Last news in Fakti

26 Април, 2021 09:35 3 988 24

Майката на Мария Бакалова за успехите на дъщеря си

  • румяна бакалова-
  • мария бакалова-
  • майка-
  • звезда-
  • актриса-
  • награди оскар-
  • номинация

Още не мога да преиема, че е звезда, коментира Румяна Бакалова

Майката на Мария Бакалова за успехите на дъщеря си - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Снощи светът беше кино. В Холивуд се раздадоха най-престижните награди във филмовия бранш - „Оскар”. България стискаше палци на българката Мария Бакалова. Звездата от „Борат” 2 която се бори за наградата в категорията „най-добра поддържаща женска роля”.

Нейната майка - Румяна Бакалова даде интервю за NOVA преди началото на церемонията по връчване на златните статуетки , разказвайки за успехите на дъщеря си и критиката.

Кога беше моментът, в който разбрахте, че вашата дъщеря е световноизвестна звезда?
- Още не мога да приема, че е така. Много хора ми пишат, много жени ми пишат от Америка и ми разказват как хората там я обичат. И се доверявам, че действително е така. И все пак тези номинации не могат да бъдат случайни.

Вие казвате - хората в Америка я обичат. Но защо в България има все още толкова много хора, които не я харесват?
- Не знам дали са толкова много хората, но явно, че има някои. В себе си си мисля, че го правят по някакъв начин нарочно. И те си дават сметка, че това е голямо, което се е случило в крайна сметка. Някой ще каже „Ами, да. Завист”. Защо завист?.

Ами, може би е точно завист. Не знам. Не искам да ги категоризирам нещата, да ги казвам така в прав текст, но...

Няма как да не ви попитам и за мнението ви по повод изказването на проф. Иван Добчев.
- Не съм очарована от изказването му. Не ми е ясно защо го е направил по този начин. При положение, че той 2-3 седмици преди това беше дал интервю, където беше толкова доволен от Мария, от постиженията ѝ.

Толкова добре се изказа за нея. А тя в интерес на истина беше ѝ първа в списъка в целия НАТФИЗ като най-добър студент. Не като студент, а като кандидат студент.

А тя как всъщност реагира на тези изказвания?
- Не ѝ беше приятно, но по някакъв начин и очакваше. Дори когато прочете интервюто, в което се изказваше много добре за нея, беше учудена. Казваше: „Аз мислех, че на професора няма да му хареса филма или нещо лошо ще каже”.

И после се учуди, като след две-три седмици,беше това грозно изказване от негова страна за тези слагания. Но не му отдаде голямо значение. Тя точно тогава си имаше и толкова много работа и ангажименти. И по някакъв начин той не е фактор в живота ѝ вече. Но както и да е - жив и здрав!


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    26 15 Отговор
    Уфффффффффф! Аре стига с тая Бакалова!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 GTR

    22 8 Отговор
    Повече късмет следващия път ;)
  • 4 mom4eto

    24 3 Отговор
    Това, че е неминирана също е голям успех !
  • 5 Азамат Багатов

    11 13 Отговор
    Тая верно прилича на Борат жената с третата вежда.
  • 6 въпросче

    11 12 Отговор
    Две статии са обединени в една. Мария е блестяща с бялата си разкошна рокля на "Оскар"-ите! Защо не сте публикували снимката й в цял ръст,а "Факти"-олози?! Мацето е много красиво!
  • 7 Перо

    19 5 Отговор
    Sedotta e abbandonata /прелъстена и изоставена/ Ако разбираше американския манталитет и разбирания,никога нямаше да избере тази роля на излагане,чрез порно сцени,къси роклички,разчекване,мазане на лицето с пасти и обличане с найлонови чували.Главната цел на дългите носове в този кичозен филм е прикритото компрометиране на Рудолф Джулиани и Доналд Тръмп,чрез това момиче,което номинираха къде ли не,9 пъти. По тези причини и избора на роля е бил ограничен. Единствената полза от участието на Бакалова е,че са чули за БГ. В САЩ е по-добре да се чуе нещо лошо,от колкото нищо.Това е успеха!
  • 8 Ирена

