1 Април, 2021 07:00 7 291 0

Вашият хороскоп за днес, 01.04.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Нови предизвикателства през целия месец

Вашият хороскоп за днес, 01.04.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Интересни неща ви очакват днес. Ако не търсите причините защо нещо не може да се случи, току-виж сте го направили. Животът очаква постижения от вас, дори на 1-ви април. Светът е отворил широко вратите си пред вас, трябва само да влезете.

Телец

Напрежението е нужно, за да движи прогреса напред, така че бъдете благодарни. Можете да направите куп неща и едното от тях е - като на шега да се отървете от всичко, което ви тежи. Просто е, представете си, че издишвате всички тежести и после само наблюдавайте. Но трябва да сте много искрени и истински в практиката си, иначе няма да проработи.

Близнаци

Днес използвайте хумора като оръжие в отношенията си. Така можете да кажете всяка истина, а чували сте, че истината ще ви направи свободни, нали. Така че - смело напред с истината на шега или пък шегата като истина:)

Рак

Изобщо няма да ви е до шеги днес, толкова много неща са ви на главата. 1-ви април бележи началото на един много активен период. Бъдете готови да сте на първа линия. А вълнения винаги ще има, просто се усмихнете, нали си спомняте - светът е оцелял, защото се е смял.

Лъв

Доста забавно и интересно ще ви е днес. Дребните шеги винаги правят живота по-приятен, стига да са с мярка. Започва месец за вътрешна работа и разбира се - за великденско почистване, готови ли сте да изхвърлите всичко ненужно?

Дева

Лесно ще се обиждате и дразните на шегите на другите. Не приемайте нещата прекалено лично, все пак е денят на шегата, в крайна сметка какво казват другите говори за тях, а не за вас.

Везни

Забързан и динамичен ден за вас, ще отхвърлите много задачи. При все това не забравяйте какво точно искате, за да не се изгубите в подробности. Но най-важното - запазете чувството си за хумор, то прави животът по-приятен.

Скорпион

Само за пари не трябва да се шегуват с вас днес, защото ще настъпи опасна ситуация. Ден за ясни и конкретни задачки. Не издребнявайте, но и не пропускайте малките неща.

Стрелец

Ще капризничните днес. Не превръщайте критикуването в първоаприлска шега, а го заменете с усмивки и креативни забавления. Добре ще се чувствате, ако направите нещо ново. И да, започва интересен месец за вас, макар че при вас винаги е интересно, а и някак Господ винаги ви се усмихва.

Козирог

Нали знаете, можете да сте номер едно и пак да сте последен. Вътрешната увереност, тя е важна. Сериозни неща имате да решавате тепърва, но днес се доверете на вътрешния си глас, къде сериозно, къде на шега.

Водолей

Родени сте оригинални, не се превръщайте в нечие копие. Идеален момент да покажете и забавната си страна, съвсем безнаказано. Все пак, не включвайте драматични шегички. А месецът изглежда по-обикновен от обичайното, макар и пролетно обновен.

Риби

Дела са нужни, и пак дела. Вие обичате да имате голямата картина и да правите мащабни планове, но днес е време да запретнете собственоръчно ръкави и да действате. Макар и на шега :) Честити Първи април!


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА