Last news in Fakti

25 Юли, 2021 12:17 9 655 13

Ето какъв е мъжът на Ели Гигова

  • ели гигова-
  • николай гигов-
  • оръжеен бос

Той е малко по-млад от милионерската наследница, но това изобщо не я притеснява

Бременната Ели Гигова все още крие кой е бащата на бебето, което носи в утробата си. Близки до бившата журналистка разкриха пред "Уикенд", че мъжът до милионерската щерка се казва Робърт и е американец, който работи в Брюксел.

Той е малко по-млад от милионерската наследница, но това изобщо не я притеснява. Влюбените гълъбчета са се запознали в Брюксел преди година и половина и почти веднага са заживeли заедно.

Дъщерята на оръжейния бос Николай Гигов работи като асистент на евродепутата Емил Радев в столицата на Белгия, но вече е излязла в майчинство.

Бившата тв водеща ще става майка в края на август или началото на септември, като само най-близките ѝ хора знаят пола на бъдещото бебе. Двамата с половинката си не държат на подписа и за момента смятат да живеят на семейни начала, а след като утихнат нещата с ковид пандемията, да вдигнат скъпа сватба, но в тесен кръг, издават от обкръжението им, пише burgas24.bg.

В момента щерката на Николай Гигов се е отдала на почивка и се подготвя за бъдещото раждане. Щерката на Николай Гигов, която винаги е била много дискретна за личния си живот признава пред приятелки, че най-сетне е срещнала мъжа, с когото желае да създаде семейство. Избраникът на Ели заема висока позиция в НАТО, а баща му някога е бил генерал в международната организация. Гигова вече е водила Робърт в родината си и го е запознала със семейството си.

Елеонора, както е истинското име на красавицата, е единственото дете на оръжейния бос Николай Гигов и съпругата му Жени, които са семейство вече повече от 40 години. "Странно е, че запазихме семейството си в този водовъртеж“ – казва в едно от малкото си интервюта майката на Ели Гигова, която е най-добрата ѝ приятелка. Милионерската съпруга предпочита живота в сянка, а дъщерята – в светлините на прожекторите, като едва в последните години се скри от медиите и води инкогнито начин на живот в Брюксел.

Припомняме, че преди да се хвърли в обятията на Робърт, Ели изкара няколко бурни връзки с родни плейбои. Милионерската щерка имаше отношения с Петко Димитров, ресторантския бос Димитър Тодоранов и Николай Бареков, докато той бе шеф на ТВ7. Едва след тях Ели намери мъжа, който да я накара да иска семейство.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тази

    40 9 Отговор
    Не е ли дъщеря на ромски бизнесмен? Прилича на изрусена ромка.

    Коментиран от #2, #9

  • 2 руса ромка

    27 8 Отговор

    До коментар #1 от "Тази":

    Душа, какво ни е на изрусените ромки, бе? Хакупи си хедно хогледало да хгледаш на себе си.

    Коментиран от #3

  • 3 Този

    31 6 Отговор

    До коментар #2 от "руса ромка":

    Нищо ви няма, като изключим лилавите венци, кривите зъби и вонята.
  • 4 чудно

    28 7 Отговор
    А бе вие българки, съвсем изкуфяхте. Тръгнала да си го слага с кравар, при положение че българските мъжки гени са доста по за предпочитане. Спрете да си мислите че сте много модни, като извъртите една баница на някой чужденец. Търсете българското.
  • 5 НИКОЛАЙЧО

    39 3 Отговор
    Николайчо Гигов набедения бизнесмен добре че бяха куфарчетата , Гоце и сие ...
  • 6 Сссс

    40 1 Отговор
    На тая баща й плащаш на БНТ дъщеря му да е на екран, точно както и Ива снахата на Божков. В телевизиите е пълно с кифли с купени предавания и участия, но им лепят етикети джурналисти, а са си направо халтураджийки. Добре, че някои като се омъжат им се нат мъжете желанието за фръцкане по телевизията като на Жасмина от предаването на Румен Луканов.
  • 7 Тенекеджиев

    12 2 Отговор
    Г-да от ФАКТИ , обяснете ми какво е значението на раздел ТЕХНОЛОГИИ и личния живот на човек който изобщо не ме интересува . Или нещо се обърквате или "технологиите" ви са комплекс от истории за плеймейтки и поп-фолк обвивки.
  • 8 Щерев

    25 5 Отговор
    На Елито, татко и плати процедурата "ин витро" и сега ще си имат радост в къщи. Това за Робърт го забравете. Дано донорът да не е някой от гетата.
  • 9 Мюмюн

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "Тази":

    Абе, аркадаш, досига шорах стодена бира бургаску и лапах кифтаците на сабора на рокерити у котелску. Пручетух ко си написал-скивай ко ти пиша...."ляб и сол да ядеш, руса ромка да е..еш!" Огин са у кревата. Опа...иде мойта Айша и носи тучилката, ай стига сам писал, че ша играй дарвениа госпуд.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Гост

    3 2 Отговор
    И това е статия за отдел Технологии? Като как, питам аз, и отговор чакам?
  • 12 Хиената

    3 2 Отговор
    Не е ромка жената, но си е,, грозна,, и най лошото,, проста,, затова БГ не я хареса, а американец,, правилото за всички, Все някой ще се излъже,, а относно,, хогледалото,, всеки би предпочел да бъде като нея, отколкото онези,, желаните,, от тайфата, прасета разни,, от,, бардаци,,.....!

    Коментиран от #13

  • 13 село

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "Хиената":

    Никого не е излъгала. Все още си е стара мома.