    9 3 Отговор
    От нямане какво ново да напишете, можех да извадите нещо, което е казала и баба и.
  • 9 1618

    15 8 Отговор
    Мария Бакалова никога няма да получи Оскар. Тя няма стила и качествата на другите артистки.Ако някой я алансирал по сексуални подбуди ,толкова по- лошо за него и за нея.Вместо да мисли за любов и да се разхожда с провокативни рокли с деколте до пъпа, да се хване за работа здраво!
  • 10 Бабата

    6 7 Отговор
    Толкова гнусотия, че къде ще си слага оскара е нейна работа.
    Отврат, отврат, отврат и за този отврат оскар?!?
  • 11 Оскари 21

    11 3 Отговор
    Я, подай ми, мила мамо златното човече,
    че ми писна да си мисля, че добра съм вече.
    Появих се на килима в рокля снежнобяла,
    но ми казаха, че малко съм се пооляла...
    Нищо, мале не разбират и не са ми драги
    ще спечеля догодина в "Капките..." на Маги!
  • 12 3.14К

    13 0 Отговор
    Защо всички медии изопачават думите на Брат Пит? Той я цитира, че мечтае да е като Мерлин Монро и и казва "добре дошла". А всички, като папагали повтарят, че я сравнява с Монро. Иначе се съгласявам с коментар N7, защото номинацията е следствие от дискредитацията на Джулиани. За роклята и поздравления! Намерена е границата между еротиката и порното на едно зърно разстояние.
  • 13 ггг

    9 0 Отговор
    сцената с вълна след цикъл в междукрачието не ми дава да затворя око - сигурно се гордее много с това!
  • 14 Гост

    6 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: И все пак тези номинации не могат да бъдат случайни. >> И тук е моментът да се замислите, Г-жо.
  • 15 Гост

    6 0 Отговор
    Спечелила или не - самата номинация нанесе вредите, които бяха планирани.
  • 16 Всичко

    3 0 Отговор
    много хубаво браво на Мария но мисля че с това диколте нещо не е както трябва нали скромността краси човека.Успех.
  • 17 Оффф

    12 3 Отговор
    аман от тази еднодневка Бакалова с нейните три номинации в кариерата и и нито една награда! Добре че е пандемия /пландемия/ и миналата година излязоха 5 филма та да я номинират с този отвратителен боклук Борат. П.П. Например Нина Добрев има 14 награди в кариерата си.

    Коментиран от #24

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Павел Пенев

    13 2 Отговор
    Звезда след кючек, с вдигане на полата и краката не се става г–жо Бакалова. Няма никаква завист, погледни реално на таланта на дъщеря си.
  • 20 Simona Moneva

    4 8 Отговор
    Как да не е успех!? Това е пОвече от успех,да те изкарат на червеният килим е достатъчно ,за да се радваме ,че едно младо и хубаво ,талантливо момиче се разхожда сред най известните и е номинирана за Оскар! Това е голяма признателност в Световен Мащаб и за нея ,и за нас българите.Благодаря ,Мария,ти ни отведе там където е мечта за всеки един артист! Гордост за нас ,от една мъничка страна ,за която се заговори с респект и достойнство!

    Коментиран от #22

  • 21 Успял

    4 1 Отговор
    българин на Запад е всеки, който може да си позволи да изпраща всеки месец по 100-200 евро на майка си и баба си да си плащат тока и лекарствата!
    И като се върне да си купи панелка в града или да отвори на село кръчма или магазин за 1 лв
  • 22 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "Simona Moneva":

    Те те плюят, ти си мислиш, че дъжд те вали.
  • 23 Анонимно

    3 1 Отговор
    А, че тя била звезда, пък ние да не знаем?!
  • 24 Пич от класа

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Оффф":

    Тя и нина добрев още си се снема в тиинейджърски филмчета, неможа да излезе от така нареченото typecast-ване. И този натам се е запътила ако успее изобщо да направи нещо от тук нататък.