Last news in Fakti

10 Май, 2021 15:52 4 752 1

Чанинг Тейтъм не иска повече да се съблича във филми (ВИДЕО)

  • чанинг тейтъм-
  • актьор-
  • филми-
  • тренировка-
  • тяло

Атрактивният актьор иска да бъде забелязван повече заради актьорските си умения

Чанинг Тейтъм не иска повече да се съблича във филми (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Звездата от “Професия стриптийзьор” Чанинг Тейтъм заяви, че е в отлична физическа форма, защото работата му често изисква да сваля дрехите си, но се пошегува, че трябва да поработи върху актьорските си умения, за да разчита повече на таланта си, а не на външния си вид, ако иска да кариерата му да продължи.

По време на виртуално гостуване в ток шоуто на певицата Кели Кларксън 41-годишният Тейтъм сподели, че трябва да стане по-добър актьор, за да не се налага постоянно да се съблича във филмите, в които участва.

„Не бих изглеждал така, ако не се налагаше да бъда гол в повечето ми филми. Ще трябва обаче да подобря актьорската си игра, за да не се събличам постоянно“, пошегува се той.

„Трудно е да се тренираш през цялото време. Не разбирам как някои хора имат сили и време, което да отделят за себе си, особено тези, които имат както работни, така и семейни задължения”, каза още актьорът.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Учуден

    5 4 Отговор
    Каква новина, драги зрители!!! Каква драма!!
    От известно време се чудя какво ми липсва в тоя живот, а то се оказа, че намкойси, световно-неизвестен, джендъроподобен и с милиони комплекси пич, вече не искал да се съблича, моля ви се.
    Смятам тази вечер да си легна с чорапите и да сложа възглавницата в краката си. А утре сутрин да не ходя до тоалетната, докато не прочете поне 3 статии за кралицата, арчито и поне 20 статии за това как върви плана с ваксинирането на шилетата.