Last news in Fakti

22 Април, 2021 07:00 8 778 0

Вашият хороскоп за днес, 22.04.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Един ден с доста интензивни преживявания за Водолеите

Вашият хороскоп за днес, 22.04.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Имате толкова много задачи, че просто умът ви не го побира как ще успеете с всичко. Нали знаете, че нещата не винаги стават по ума. Съдбата се е погрижила за вас. Само недейте да мърморите толкова много, че може да си вземе обратно подаръците.

Телец

Настроението ви днес ще е просто завидно. А това естествено ще има положителен резултат. Творческото ви вдъхновение ще е на максимална степен, а и желанието да сътворите празник също. Няма начин да не намерите съмишленици, само кажете.

Близнаци

Ще ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Ако имате и тайни връзки става още по-сложно. В крайна сметка може и да не ви е до срещи, защото ще имате доста служебни проблеми.

Рак

Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. На работното си място не давайте ухо на слуховете, само ще ви развалят настроението.

Лъв

Днес ще имате доста неща за уреждане. Преди обяд гледайте да ограничите разходите си, така или иначе сметките ви не се губят. Следобеда отделете за телефонни обаждания и уреждане на срещи, но не забравяйте да си записвате къде, кога и с кого трябва да се видите.

Дева

Не ще и дума днес е доста натоварен ден в емоционален план за вас. Не е никак разумно да спазвате диета, защото силите ви много бързо ще се изчерпат. Може да ви устроят някои неприятни изненади. Като цяло днес не е ден за множество служебни ангажименти. По-добре се занимавайте само с рутинни неща.

Везни

Днес имате нужда от повече разходки на чист въздух, а така можете да съчетаете приятното с полезното. Хубаво е да не се поддавате на депресивните състояния и да не се опитвате да избягате от всичко, което ви пречи или обижда. Имате достатъчно вътрешни сили да се справите, само ги събудете.

Скорпион

Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате време за мисли по лични въпроси. Не се опитвайте да спорите с началника си, само ще ви развали настроението. Контактите с по-зрели хора също не са за предпочитане, обърнете внимание на младежта.

Стрелец

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата ви може да остане разочарован в очакванията си. Бъдете внимателни в харченето, не се изхвърляйте прекалено. Рано или късно истината за финансовото ви състояние ще се разбере.

Козирог

Днес ще ви е трудно да бъдете кратки и ясни, а освен това сте и до болка директни. Дано поне го отдадат на повишеното ви любовно настроение.

Водолей

Един ден с доста интензивни преживявания, накрая ще се чувствате изморени от емоции. Докажете се като страстни и чувствени партньори, но не се проявявайте като ревнивци и хора с чувство за собственост, това само ще развали доброто впечатление, което сте оставили.

Риби

Днес имате реалната възможност да повлияете на начина, по който ще се случват събитията в следващите няколко дни. Оставяйки се на течението, рискувате да си довлечете някои неприятности.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА