Last news in Fakti

17 Януари, 2013 19:32 1 536 1

1 700 килограма говеждо месо беше конфискувано

  • говеждо месо-
  • конфискувано

Цялото налично количество месо е насочено за унищожаване на екарисаж

1 700 килограма говеждо месо беше конфискувано при съвместна проверка от инспектори към ОДБХ Кърджали и РУП-Джебел.Цялото налично количество месо е насочено за унищожаване на екарисаж.

При съвместна проверка на транспортно средство от инспектори към Областна дирекция по безопасност на храните, град Кърджали и представители на Районно управление "Полиция" – Джебел, бяха конфискувани 1 700 килограма говеждо месо с неясен произход.

При проверка на автомобила е установено нерегламентирано транспортиране на месо. Цялата продукция е била без идентификационна маркировка и без никакви съпроводителни документи. На шофьора е съставен Акт за установяване на административно нарушение, а цялото налично количество месо е насочено за унищожаване на екарисаж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 0 Отговор
    А,че животните в зоологическата градина няма какво да ядът никой не го е грижа,но за унищожаването нямаме грешка-богати сме как...Няма ли кой да се замисли как да се уползотвори а не да се УНИЩОЖИ....