16 Май, 2021 12:17 5 423 6

Лео Бианки с обещание към починалия Миро: Ще се грижим за Катето и детето!

  • лео бианки-
  • миро-
  • мирослав георгиев-
  • биг брадър

Риалити героите се сприятелиха по време на участието им в "Биг брадър"

Лео Бианки отправи трогателни последни думи към внезапно починалия си приятел от "Биг Брадър" Мирослав Георгиев, който два пъти спечели голямата награда в риалити предаването. Ето какво написа кулинарят към Миро:

"Бате, бате"... това са думите, които винаги повтаряхме! Срещнахме се през 2005 г. и от този момент останахме приятели и винаги си помагахме! Винаги си давал сърцето си да помагаш на другите, винаги си подавал ръка на нуждаещите се...

От теб сега ще останат нашите съобщения в чата, по телефона и звук, който никога няма да ме накара да забравя гласа ти. Ти беше страхотен брат... точно както в онова риалити, което ни направи приятели и никога не мога да мразя, дори след загубата на финала, точно срещу теб... защото заслужи този финал, но не заслужаваше края на живота!

Знай, че ние ще се погрижим за Катето и детето, ако имат нужда... Сега почивай в мир... И не забравяй - спечелването на това риалити шоу означаваше спечелване на любовта на много хора и на един италиански приятел.

Ти ще бъдеш нашият голям брат!

Бате, бате... липсваш ми и знай, че няма да те забравим... и ти обещавам, че както всеки капитан на футболен отбор прави, всяка игра, която играем, ще бъде посветена на теб и огромното ти сърце, което имаше... Това сърце, което може би беше твърде голямо... наистина прекалено голямо! Почивай в мир, Мирослав Георгиев!"


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    7 11 Отговор
    Кой са тези ,пак новини за умрял нейзвестен поне за мен , то и тоя Лео нещо не съм го чувал .

    Коментиран от #5

  • 2 Пурко

    19 2 Отговор
    Не я мислете Катето! Ще си намери нов донор много бързо! Вече е повдигнала опашката! Има ахмаци да гледат чужди деца само заради едното клатене! Мир на праха му на Миро!

    Коментиран от #3

  • 3 сила

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Пурко":

    КЛАТЕТО....
  • 4 В.Г.З.

    6 2 Отговор
    Поне за Катето ще се намери кой да се грижи!!!
  • 5 Бай Ганя

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Сигурно живееш отшелник в гората и няма как да си ги чувал, нормално

    Коментиран от #6

  • 6 Шоп

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "Бай Ганя":

    Отшелници с лопата да ги ринеш! Загрижиха се за жената,за парите,никой не каза нищо за детето!Даже нямат срам пред Бог от трагедията,която се случи!Млад ,добър и много свестен мъж,жал е само като си помисли човек колко тежка е тази загуба за всички негови близки!А,те негово величество Хората се замислиха пак за пари!Почивай в мир момче!