Last news in Fakti

14 Декември, 2012 13:24 1 489 0

И Хю Джакман изгря на Алеята на славата

  • хю джакман-
  • алея на славата-
  • звезда

Хю Джакман спокоино може да определи настоящата седмица за една от най-успешните в своята кариера, след като в четвъртък актьорът  първо бе номиниран за награда "Златен глобус", след което се сдоби и със собствена звезда на прочутата Алея на славата, съобщиха световните агенции.

"Това е просто нереално, изживяването е ... Вижте, аз съм едно момче от предградието Барунга, на север от Сидни... Ами, направо не е истина", коментира  Джакман своите нови отличия.

Вече се носят слухове,  че съвсем скоро австралийецът  може да бъде номиниран за "Оскар" за ролята си в предстоящата музикална адаптация на "Клетниците".

Джакман  демонстрира добро отношениъ към своите привърженици, спирайки се да благодари на около 200 от тях, след  церемонията по получаването на звездата в Алеята на славата.

"Винаги съм имал най-страхотните фенове на света, но не го приемам за даденост, за което ви благодаря".

Актьорът се радваше на подкрепата на цялото си семейство, които го придружаваха  в радостния миг. С него бяха и колежките му от "Клетниците" - Ан Хатауей и Аманда Сейврид.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА