с перучка и веждички, жана му да ми звънне. Да поцъкаме тенис, пенис..менис...
  • 45 Лост

    74 8 Отговор
    Никой нормален мъж не би трябвало да си слага ботокс или да си скубе така веждите. Но както са казали едни:ще видите като станем повече кои са нормалните!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Еееех дано попаднeш в

    9 15 Отговор
    Болницата на проф.АНГЕЛОВ!!!!!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Бивш левскар

    42 11 Отговор
    Бегом да си вземеш хонорара от чекмеджето. Без гащи. Пачанга.
  • 51 Вероятно

    56 8 Отговор
    Трябва да не плаши хората с неговите прогнози за хиляди щамове британски китайски африкански канадски и да измислят още гръцки македонски турски сръбски румънски и др. Това е наглост . И затова трябва да бъде изметен. Не може всеки ден да дава нови заповеди. И никой не е длъжен да се съобразява с психическите му отклонения. Защото дава психически прогнози. И по този начин тормози хората с неговите неоправдани внушения за да прави хората на луди.
  • 52 Демократ

    60 13 Отговор
    Винаги съм си мислел че е омъжен, пък той бил женен...
  • 53 васик атанасова

    54 11 Отговор
    за прикритие пред хората
    не го ли виждате на кой бряг е този ?
  • 54 hmhmhm

    38 7 Отговор
    аааа, ми какво стана с оня доктор и с Владко ?
  • 55 Forro

    47 11 Отговор
    Да се наслаждава още няколко седмици на тази длъжност,че иде Априлъ.
  • 56 аг08

    32 11 Отговор
    С тулуп , дето го има, гоуем спортист е!
  • 57 Ахмак

    5 8 Отговор

    До коментар #22 от "Бай Ганьо":

    А ти колко си неграмотен...Не заставай пред огледалото с остър предмет.
  • 58 Професоре

    25 6 Отговор
    За, първи път чувам за тази...!
  • 59 onq s konq

    25 9 Отговор

    До коментар #1 от "666":

    Много ясно, този "чичико Паричко" няма да се ожени за Айшето от Факултето.
  • 60 Всъщност

    40 13 Отговор

    До коментар #27 от "и аз бе":

    веждите му са оформяни с пинсета. Да си подстригва космите на г ъза е по-приемливо, защото като станат по-дълги провокират появата на х емороиди. Това хирурзите го препоръчват. Ама този си скубе веждите да се харесва на мъже.
  • 61 Гост

    30 7 Отговор
    Малко пр да се разсеят съмненията за обратното.
  • 62 кочо

    41 3 Отговор
    хубаво професоре но защо стана политик.
  • 63 Нафърфории

    19 5 Отговор
    Го тура на Ценка му. Он за друго бе става.
  • 64 ХАХАХХА

    13 4 Отговор
    ЩО ЛИ?????
  • 65 Реалиста

    27 4 Отговор
    Колко е вярна поговорката, че хубавите ябълки, прасетата ги ядат.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 1520

    24 4 Отговор
    много ботокс
  • 68 Алфа Ромео

    31 4 Отговор
    Уау, той се оказа истински американ хироу!!!
  • 69 Буха ха

    42 6 Отговор
    Хубава статия са написали, но са пропуснали да го поздравят за празника, не Петльовден, а техния си

    Коментиран от #75

  • 70 ред

    30 5 Отговор
    Този и Ментьрджийски от щаба са на власт до изборите
  • 71 Нарисувани са, веждите му

    29 4 Отговор
    Няма вежди....... от дълбоките Родопи така правят.....!
  • 72 дано

    14 5 Отговор
    да му съкне хуяску!
    да му некнат раги!!
    да съфнат маслинките!!!
  • 73 Пуста завист

    11 32 Отговор
    Да е жив и здрав! Мъж е! Добър лекар!
  • 74 човек от народа

    39 7 Отговор
    каква жена какви 5 лева....цялата страна знае че тоя е обратен
  • 75 Алфа Ромео

    13 7 Отговор

    До коментар #69 от "Буха ха":

    Първо се информирайте по-добре за Петльовден преди да го омаскарявате с фалшиви еврогейски измислици.
  • 76 ХАРИ

    10 28 Отговор

    До коментар #1 от "666":

    този палячо както го наричате е завършил с отличие медицина

    Коментиран от #101

  • 77 МИНА

    8 17 Отговор

    До коментар #8 от "онзи":

    да не е само той оставете го намира вече
  • 78 мишо

    19 28 Отговор
    Българи кога успяхте да станете толкова зли

    Коментиран от #84

  • 79 Пурко

    23 9 Отговор
    ФаТКи пак наведени за да рекламират едно недоразумение и калинка на ента степен! Интересно колко ли пари са взели за пасквил!
  • 80 карамфила

