Last news in Fakti

29 Април, 2021 07:00 8 078 0

Вашият хороскоп за днес, 29.04.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Малко сложни дни за Девите

Вашият хороскоп за днес, 29.04.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ден, който може да ви вдъхнови, но и да ви разпилее. Не се разсейвайте с неща, встрани от главната ви задача. Днес трябва да сте като стрелата, което лети към мишената.

Телец

Ще можете да споделите мислите и идеите си с други хора, но се вслушайте и в тяхното мнение. Не приемайте всичко, което чуете за чиста монета. Важното е да запазите доброто си настроение и чувство за хумор, останалото ще се нареди.

Близнаци

Ден, в който да подредите отношенията си. Имате нужда от яснотата, която ви дават изречените думи. Но не ги забравяйте.

Рак

Погрижете се за себе си, вгледайте се в онова, което правите или не правите. Храната, движението, работата, давате ли си достатъчно почивка? Ден за анализ и преглед на самите себе си.

Лъв

С усещането за добре свършена работа завършвате април. С достойнство може да посрещнете Деня на труда. А междувременно е добре да подредите нещата около себе си, прецизно и внимателно.

Дева

Малко сложни дни, много въпроси излизат на дневен ред и на моменти подкопават устоите ви. Не забравяйте да държите голямата картина пред погледа си, когато усетите, че детайлите ви объркват.

Везни

Не пренебрегвайте детайлите, те показват професионализма. Но и не се разпилявайте в прекалени подробности, защото губите цялостната визия. Намерете правилния баланс. Говорете по-малко, действайте повече.

Скорпион

Не се превръщайте в Сизиф, бутащ камък към върха отново и отново, отчетете грешките си, анализирайте ги, ако трябва направете си списък. Просто се изяснете със себе си - какво работи и какво не и следвайте собствените си предпочитания.

Стрелец

Дайте си ясна сметка какво искате, кога го искате и си го поръчайте, като в ресторант. Разбира се, ще се наложи и да положите някои усилия, но може да сте сигурни, че вашето желание е на път да се реализира.

Козирог

На моменти може да сте твърде нетърпеливи в очакване нещо да се случи и това да ви предизвиква да правите неща, които не харесвате. Чуйте себе си и не правете компромиси.

Водолей

Определено приятелите са онази част от собствения ви свят, която го прави по-вдъхновен и приятен. А вие какъв правите техния свят?

Риби

Ще действате според правилата и нарушителите силно ще нарушават чувството ви за хармония. Защо просто не вземете да се повеселите според правилата?!


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА