Last news in Fakti

22 Май, 2021 12:57 4 327 4

Любовният живот на Риана вече не е мистерия (СНИМКИ)

  • риана-
  • рапър-
  • любовен живот-
  • a$ap rocky-
  • asap rocky

Рапъра A$AP официално потвърди връзката им

Любовният живот на Риана вече не е мистерия (СНИМКИ) - 1
Снимка: shutterstock

Любовният живот на Риана е забулен в тайна от доста време и всички новини, които от години се тиражират в онлайн пространството, са по-скоро създадени на базата на слухове и спекулации. Е, сега изглежда, че това вече не е така, защото стана ясно, че певицата има мъж до себе си. Става дума за рапъра A$AP Rocky, който официално потвърди в интервю за списание GQ, че именно Риана е любовта на живота му, разказва каналът "Stars News" във vbox7.

Първите слухове за романтичните взаимоотношения между двамата се появиха преди почти година, но останаха непотвърдени. Сега обаче 32-годишният рапър публично говори за връзката си с 33-годишната изпълнителка.

"Страхотно е, когато откриеш единствения за теб човек на света. Тя струва колкото милион други... Тя е единствената. Любовта на живота ми", каза влюбеният музикант.

Близки до двойката споделят, че влюбените не говорят и демонстрират открито връзката си, но не защото я крият, а защото пазят любовта си от хората и медиите.

Раким Мейърс (истинското име на рапъра) изглежда, че вече е готов за нещо по-сериозно, като дори е уверен, че ще бъде много добър баща един ден: "Мисля, че ще бъда невероятен и дори прекрасен баща... Ще имам прекрасно дете". Дали това ще се случи с Риана, предстои да разберем.

Междувременно феновете се питат какво се случва с новата музика на любимката им, която от няколко години отлага издаването на нов албум.

На този етап все още няма официална информация за нови парчета.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bfbdd

    5 2 Отговор
    Хванал нькой негрил да си подхождат тая отдавна не е каквато беше съсипа кариерата си за повече $$ наркотици т.н..
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 сноу

    2 1 Отговор
    От толкова много опушено ,драйфам...