    27 3 Отговор
    Ако тази"КРАСАВИЦА" прилича на кърджалииската ПП или на дъртикова да си я държи за него си и да си я пази,баби яги по света бол.
  • 81 Ами

    13 1 Отговор

    До коментар #5 от "Айдеее":

    За втори мандат на шофьора почна да дава отчет че и европеиските прокорори взеха да се интерисуват Честито
  • 82 ДЕМАГОГ

    26 1 Отговор
    АНГЕЛОВ ХОДИЛ ЛИ Е НА КОРТОВЕТЕ НА ИВАН САЗДОВ ИЛИ ДА ?
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 ако не знаеш

    7 2 Отговор

    До коментар #78 от "мишо":

    Добрите ученици винаги надминават учителите си!
  • 85 Ха ха ха

    12 4 Отговор
    Е чак пък най красива,аи стига аи да не пиша повече,
  • 86 Гаме Овер

    24 4 Отговор
    Броени дни ти Останаха Бай Ангеле,Не само на теб така и на НОЩЪ,Адиос чачос Господа.
  • 87 В.В.П.

    13 5 Отговор
    Ехаааа,!!И той е красив и чаровен.!!
  • 88 Фарабундо

    20 1 Отговор
    ГЕРОЙ на нашето ВРЕМЕ ?

    Коментиран от #92

  • 89 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 6 Отговор
    Тая бивша гимнастичка съм я минал преди него
  • 90 некойси

    24 4 Отговор
    Бих се заклел, че тоя суетен боклук е гей.

    Коментиран от #93

  • 91 Ха ха

    20 3 Отговор
    Доста нескопосан ПР на Тиквения смукач.
  • 92 парафундо

    5 0 Отговор

    До коментар #88 от "Фарабундо":

    Фарабундо,венсеремос!
  • 93 сливчо

    2 6 Отговор

    До коментар #90 от "некойси":

    Защо,да не си е поискал от Вас?
  • 94 4747474

    26 1 Отговор
    Едно време в "Работническо дело" пускаха такива дописки за "героите на социалистическия труд". Толкова нелепи в престараването с хвалбите, че чак смешни. Същата работа е и сега.
  • 95 .....

    32 1 Отговор
    Ох, майкооо, връх Монблан щял да изкачва... С тези женски бутове и лоен тумбак. Направо към Килиманджаро да се запътва.
  • 96 Довиждане

    19 1 Отговор
    Аре къш.Писнами от Теб,Годжи,Каскета и мутрата.
  • 97 ЛГТБВГЗ

    18 0 Отговор
    И кой е този спортист ?
  • 98 Софянец

    19 2 Отговор
    Затвора ви чака.
  • 99 Оххх

    25 3 Отговор
    "Тогава много исках да захвърля и престилката, абсолютно всичко, свързано с медицината – докато ме обучаваха, никой не ми беше казал, че и децата умират.“, споделя проф.Ангелов. ......... Ох, шъ ревна! ШЪ РЕВНА!!!!
  • 100 4444

    32 2 Отговор
    Че той си е МОМА отвсякъде. Твърде очевадно е май и много почнаха да го взимат на бъзик, та се е наложило някакви учили-недоучили пиари да му създават "легенда" на героичен супермен и мъжествен съпруг. Не им се е получило. Това писание избива на още повече подигравки.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Истината

    17 2 Отговор

    До коментар #1 от "666":

    Хубавите ябълки прасетата ги ядат! ФАКТ БГ Поговорка
  • 103 Перо

    21 4 Отговор
    Честит му празник 02.02. на Министъра на МЗ!
  • 104 Погнусен

    4 26 Отговор
    Взе да става забавно с истерията на радевите болшевикоиди. Треска ги тресе горките от тоталния погром над гнусрус агресията. Ама карай, за коричка хляб и Майка си продават. Само си купете въженца да отпразнувате висейки за вратовете победата на ГЕРБ. Хахаха. Жалка поквара.
  • 105 ТРОШАЧА

    15 0 Отговор
    Това е невероятна новина... Нещо като предложение ли да го разбираме или като какво? :)
  • 106 ЧОПЪРА

    4 14 Отговор
    Професора е свестен човек! Ама ние такива не го обичаме!😀😃😄
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Анализаторр

    8 1 Отговор
    Има вкус за нещата човека. Но не е свикнал с миризмата. ;)
  • 109 Жулиен Гаков

