Last news in Fakti

18 Юли, 2021 07:00 9 975 4

Вашият хороскоп за днес, 18.07.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Един чудесен ден за Везните

Вашият хороскоп за днес, 18.07.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще имате шанс да се изявите, но ще имате толкова други неща за вършене, че трябва да сте шесторъкия Шива, за да успеете. Не се опитвайте да променяте правила, а намерете начин да ги спазвате. Дисциплината в семейството не винаги е лошо нещо, имайте го предвид.

Телец

Днес ще се чувствате малко напрегнати. Най-добре е да не премълчавате нищо, но без да бъдете груби. Не лентяйствайте, защото това ще засили напрежението. Хубав ден да поразчистите и да изхвърлите всичко ненужно.

Близнаци

Избягвайте да харчите пари през първата част на деня, защото трудно ще успеете да задържите дори и една стотинка. Следобед ще се чувствате най-доволни, ако се видите с колкото се може повече хора. Това ще ви донесе усещането, че сте на гребена на вълната.

Рак

Гледайте да свършите преди обед всички онези неща, които ви задържат в къщи, за да можете следобед да си отдъхнете удовлетворени от добре свършената работа.

Лъв

Трудно ще ви е днес да се измъкнете от къщи. Причината да не реализирате грандиозните си планове от сутринта може да се дължи само на лошата ви организация. Бъдете по-дейни, днес е добре да се погрижите малко за здравето си като се поразходите повечко.

Дева

Малко тягостно може да се чувствате днес и е добре да избягвате контакти с прекалено много хора. Творческата изява ще ви накара да се почувствате не само доволни от себе си, но и истински свободни.

Везни

Един чудесен ден за вас, в който ще ви се иска да приключите с всичко започнатото. Сутринта е най-добре да си поспите и да действате след обед.

Скорпион

Днес можете спокойно да си блаженствате на сянка и да не се претоварвате с много храна и физически дейности. Имате ли да свършите нещо важно, гледайте да го сторите до обед.

Стрелец

Като цяло денят е удачен, стига да не възлагате прекалено много надежди на хората. Слушайте интуицията си. Не се пренапрягайте много физически. По възможност не демонстрирайте политическите си пристрастия.

Козирог

Един наистина прекрасен ден, в който ще можете да изразите всичко, което чувствате по най-подходящия начин. Сега е моментът да се промените или поне да пробвате. Бъдете внимателни с правилата, не ги пристъпвайте, всъщност е добре да ги има.

Водолей

Еуфорията от сутринта постепенно ще се поуталожи и в късния следобед ще можете да отделите повече време на себе си и на семейството си. Не си позволявайте да мързелувате, а се опитайте да свършите някои полезни неща у дома.

Риби

Един доста добър ден за вас. Всичко ще става бързо и лесно, ще приключите с недовършените неща. Хубав ден да тръгнете на път. Не стойте на едно място – действайте. Бъдете повече с деца, ако можете.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телец

    3 1 Отговор
    Всеки път едни и същи хороскопи се въртят общи приказки, то така всеки може да си измисли много напрегнат ден, много работа, много трафик и тем подобни.
  • 2 зодия Пъпеш

    2 2 Отговор
    ей туй астрономията е голема наука ве.
  • 3 Стрина Пена

    6 1 Отговор
    Deй.ба и тъпите статии взехте да пускате
    Copy - paste

    Коментиран от #4

  • 4 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Стрина Пена":

    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.