Last news in Fakti

27 Февруари, 2021 18:08 6 766 9

Какво правят различните зодии, когато са пияни

  • зодии-
  • пияни-
  • поведение-
  • зодиакални знаци-
  • астрология

Кои са приказливи, кои сънливи и кои избухливи

Какво правят различните зодии, когато са пияни - 1
Снимка: shutterstock

Как се държат зодиакалните знаци в нетрезво състояние? Оказва се, че в тях се разкриват съвсем различна същност и черти на характера. Разберете как алкохолът влияе на представителите на различните съзвездия в нашия забавен хороскоп.

Овен
Овенът е способен да извършва невероятни действия в нетрезво състояние. Пиенето с него е опасно, тъй като винаги можете да очаквате някакъв трик или неочакван обрат на купона.

Телец
Телецът по време на цялото парти ще уверява всички, че е напълно трезв, въпреки голямото количество консумиран алкохол. Не си струва да го убеждавате в друго, нека се забавлява! Когато Телецът е пиян, той е готов да вземе всичко от живота, така че в състояние на опиянение можете да очаквате всичко от него.

Близнаци
Когато Близнаците пият, излиза една от двойствените им природи. Ето ти късмет: представителите на тази зодия могат да бъдат мили и добри цяла вечер, или, напротив, могат да уредят вечер на откровения и да кажат на всички присъстващи какво мислят за тях.

Рак
Според комичния хороскоп Ракът под въздействието на алкохол се освобождава и показва истинската си същност. Така че, ако познавате Рака от десет години, но не сте го виждали пиян, наистина не го познавате.

Лъв
Пияният Лъв почти не се различава от трезвия, освен ако гласът му не стане по-силен и навиците му са още по-кралски. Особеността на Лъва в нетрезво състояние се крие във факта, че в десетия кръг той може да говори нон-стоп за своите победи, постижения и цели в живота.

Дева
Девата преминава през три етапа на алкохолна интоксикация. Етап 1 - „Толкова съм пиян“, етап 2 - „Обичам ви всички“, етап 3 - „Къде е аспиринът“. Земен знак, със земни проблеми, мисли и чувства, който намира освобождаване след първата чаша.

Везни
Според комичния хороскоп, Везните в състояние на алкохолно опиянение стават по-решителни и ясно знаят какво искат. Накрая намират хармония и душевно спокойствие, към които непрекъснато се стремят в трезво състояние.

Скорпион
Скорпионът знае как да пие, а още по-добре знае как да се налива. Представителят на това съзвездие често се превръща в душата на компанията и ръководи целия процес на пиене, докато пие наравно с всички. Но в края на купона се оказва, че той е останал най-трезвен и здрав.

Стрелец
Стрелецът по градуси не е съвсем понятно същество. Първо той разказва колко жесток е бил животът му и колко е щастлив, но след третата чаша започва да плаче и се нарича неудачник.

Козирог
Козирозите в състояние на алкохолно опиянение стават по-отворени и откровени. Трезвен, рядко го виждате как той прави комплименти на всички, признава любовта си и се смее на глупави шеги.

Водолей
Пияният Водолей е двигателят на прогреса. В такива моменти в света се случват научни открития, пишат се брилянтни произведения и се правят глупави неща. И всичко това, защото на градус музата идва при Водолея.

Риби
Опиянените Риби са опасни. Тези същества могат да правят за една вечер всичко, което всички останали знаци на Зодиака, взети заедно, могат да направят. Тяхната емоционалност просто се преобръща.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зодия Дева

    2 1 Отговор
    Лично аз съм се понасирвал..

    Коментиран от #6

  • 2 ЦСКА умре

    3 7 Отговор
    Моля този, който е написал статията, веднага да я ИЗТРИЕ. Аз съм зодия Рак, но повече от 1 чаша бира НЕ пия.

    Коментиран от #5

  • 3 Човека Коза

    1 4 Отговор
    И аз съм Дева, абсолютно правилно е написаното за моята зодия, само че вече не прибягвам до аспирин. Обичам да пуша трева, връзва се с почти всеки алкохол 👍👍👍😜
  • 4 пияндура

    4 0 Отговор
    Повръщат бе любопитковци, повръщат!
  • 5 Ханджията

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "ЦСКА умре":

    Аз мога да те науча и без чаша да пиеш. Давам частни уроци по пиене за ваша сметка!
  • 6 Зодия Дева

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Зодия Дева":

    И то, тамън няколко пъти ПодРяд .. Как си Требува. Оная Баданарка там "Пикасо" - Ряпа да яде...
    Специалитети ми е "Цветно-шарена мозайка на чаршаф" може и възглавница, и всичко у'смърдяно и у'вонняно и разрбирасе-Яко у'въртяно!
    Както,си повелява традицията..
    Няма са излага той, на него Я.
    Стане ли, навик, Рутина, тогази е векина, мнооого лошо!
  • 7 Голям търбух и мерак

    1 0 Отговор
    И вкиснато вино признава...!
  • 8 един от многото

    2 1 Отговор
    На другия ден имат махмурлук!
  • 9 Алфа Вълкът

    0 0 Отговор
    Аз като се напия съм много по-готин, ама не обичам да го правя. Че на другия ден есе едно имаш шайба в главата и някой се мъчи да я извади с магнит!