    24 2 Отговор
    Този продажник на народа си ГО СЪСИПА ТОТАЛНО!!! Абе пишман министър! Не ти ли е ясно , че последствията от затварянето на държавата , ще са в ПЪТИ по- катастрофални отколкото вируса??? В пъти повече хора ще умрат от инфаркти , инсулти, рак, диабет и прочие и прочие, а ти току си затваряш с месеци държавата, но заплатата не ти спира и си ПЛЮСКАШ така като те гледам как си се угоил а за нас които останахме без работа не ти ДРЕМЕ!! Боже прибери си вересиите!!
  • 110 пешо

    14 0 Отговор
    предизборна кампания
  • 111 Нещо не е така

    15 0 Отговор
    Има ли снимки в нета, на които да е с жена си, семейството? Май не....
  • 112 цербер

    19 0 Отговор
    той често можел да бъде засечен да хвърчи с ракетата по тенис на кортовете...върл фен... НЯКАКВА ДРУГА ПРОСТОТИЯ ДА ВИ ИДВА НА УМ?
  • 113 1122

    8 2 Отговор
    Божа работа, но няма окосмяване на лицето, с гърди, малко е под.. Но трябват джендъри слави, на 1977/43 годишен, не е стар, но лесно се влиза в МУ, София, слави бях ви казал да потърсиш преподавател реститут, но са страхотно добри. Ходят на запад гей, там се крият за една седмица ни казват близки. Много умни, на сбирки, и тук може би ще искат. Божа работа. За пари, а и тя може да е.. Външният му вид издава. Бб къде ги намира. Все отбор юнаци. Богатите по богати, бедните у цурната земя. Бб ми падна пред очите. Чети народ. Бг
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 ;e;4

    12 1 Отговор
    Специални коридори, Сървайвъри.....
    Абе, тоя май верно е чалнат, а ?!
  • 116 9329

    11 3 Отговор
    въобще не ме интрисува тоз за кого е женен. Ако ще и за обонго да е.

    Коментиран от #125

  • 117 Анонимен

    3 3 Отговор
    Съдби. Ние не виним подония. В съда сме били, змаем за много женени с деца, но си падат по малки момченца или.. Умни са от тях. Но лошото е че не ги разпознават, кога на запад си търсят квартири. 3 висше българи, езицо чужди.. Предпочитам нещо по отлежало мъжко вино, а не дженфърско, но кой народа пита. Всеки има мъжки чеда. Да не дава бог. Нещо за амет няма ли да има. Доктора веднага усетих...
  • 118 Политик ли.

    9 16 Отговор
    Не мога да повярвам какви комплексари са българите. Един свестен коментар не видях, за човек на светлинни години по образование и интелект от горе пишещите, най вероятно с килийно образование и липса на възпитание през първите 7 години.

    Коментиран от #121, #123

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 ахоихо

    9 2 Отговор
    Този е министър,ама на кенеф.По-скоро водопад ще протече нагоре,отколкото този да направи нещо за българите!
  • 121 Куфар

    5 1 Отговор

    До коментар #118 от "Политик ли.":

    ходи се гръмни,ако не се уцелиш,повикай тоя от снимката и двамата мое си помогнете.
  • 122 Zodiac

    8 8 Отговор

    До коментар #18 от "есграон":

    Какви Изроди и Прошляци са тези тролове, които са написали такива долнопробни коментари срещу Д-р Ангелов.
  • 123 www

    3 0 Отговор

    До коментар #118 от "Политик ли.":

    ПолЮтик, каквото сте посяли, това ще жънете.
  • 124 Хаха

    5 2 Отговор
    И на тоя му лъскат "мъжествения" имидж, като на пастирката... Жив пиндоос с ботокс, колкото и да ни "убеждавате" в противното, мисирки...
  • 125 Валиста

    0 0 Отговор

    До коментар #116 от "9329":

    Глупако, някой насила ли те е накарал да сричаш това??? Като не те "интересува" ,не си мори акъла, доколкото ти е останал в простата глава!!!
  • 126 Търсещ Диалогов

    3 0 Отговор
    Защо всички новини усърдно превръщат в клюки!?
  • 127 Шеф Манджев

    0 2 Отговор
    Опа !

    Тази гимнастичка ще бъде следващата ми жена. Готов съм да я взема от министъра!
  • 128 Авс

    3 1 Отговор
    Еййй, ама верно злобата почивен ден няма!
  • 129 Johnny11111

    2 1 Отговор
    А Владимира Карамазова не ревнува ли?

    Коментиран от #130

  • 130 Венко

    1 0 Отговор

    До коментар #129 от "Johnny11111":

    Ах долни злобари
  • 131 Бай Коко

    2 2 Отговор
    Събина , много си го възпяла този здравен министър. Да не би да те е назначил на таен хонорар в някое общинско здравно заведение.