Last news in Fakti

28 Март, 2021 07:00 7 079 0

Вашият хороскоп за днес, 28.03.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Нови предизвикателства през целия месец

Вашият хороскоп за днес, 28.03.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще успявате добре да се владеете, но не задържайте напрежението в себе си, разпуснете сред природата. Днес не е подходящ ден за работа или поправка на машини и апарати, само ще се ядосвате, че нищо не се получава. Оставете тези работи за след два-три дни.

Телец

Днес ще сте просто олицетворение на добрия тон, дори самите вие няма да се познаете. Хубаво е отвреме-навреме да сте по-толерантни и компромисни, това е важно за добрите отношения.

Близнаци

Ще изпитвате леко неудовлетворение от живота си. Причини винаги ще се намерят, но пъ защо не потърсите причини да се радвате? Има и такива, само бъдете по-наблюдателни, преброявайте чудесата в живота си.

Рак

Очаква ви един безгрижен ден, в който ще съумеете да забравите всичко, което ви тежи на душата. Радвайте се на цъфтящата природа, усмихвайте се повече и всички положителни емоции, които успеете да натрупате ще ви сгряват през цялата следваща седмица.

Лъв

Ще ви се иска да прекарате времето мързеливо в домашна обстановка, където да ви поглезят и да нямате никакви ангажименти. Може дори да изпаднете в сълзлива сантименталност. Не се притеснявайте, няма да изненадате никого с поведението си, а самите вие ще се почувствате по-добре.

Дева

Днес ще се чувствате готови за подвизи, внимавайте обаче, защото може да сте надценили възможностите си. Не споделяйте с всеки срещнат намеренията си. Най-добре е този ден да излезете навън или да измислите някакъв друг начин за подобряване на физическото си състояние.

Везни

Светът е оцелял, защото се е смял. Имаше едно такова мото преди години, използват го най-вече за 1-ви април, но си струва да го използвате и днес. Опитайте да погледнете света от смешната му страна. Дава сила, енергия и вдъхновение.

Скорпион

Трудно ще успеете да се настроите на работна вълна, имате нужда от още малко почивка. Не се афектирайте от слуховете, които ще научите, ако можете подминете ги, не се забърквайте в интриги.

Стрелец

Бъдете по-предпазливи по паричните въпроси. Ще изхвърлите повредените неща, а бихте могли лесно да ги поправите. Мислете преди да действате. Добре е ако можете да отделите време и за разходки навън, ще се почувствате по-свежи и изпълнени със сили.

Козирог

Можете да направите този ден много вълнуващ, ако не се излежавате до късно. Ако се пораздвижите навън може да срещнете стари приятели, но дори и да си останете у дома, бъдете готови да посрещате гости.

Водолей

Най-вероятно е да си останете вкъщи, където има много неща за вършене. Ако обичате да готвите, чистите или шиете, ще си прекарате приятно с любимите си занимания. Само се опитайте днес да не прекалявате с кулинарните удоволствия.

Риби

Ще изпитвате силна нужда от движение и останалите трудно ще се включат във вашето темпо. Денят е идеален за срещи с приятели, пътешествия, но също и за учене. Ако имате да се подготвяте за изпит днес бихте могли да го сторите много по-лесно и приятно от друг път.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА