Last news in Fakti

24 Юни, 2021 13:15 3 759 8

Андреа взе фотографа на Наоми Кембъл

  • андреа-
  • египет-
  • фотограф-
  • наоми кембъл

В Египет звездата съчета полезното с приятното

Андреа взе фотографа на Наоми Кембъл - 1

Балканската звезда Андреа, може да се похвали с един от най-поддържаните профили в социалната мрежа Instagram. Хитовата изпълнителка се радва на хиляди последователи и харесвания, което я прави една от най-следваните и влиятелни жени в България. Както всички видяхме от профила на Андреа, тя бе на екскурзия в древен Египет, където съчета полезното с приятното. Освен да се отдаде на любимото си занимание – гмуркането, певицата успя да реализира и фотосесия на световно ниво. Звездата Андреа благодари и на туристическия бранд Абакс - лидер на пазара за чартърни полети и екскурзии, уточняват от PRofile International.

Ефектната си фотосесия, Андреа реализира с топ фотографа Tibor Golob, който е работил с Наоми Кембъл и други личности от Холивуд. Балканската звезда е лице на рекламната кампания на бранда. До нашият екип достигна информация, че хонорарът на Tibor Golob възлиза на 2500€. Брандът Mucca е изключително популярен в Словения, както и на Балканите.

Андреа изглежда повече от страхотно, а многобройните ѝ почитатели не спират да засипват любимката си със суперлативи.

Междувременно, Андреа засне доста скандален фотос в Египет. На него, певицата е без никакви дрехи и разпалва въображението. Припомняме ви, че Андреа винаги е била провокативна и скандална, а меломаните обожават именно това в нея.

Публикация, споделена от Andrea (@andreabulgaria)

Многобройните почитатели на балканската звезда тръпнат в очакване за новите музикални проекти на своята любимка. Андреа много скоро ще ги зарадва с чисто нови проекти както за българския, така и за международния пазар. Певицата отговаряше на въпроси в Instagram, а от там стана ясно че съвсем скоро предстои премиерата на два сингъла от хитмейкъра Кости – на български и за международният пазар. Андреа и Кости винаги са били невероятен тандем, който и до ден днешен никой не може да надмине.


Друг проект който меломаните очакват с нетърпение е този от Йорданчо Василковски – Оцко, с когото също са не по-малко хитов тандем, допълват от PRofile International.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gost

    6 0 Отговор
    Явно е по-добър с фотошопа.... въпреки, че ако снимките са от новия фотограф, лоша работа.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бре

    10 0 Отговор
    Не се ли спря тоз отпадък?
  • 4 А пие ли камилско мляко?

    4 0 Отговор
    Мъжко-женско.
  • 5 Анти чалга

    4 0 Отговор
    Тези за друго не стават само да се снимат голи . Като не може да пее поне да се показва гола по света .
  • 6 Проф Вучков

    1 0 Отговор
    Това не е Андреа, това е виртуална реалност сътворена с Фотошоп.
  • 7 надарена кака

    1 0 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки!
  • 8 незнайко

    0 0 Отговор
    Снимката с камилата направо е награда Пулицър за игрална фотография .