Last news in Fakti

21 Април, 2021 07:00 7 983 2

Вашият хороскоп за днес, 21.04.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Труден и напрегнат ден за Рибите

Вашият хороскоп за днес, 21.04.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Вашият ден е доста по-приятен и жизнерадостен, в сравнение с този на околните. Днес едва ли ще ви се работи много, но при добра организация можете да намерите кой да свърши по-голяма част от вашата работа.

Телец

Съвсем не лек ден в бизнеса, възможни са машинации от страна на отдавнашни партньори. Не се палете и не правете прибързани изводи, спокойно се ориентирайте в ситуацията.

Близнаци

Превърнете активността си в предприемчивост, избягвайте конфликтите и претенциите си към партньорите. Поспортувайте или поиграйте с децата си, изобщо - направете нещо хубаво.

Рак

Малко ще поспрат да ви звънят телефоните и да ви търсят по хиляди въпроси, но това не означава, че ще ви остане време за себе си. Домашните и грижите около къщата ще ви напомнят доста осезателно за съществуването си.

Лъв

Отново основната ви грижа ще са парите, колкото и да ви е неприятно. Възможно е днес да се поохарчите покрай някои новополучени сметки. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари.

Дева

Емоционален ден. От вас зависи дали ще позволите на негативните емоции да вземат връх, използвайте пословичната си способност да се владеете и преодолейте лошото си настроение. Макар че винаги ще се намери кой да ви ядоса отново.

Везни

Този ден е най-добре да прекарате на уединено място в молитви и философски разговори със себе си. Не сте най-добрата компания, предвид обзелите ви вътрешни страхове. Една разходка на чист въздух би могла да направи чудеса или някой скромен подарък от страна на близък човек.

Скорпион

Днес ще имате повече служебни задължения от обикновено. Не се ядосвайте, че всеки се опитва да се измъкне и оставя отговорността на вашите плещи, ще дойде време, когато ситуацията ще се преобърне.

Стрелец

Днес е ден, в който не бива да забравяте да се обадите на приятелите си. Отдайте се на неща, които ви доставят удоволствие, след като сте си изпълнили задълженията, естествено. Любовта, която ще ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа.

Козирог

Един ден, в който ще гледате философски на живота и ще се чудите какво толкова им става на другите. Ще трябва да влезете в ролята на умиротворител или бавачка. В службата си не е разумно да се мяркате пред очите на шефа, все ще ви намери някоя работа или пък вие ще трябва да похапнете от плодовете на лошото му настроение.

Водолей

Доста емоционален е този ден за вас или доста нервен, зависи от гледната точка. Не бъдете прекалено резки с околните. Добър ден да уредите някои изостанали финансови задължения.

Риби

Сравнително труден и напрегнат ден, най-вече в отношенията с противоположния пол. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Възможни са разногласия с по-възрастни хора. Днес не уреждайте административни въпроси.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Е ти кво искаш?

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Телец":

    Умниците си биха камшика и напуснаха!