27 Юни, 2021 07:00 7 487 0

Вашият хороскоп за днес, 27.06.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Емоционални конфликти и обърквания в семейния живот на Везните

Вашият хороскоп за днес, 27.06.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес ще сте доста припрени и все ще ви се струва, че другите се туткат. Изживяванията ви наистина ще си струват, няма да имате време да се колебаете и да се съмнявате. Все пак не бързайте прекалено, за да не пропуснете хубавите мигове.

Телец

Опитайте да поприключите задачите, които сте започнали. Енергия не ви липсва, но скоро ще трябва да я насочите в друга посока. Не бъдете твърде резки и гневни в изказванията си.

Близнаци

Интересен ден, най-вече заради нещата, които ще научите. Не се разсейвайте с чуждите проблеми, имате достатъчно собствени неща за решаване. Действайте конкретно и методично.

Рак

Ден да проявите своята емоционална интелигентност. Не всички факти ще са ви напълно известни, затова не бързайте с изводите, а се доверете на вътрешното усещане за нещата.

Лъв

Непостоянни ще сте в чувствата си днес, лесно ще се радвате и много бързо ще се натъжавате. Просто денят е променлив и не се опитвайте да стабилизирате каквото и да е, пускайте миналото.

Дева

Ще се чувствате като стожер сред околните. На вас се падат на сериозните отговорности, но май сами сте си пожелали това. Щом ви харесва да помагате на другите, тогава не се оплаквайте, че не ви остава време за вас самите. Разпределете правилно времето си.

Везни

Не са изключени емоционални конфликти и обърквания в семейния живот. Както сте внимателни и отзивчиви, в един момент може да обърнете гръб на всичко и да оставите всеки сам да се оправя, не ставайте жертви на криворазбрана преданост.

Скорпион

Денят ще е доста натоварен със събития. Ще имате шанс да изявите практичната си страна. Множество телефонни обаждания ще нарушат предварителните ви планове, но пък ще ви бъде приятно.

Стрелец

Ще ви интересуват доста по-кардинални въпроси, но ще се наложи да обърнете внимание на всичко онова, което се случва тук и сега и носи конкретен резултат. Вие можете да оцените тази ситуация по-добре от всеки друг.

Козирог

Денят е по-емоционален и най-вече, защото ровите в емоционални рани. Станалото - станало, вземете си поуката и не си го слагайте на сърце.

Водолей

Другите са важна част от живота ви, просто няма как да минете без тях. Но те също така ви напомнят и нещата, които е важно да научите. Не пренебрегвайте мнението на когото и да било. Наблюдавайте се как реагирате, гордостта или любовта надделяват.

Риби

Хубав ден е днес, особено ако нямате прекалено много неща за вършене. Ще гледате оптимистично на нещата и дори предизвикателствата на живота няма да ви смутят. Мислете и действайте бързо. Въпреки практичната си мисъл, слушайте интуицията си.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА