10 Февруари, 2013 09:27 8 539 4

Тодор Колев се бори с рака

  • тодор колев-
  • рак

Любимият актьор на народа Тодор Колев, който страда от тежко онкологично заболяване, не се подобрява. Напротив - състоянието му е изключително тежко, той е под денонощно наблюдение на лекарите от Клиниката по неврохирургия в столичната Военномедицинска академия, разказаха пред "Труд" негови близки.

Те добавиха, че засега докторите не предвиждат операции или други интервенции, те се борели да постигнат колкото може по-добро общо състояние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ицо

    1 0 Отговор
    дано се оправи стискам палци велик българине Колев
  • 2 хаана

    0 0 Отговор
    Toва заболяване е ужасно и рано или късно ако не умреш от нещо друго стигаш до там. Това е съдбата на хората, но и на кучета, киотки...това е старостта за съжаление. Лошо е когато си млад и си болен!
  • 3 Барон Мюнхаузен

    1 0 Отговор
    Велик българин, велик актьор, дано се оправи!
  • 4 Стефан

    0 0 Отговор
    Приятел желая ти да се оправиш,и само здраве на всички бьлгари!!!