Last news in Fakti

2 Февруари, 2021 16:32 1 724 7

Армани отдаде почит на Милано с колекцията си за 2021 г. (ВИДЕО)

  • giorgio armani-
  • армани-
  • милано-
  • колекция-
  • 2021

Моделите дефилираха като истински милански аристократи, разхождайки се в невероятната атмосфера на двореца от 18-ти век

Армани отдаде почит на Милано с колекцията си за 2021 г. (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Модният дизайнер Джорджо Армани представи колекцията си висша мода за 2021 година. Линията бе показана в двореца Виа Бургонуово в Милано. Джорджо Армани отдаде почит на Милано в своята колекция висша мода. След като прекарва дълго време в дома си във Форте дей Марми, в началото на януари дизайнерът се завръща в ателието си – забелязва тишината и красотата на града, след което взима решение интерпретира преживяното в от кутюр линия, съобщава NOVA NEWS.

Посланието, което отправя е ,че въпреки ситуацията в която се намираме, затворени в домовете си, красотата е вечна.

A post shared by Giorgio Armani (@giorgioarmani)

Армани претворява в тоалети високите сгради с приказни орнаменти , забелязват се в дългите линейни силуети. Декорациите в архитектурата пренася върху роклите. А саката с повдигнати рамене и полите от тафта олицетворяват най-пищните сгради в Милано.

A post shared by Giorgio Armani (@giorgioarmani)

Природата също присъстваше в колекцията на италианския моделиер - Панталоните с права кройка са украсени с мъниста и флорални апликации обвити в тюл.

Сред най-открояващите се тоалети е синята рокля, наречена Pièce de résistance. Тя е изработена от 130 метра тюл, който след това е намачкан и изгладен, за да създаде ефектна илюзията като кора на дърво.

Моделите дефилираха като истински милански аристократи, разхождайки се в невероятната атмосфера на двореца от 18-ти век.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stéphanie 🎲

    1 1 Отговор
    Не ми харесва ,досадното сиво в новата колекция 🥴🥱За Haute couture не става ,като Valentino🥴Донатела Версаче още преди много години го каза това са дизайнери за селки жени ,скучни ....Не са грозни модели но не е и модела който бих купила.Въпрос на лично мнение което не налагам на никой
  • 2 Нинджата, от бевърли хилс

    1 0 Отговор
    Съжалявам Армани.......!
  • 3 Рики

    0 1 Отговор
    Кога си виждала на живо такива тоалети ма смотло? Нямало да си купи! Ха,ха,хааа!

    Коментиран от #4

  • 4 Ричоне

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Рики":

    Ти познаваш ли човека за когото си писал?Ти ли и купуваш дрехи че ми е любопитно ??А ти мъж със дамски дрехи ли ходиш че си много вещ във модата??Във модният бизнес конкуренцията е голяма .
  • 5 Михал

    1 0 Отговор
    Каква шия нежна, има писледния модел....!

    Коментиран от #7

  • 6 Айде, не квадратни гащи

    1 0 Отговор
    Коментирайте моделите или истинските жени, не изпитвате ли пингвини, прасета и тем подобни, комплекси при вида на такива красиви жени или тъй наречените наистина мацки...!?
  • 7 Pokoloko

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Михал":

    като ротвайлер