Last news in Fakti

21 Май, 2021 12:57 4 193 9

"Откраднат живот: Финалът": Ето как звездите си казаха "Сбогом" със сериала

  • откраднат живот-
  • финал-
  • край-
  • сериал-
  • медицина

След 11 сезона дойде краят на медицинската сага "Откраднат живот"

11 сезона, 506 епизода, 1500 снимачни дни. След пет години в ефир "Откраднат живот" затвори последната страница на една история, докоснала зрителите. Лекарите от "Св. Анастасия" спечелиха сърцата на милиони българи. А преплетените им животи и съдби успяваха да държат под напрежение зрителите през всичките сезони, пише Дарик.

Снощи бе излъчен последният епизод от медицинската сага, който нямаше как да не е емоционален както за феновете, така и за актьорите от сериала.

Трудно се разделиха със "Св. Анастасия" добре познатите ни актьори, които влязоха в ролите на едни от най-популярните екранни лекари. Ето как някои от тях си взеха сбогом със сериала.

Филип Буков

"Колкото и да не ми се иска, краят дойде. Един от най-важните етапи в живота ми приключи. Толкова се радвам за всички хора, които срещнах покрай този сериал. Невероятната Неда, с която прекарах плътно последните 6-7 месеца. Научи ме на толкова много, изтърпя ми всичките тъпотии и винаги беше насреща, когато имах нужда да се оплача. Много ми е криво, но се надявам, че хубавите неща предстоят! Неда, обичам те! Ти си изключителна". Това написа актьорът Филип Буков в профилите си в социалните мрежи. Неговият персонаж претърпя огромна трансформация, превръщайки се от "гадняра" в сериала в доброто момче, на което пишат жени и мъже от всякакви възрасти. Своенравният Хаджихристев бе покорен от скромната и добродушна сестра Райкова на края.

Неда Спасова

"На Кая екранният живот е на път да приключи завинаги. Колко драматично звучи това "завинаги"... 😉 Не остана. И всеки герой ще поеме пътя си в главата на зрителя. Дето се вика - може някой да си избере Фотев отново да е жив. 😂 , написа пък актрисата, която изигра сестра Райкова, за която разбрахме, че ще изпълни амбицията си да стане успешен хирург.

Диана Димитрова

"Според IMDb днес поставям рекорд, за който и на мен ми е трудно да повярвам, като актьор участвал в най-много епизоди - 319 от невероятните 506 на ''Откраднат живот''! 5 години от живота ми, 8 сезона без прекъсване минаха така неусетно.... Знам, че това приключение никога повече няма да се повтори емоционално, дори и физически. Опитът, който придобих, концентрацията, приятелствата и половината диплома на уролог 😀 (шегувам се), всичко това е безценно изживяване. Но най-дълбоко в сърцето ми ще остане вашата любов, наградата, която ми връчихте и споделените мигове от срещите ни", написа актрисата, влязла в ролята на доктор Огнянова. Нейната героиня премина през какво ли не, което пък я превърна в една от любимките на зрителите.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брендица

    7 7 Отговор
    Половин секунда не съм гледала от тоя сериал. Но "Твоят мой живот", пак за нещо откраднато, целио гледах. Ебру Йозкан 1980🙊 невероятна актриса в главната роля.

    Коментиран от #8

  • 2 Лекар

    9 2 Отговор
    Умрях си от кеф като прочетох това ...
  • 3 Чоки

    13 2 Отговор
    Сериалите по Битивиту и Нова са грандиозна мъка, но за сметка на това са с големи претенции...
  • 4 нема лабаво

    2 0 Отговор
    Виден документалист от друга ТВ ще снима продължение на сериала под името:"ОткраднаТ. Жив(ков) от:"
  • 5 Анонимен

    5 1 Отговор
    Хубав сериал, първите 3 сезона, незнам защо когато нещо се гледа трябва да се развод и до 10,11 сезона, просто правят друг, това е много по добре иначе се губи ефекта.

    Коментиран от #6

  • 6 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Анонимен":

    И четвъртия ставаше.И после започна падениетоБавно,бавно, докато стигнаха до дъното. Не става само да ,,крадеш" идеи от чужди сериали. Трябват и кадърни реализатори на тия идеи. Но ,въпрос на вкус, на едни им харесва,на други не.
  • 7 Сийка

    3 1 Отговор
    Гледах 5-6 части от този " филм". Изводът ми е : никога да не влизам в българска болница ! Там мирише на изневери, докторска сперма, всевъзможни подлости и смърт !!!
  • 8 Брендица

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Брендица":

    На "Финала" Диляра трябваше да избере за кого да се омъжи, кандидати сръбски бизнесмен и турски. Тя избра втория, с кого вече бяха живяли. Аз не подкрепям подобна инициатива, особено ако не го заслужава въпросния мъж
  • 9 Оня

    0 1 Отговор
    От самото начало тва нещо копа дъното,диалозите са или крясъци,или шепнат,добре че измислиха ковида,да направят неколко ,,напрегнати,,сезона....