Last news in Fakti

24 Април, 2021 07:00 6 572 0

Вашият хороскоп за днес, 24.04.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Един чудесен ден за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 24.04.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще имате да решавате важни въпроси, свързани най-вече с отношението ви към други хора. Проявете по-голяма сериозност. Нещата могат да се развият твърде успешно за вас, но трябва поне да участвате.

Телец

Не се притеснявайте, ако не успеете да свършите всичко, което сте планирали и без друго през изминалата седмица работихте доста усилено, време е да помислите и за отдих. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни.

Близнаци

Един чудесен ден, в който най-после ще се чувствате в собствената си кожа. Добър момент да помислите за децата си. Ако все още не сте се сдобили с такива, макар че не пречи да съчетаете двете неща, днес е много подходящ ден за спорт.

Рак

Ще имате нужда да споделите чувствата си. Компанията, знанието, разбирането на някой друг ще ви донесе сигурност и спокойствие, двете най-важни ваши жизнени ценности.

Лъв

Подгответе се отрано, защото близки роднини или съседи може да решат да ви изненадат и ще се почувствате конфузно, ако нищичко не сте приготвили. Днес е вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието.

Дева

Малко по-нервен е днешният ден, защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. Ще трябва някак да се справите с положението. Може пък ненадейно да получите някое изгодно предложение, макар че трябва да внимавате да не ви подведат.

Везни

Доста динамичен ден ви очаква. Днес е много благоприятен ден за срещи, макар че не се препоръчва да се обвързвате с договори точно сега.

Скорпион

До обяд - дребни проблеми, но след обяд можете да си отдъхнете и да помислите с кого бихте могли да прекарате най-приятно вечерта.

Стрелец

Ще имате поводи за черногледство, но не оставяйте това чувство да ви води. Потърсете утеха на нечие приятелско рамо. Не изпадайте в самосъжаление и не подхранвайте чувството си за вина.

Козирог

Малко притеснени ще сте днес. Сигурно прекалено много неща са ви на главата и се чудите с кое по-напред да се захванете. Най-важното е да не се преуморявате. Не прекалявайте с работата, по-добре потърсете някой да ви помогне, петък е все пак.

Водолей

Днес нищо не може да ви уплаши, ще гледате на света философски. Освен това и ще харчите философски, дано само да имате по-дълбоки джобове (и по-пълни естествено).

Риби

Малко напрегнати ще се чувствате и то главно заради някой друг. Гледайте да не изпадате в дългове. Днес сте много емоционално уязвими, не приемайте, всичко което ви кажат лично. Пазете се.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА