27 Април, 2021 12:35 2 393 8

Рачков започна да се поти като Веско Маринов

  • димирът рачков-
  • веселин маринов-
  • потене-
  • стрес-
  • напрежение-
  • комик

Каква ли е причината?

Димитър Рачков, който се завърна триумфално в ефира на Нова телевизия със свое собствено шоу след повече от 1 година медийно отсъствие, шокира зрителите с обилното си потене по време на лайфовете на предаването.

В интернет вече тръгнаха вицове по негов адрес, като тези, посветени на Веско Маринов и неговото безконтролно потене, с което естрадният трубадур е печално известен от години. Докато певецът вече е свикнал с майтапи по негов адрес и не изпитва срам от мокрите си ризи, докато е на сцената, Рачков все още видимо се притеснява от неудобните ситуации, в които в последно време попада, пише седмичникът "Ретро".

Комикът непрекъснато е вир вода и не излиза на сцената на шоуто си без кърпа в джоба. Въпреки че гримьорките го привеждат във вид при всяко прекъсване за реклами, буквално след минути челото му започва отново да шурти. На няколко пъти се наложи дори гостуващите му звезди да му услужват с кърпички или пък да излизат на сцената да го попиват. Оказва се, че проблемът, от който страдал Митко от години, се дължал на високо кръвно налягане, което той вдигал, когато бил под стрес.

Въпреки че е ветеран на комедийната сцена и отдавна би трябвало да е претръпнал, той все още имал жестока треска преди жив ефир. За капак семейните проблеми, които за пореден път го налегнаха, също се отразявали на здравето му и той нонстоп вдигал кръвното, а и вече не бил добре с нервите. По-малкият му брат Петър за пореден път попадна в криминални хроники, след като миналия месец се опита да избяга от полицейска кола, а накрая я блъсна. Освен това по време на акцията служителите на реда го забелязаха да изхвърля съмнителни топчета през прозореца на своя автомобил, които подозирали, че са наркотици.

Петър неведнъж е бил забъркван в скандали с дрога, като преди време дори бе разбита собствената му лаборатория в Бургас. С батко му Димитър отдавна не са близки заради непрестанните изцепки на по-малкия от братята Рачкови, но въпреки това актьорът преживявал драматично петненето на фамилията им. Той се притеснявал и заради състоянието на родителите си, които са на възраст и още по-трудно изживяват криминалните прояви на по-малкия си син.

От две години насам бащата на братя Рачкови – Минко, е с разклатено здраве и неведнъж постъпвал в болница.

Съпругата му Станка пък приемала успокоителни след всяка скандална проява на Петър. Тревогите около семейството се отразявали зле и на здравето на 48-годишния актьор, а колегите му непрекъснато го съветвали да намали темпото и емоцията, защото хипертонията не е шега. Комикът обаче не си обръщал необходимото внимание и неглижирал проблема.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 0000

    1 15 Отговор
    Н*срахте се да плюете човека. Жалки драскачи!
  • 3 цирка е пълен

    15 0 Отговор
    с тоя палячо не го понасям изобщо
  • 4 Рачков

    8 0 Отговор
    с неговите клоунади ако се яви на България търси талант ще го отсвирят веднага.
  • 5 Читател

    8 0 Отговор
    Повръща ми се само като си представя този нискобюджетен човечец, нарчач се комик
  • 6 Павел пенев

    9 0 Отговор
    Долен дрогиран шут на демократите.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Развеселен

    2 0 Отговор
    Поти се от срам, че иска да му плащат за шоуто! И мен ще ме е срам на негово място! В Древна Гърция щяха да го замерят с фъшкии в някой амфитеатър. Тук го пази липсата на жив контакт!