3 Март, 2021 07:00 10 720 0

Вашият хороскоп за днес, 03.03.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Вижте какъв ще бъде празничният ден за всяка от зодиите

Вашият хороскоп за днес, 03.03.2021 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Колкото повече инвестирате в освобождаване от принуди, толкова повече ще откривате смисъл в живота си. Ден да помислите върху смисъла на Свободата и Освобождението.

Телец

Светът това са другите и често пъти тяхното поведение наранява. Дайте си сметка, че и вие сте някой друг за тях, а чувствата на всеки са лични. Струва ли да се обиждате, просто споделяйте.

Близнаци

Не превръщайте този ден-празник във време да свършите изостаналата работа. Направете нещо различно, специално и символично.

Рак

Този ден е за празнуване. Дайте свобода на душата си и направете нещо (полезно), което ще ви донесе вътрешно удовлетворение. Светът гостоприемно е отворил врати пред вас.

Лъв

Ден за почит към славното минало. Празник е, когато човек изпразни ума си от целия ежедневен шум и обърне внимание към символа на празника. Можете ли да го направите? Струва си усилието.

Дева

Как настоящият момент изгражда вашият бъдещ живот? Каква е силата на благодарността и уважението към един вече отминал свят? Има ли нужда човек от празник и празник на какво е той?

Везни

Традиция или ... Ден, който е повод за гордост, но често минава просто като един почивен ден в повече. Замислете се за смисъла на празника, а не за простото спиране на работния процес. Ден, който може да ви донесе големи лични осъзнавания. Ден да надскочите себе си.

Скорпион

Ден за отчитане пред самите себе си - какво сте постигнали, какво сте спечелили и какво сте загубили и дали при това сте запазили достойнството, вярата, любовта и човечността си. Ден за размисъл и почит към онези, които са дали живота си, за да стане този ден светиня.

Стрелец

Освобождение. Справедливост. Правда. Все думи свързани със същността на вашия знак. Един ден, в който да помислите за смисъла на всички тях и как те са оказали въздействие върху вашето днес. Един ден за свързване с миналото, за да изградите своето по-щастливо бъдеще.

Козирог

Почит към героите на днешния ден, които са толкова много и повечето от тях безименни, каквито сме и всички ние за историята. Погледнете назад, за да имате силата да гледате напред с гордо вдигната глава. Каква е конкретната полза от историята, ето ви я темата за размисъл днес.

Водолей

Справедливост и истина или просто политически борби, вашият философски дух ще бъде провокиран от множеството събития в света. Размирно време, светът ври и кипи, както преди стотина години. Какво се е случило тогава, какво се случва сега. Ден за философски дебати и разговори, за намиране на смисъл и истини.

Риби

Признателност и уважение са най-малкото, което заслужават хилядите, заради които този ден е празник. Дори мълчаливо, дори насаме, отдайте им заслуженото. А за вас този ден е пряка връзка с бъдещето, с плановете и идеите ви, не го пропилявайте напразно.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА