Last news in Fakti

5 Януари, 2013 15:30 5 287 1

Какво ни чака в годината на Змията

  • година на змията-
  • фън шуй

Според китайския календар годината на Черната водна змия ще настъпи на 10 февруари и ще продължи до началото на 2014. На хората през тази година ще се наложи внимателно да обмислят и претеглят всичко, преди да вземат каквото и да било решение, защото змията символизира мъдростта и обича онези, които разсъждават.

Това обясни в студиото на ТВ7 Цветозар Мръвков - председател на Асоциация "Фън шуй център" и управител на "Фън шуй Академия". Той е и автор на книгата "Българският фън шуй" – първото родно изследване върху древното източно изкуство за хармонизиране на енергията.
 
Най-успешна ще бъде годината за тези, които се занимават с умствена дейност - учени, анализатори, преподаватели, политици, изтъкна експертът. Според него следващите 12 месеца ще са особено подходящи за заздравяване на връзки и установяване на трайни отношения. Годината има много благоприятна енергия и за духовно израстване.
 
В политически аспект на преден план ще излязат държавници с визия за бъдещето, които не са склонни да вземат прибързани и кардинални решения.
 
Особено внимателни през 2013 трябва да бъдат родените в годината на Тигъра и Глигана. Най-добре ще се чувстват хората, родени под знака на Маймуната. На късмет ще се радват и родените в годината на Вола.
 
Цветовете на годината са тъмносиньо, черно, сиво и бяло. Добре е да се подчертае присъствието на метал в средата около нас и да се носят повече бижута, посъветва Мръвков.
 
По думите на специалиста Змията символично ще се настани в центъра на дома ни. Тя не бива да бъде тревожена, което означава да се избягват тържествата в тази зона, както и ремонтите там. Центърът може да се хармонизира чрез изброените цветове или като се прибави воден елемент - фонтан, аквариум и пр.
 
Мръвков коментира и връзката между фън шуй и проблемите с килограмите. Наднорменото тегло се дължи на задържане на емоции, които задръстват тялото и стават причина за енергийни блокажи, смята той. Когато човек изразява чувствата си, той движи енергията и тя не се застоява зловредно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо поп

    0 0 Отговор
    С тези управници нищо хубаво!