Last news in Fakti

21 Май, 2021 17:57 7 515 12

Певец скочи от балкона пред любовницата си 2 седмици, след като се ожени

  • певец-
  • смърт-
  • измяна-
  • изневяра-
  • инцидент

Певецът загина, докато бягаше от жена си

Популярният 23-годишен певец MC Kevin, чието истинско име е Кевин Насименто Буено загина след падане от петия етаж на хотела. Той се опитал да избяга от жена си, която би го хванала да изневерява, но паднал.

Бразилският изпълнител се оженил за 33-годишната адвокатка Деолана Безера само преди две седмици и двойката била на почивка в Рио де Жанейро, където певецът бил поканен да участва.


Във въпросната вечер влюбените се скарали, а младоженката напуснала хотела сама. Кевин и неговият приятел и колега Виктор Фонтенел решили да се забавляват на плажа, където се срещнали с 26-годишния модел Бианка Домингес. Звездите я поканили в хотела и момичето се съгласило. Тримата младежи решили да се опознаят по-добре и в разгара на купона някой се опитал да нахлуе в стаята.

Кевин се уплашил, че това е именно съпругата му и ще му вдигне скандал, като го хване в предателство.


Певецът сграбчил Бианка и се втурнал с нея на балкона на петия етаж, а след това в паника се опитал да слезе на долния етаж, но не успял и паднал. Работниците в хотела веднага се втурнали към него и извикали линейка, откривайки пулс. Сърцето на момчето спряло два пъти по пътя към болницата, но колкото и лекарите да се опитвали да го спасят, те не успели, пише Daily Mail.

По-късно полицията съобщи, че същата вечер Деолейн наистина търсила съпруга си, който не отговарял на нейните обаждания и съобщения, но не тя се е опитала да влезе в стаята, а колега на Кевин и Виктор. Когато съпругата му научила подробностите около смъртта на Кевин, тя нападнала Бианка и те трябвало да бъдат разделени от служителите на реда.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жорж

    14 4 Отговор
    Не било нужно. Разделят се и това е.
  • 2 БРАВО

    6 6 Отговор
    Е нищо тъкмо няма да ходи в затвора където му е мястото но и това не е лоша идея което го е направил, света се отърва от един ненужен .
  • 3 Ортака му ,си го е прибрал в Ада!

    5 1 Отговор
    Договора е изтекъл и са си го прибрали в пъкъла...
  • 4 RIP

    17 1 Отговор
    Наркотици.
  • 5 Жените са опасни за живота ви😂😂

    5 2 Отговор
    Както веждате 😂😂😂😂избягвайте ги спасява животи това
  • 6 Пурко

    18 4 Отговор
    Татуирания анаболен плондер тръгнал да бяга от жена си...?! Хаха Ега си мачото
  • 7 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    8 1 Отговор
    Като гледам на снимките, какъв е "хубавец",
    не е голяма загуба...
  • 8 Трифонов

    10 6 Отговор
    Мъжете и жените са толкова ужасно различни, че като оставим настрани анатомията, нямат почти нито една сходна черта. Не просто изглеждат различно, мислят различно и действат различно. Те мислят и действат противоположно. А, противно на утвърденото клише, противоположностите са несъвместими. Както е несъвместим мъжът с жената. С много биологични видове е така с мъжките и женските индивиди. Събират се за кратко веднъж годишно в размножителния период и после - кой от където е! Хората биха живели несравнимо по-добре ако действаха по същия начин. Срещате се, решавате, че и двамата искате дете, създавате го, мъжът го припознава, но то живее с майка си. Баща му плаща издръжка и се среща с детето, когато иска или по определена схема (в зависимост от случая), участва в живота му, но ограничено и при съобразяване с основните характерови особености на двата пола. Просто човекът е един от преобладаващия брой напълно полигамни биологични видове. Да налагаш на човека моногамност е противоестествено и затова винаги е било механизъм за контрол и тормоз над хората и никога не е било успешно...

    Коментиран от #9, #10

  • 9 Лилия

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "Трифонов":

    Интересна гледна точка, макар и до известна степен погрешна. Ако/когато създадете потомство, г-н Трифонов, ще разберете защо. Имате "+" от мен за грамотното писане.
  • 10 В десетката

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Трифонов":

    Някой който мисли като мен. Евала, с два брака съм и разбрах че това е наказание. Среща, секс, кафенце, забавления и после по къщите. Най добре. От опит.

    Коментиран от #11

  • 11 СЕЛЯНИН

    3 0 Отговор

    До коментар #10 от "В десетката":

    Думата : "брак", е синоним на - отговорност!
    Това не е вид наказание. В повечето случаи, се случва по собствена воля. За да встъпи в брак, човек трябва да израсте, не само физически, но и духовно. А всички онези, които нямат нужда от брак, те просто не пилеят своето и чуждото време, напразно. След един неуспешен брак, идват много въпроси, на които човек е нужно да си отговори. Понякога действително, хората грешат. Но два пъти подобна грешка в живота, говори за....
  • 12 КЮНЦИ

    0 0 Отговор
    ВИЖТЕ ГО КАК Е ПОСИНЯЛ СЛЕД ПАДАНЕТО КАТО ПАТЛАДЖАН ОТ ФАКАЛИТЕТО !