23 Март, 2021 13:05 2 657 10

Брад Пит разочарован от обвиненията на Анджелина в домашно насилие

  • брад пит-
  • анджелина джоли-
  • обвинения-
  • домашно насилие-
  • реакция

Продължава битката за попечителството над децата и не могат да се разберат за подялбата на имуществото

Брад Пит разочарован от обвиненията на Анджелина в домашно насилие - 1
Снимка Архив: EPA/БГНЕС

Изтичането в пресата на част от документацията, свързана с развода между Брад Пит и Анджелина Джоли, се оказа особено болезнено и за актьора. Оказва се, че той не е подозирал за намерението на бившата му вече половинка да използва домашното насилие като фактор в битката за децата и подялбата на имуществото им.

Според информациите в медиите, адвокатите на Джоли са заявили пред съдията, че са готови да предоставят доказателства за домашно насилие от страна на Брад Пит, ако това е необходимо. Освен това, Анджелина и децата били готови да свидетелстват срещу него, пише EVA.bg.

Едва сега 57-годишният Пит научава за тези намерения. „Сърцето му е разбито. Той винаги е признавал за проблемите си с алкохола, с марихуаната. Спря да пие, промени се и мислеше, че всичко е зад гърба им. Както във всеки брак, те с Джоли също минаваха през трудности, но е разочарован, че може да бъде нарочен за домашен насилник“, разкриват близки до актьора.

Повод за подаване на документи за развод от страна на Анджелина бе кавгата между Брад Пит и осиновения им син Мадокс по време на полет в частен самолет, когато според актрисата се е стигнало до вербално и физическо насилие. След намесата на социалните служби и дори ФБР в разследването на въпросния случай, Пит бе официално оневинен.

Според актрисата обаче въпросната случка била само финалната капка, преляла чашата. И причината двамата все още да се връщат назад и да припомнят моменти от брака си е, че официално все още не са разведени. Продължава битката за попечителството над децата и не могат да се разберат за подялбата на имуществото.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Братко Пит

    19 0 Отговор
    Ех брате, ех Браде Пите!
    Докато има какво да ти издоят, ще те доят.
    Като останеш без кинти и остарееш още малко, няма да те търсят.
  • 2 1234

    15 0 Отговор
    Тя си е кукундрел... Всеизвестен факт, хубавите жени задължително вървят с екстри, които не винаги са хубави
  • 3 Ммм...да

    9 0 Отговор
    Да не бе за циганка се женил,не би се пропил и провалил !
  • 4 цербер

    3 0 Отговор
    Брад Пит Е разочарован от обвиненията на Анджелина в домашно насилие.
  • 5 Доста, сте, без интересни

    2 0 Отговор
    Брат, за, първи път, известна, двойка, не харесвам....от Холивуд....!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Минувач

    5 0 Отговор
    Бракът на Брат бе с предизвестен край и съответните му усложнения
  • 9 пфу

    2 0 Отговор
    Тая жена има сериозни емоционални проблеми и като се омъжи за него, тогава беше ли той алкохолик - не! Сега алкохолик ли е - не! Ами да си отговори малко кой е виновен за проблемите им и малко да развърже кесията тази отмъстителна злобарка - да не е изкарвала парите само тя. що се отнася до издръжка той ще я даде на децата си. Да не е виновен той, че дъщеря му толкова сладка се прави на мъж, Джоли с нейните криви разбирания и още преди се говореше, че е бисексуална. А тая мъж повече няма да си намери нормален, освен ако не си наеме някой младок като Деми Мур и после да рони крокодилски сълзи. То една торба кокали и злоба. Затова явно и си отмъщава и го мъчи и за парит и за децата. Това обаче само означава, че не е никаква добра майка на каквато се прави. Добрите майки не карата децата си да избират и не си отмъщават чрез тях на бащите. Нещо май не забелязах да е имала роли откакто злобее.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.