Last news in Fakti

13 Февруари, 2022 13:31 9 202 18

Ели Гигова родила тайно първото си дете

  • ели гигова-
  • родила-
  • първо дете-
  • тайно

Щерката на Николай Гигов живее в Брюксел и все още не е водила бебето в България

Ели Гигова е родила тайно първото си дете. Бившата тв журналистка е станала майка преди около 3 месеца. Тя е дала живот на единствената си рожба в болница в Брюксел.

Полът и благата вест се пазят в дълбока тайна и само най-близките на милионерската щерка са запознати, че е станала майка.

Гигова умишлено крие новината, защото не иска да се шуми около личния ѝ живот. Тя неслучайно избяга чак в Белгия и се прибира в България два пъти в годината – през лятото и за Коледа. Тази година Ели последно се е прибирала през май месец, когато вече бе бременна в началото на шестия месец, пише таблоидът "Уикенд".

Оказва се, че дъщерята на оръжейния бос Николай Гигов е родила през есента. Бащата на бебето е чужденец, който също работи в Брюксел.

Двамата са заедно от година и половина и се разбират прекрасно, твърдят от обкръжението на влюбената двойка. Гигова признава, че най-накрая е срещнала правилния мъж. Тя крие любимия си мъж от медиите и хорските погледи.

Кой е той, знаят само най-близките ѝ приятелки и родителите. „Не съм бременна! Не ми се коментира нищо свързано с личния ми живот, знаете! Но не, не съм бременна“, заяви в края на годината Ели и не е излъгала, защото всъщност вече е била родила.

Дъщерята на оръжейния бос Николай Гигов работеше като асистент на евродепутата Емил Радев в Брюксел, като в момента е в отпуск по майчинство, който най-вероятно ще продължи 2 години.

Гигова все още не е довеждала детето си в България, а родителите ѝ им ходят на гости в Белгия. Фамилията притежава и голям апартамент в центъра на Париж.

От суеверие богаташката, която след месец ще навърши 40 години, не публикуваше свои снимки в социалната мрежа по време на цялата си бременност. Едва няколко дни преди настъпването на новата 2022 г. Ели разпространи своя актуална снимка.

На снимката е с дълго палто, което прикрива тялото ѝ, но дори и под зимната дреха се очертават по-пищните ѝ форми и по-голяма талия. Лицето ѝ също е по-бузесто, отколкото преди. Явно Гигова има да сваля още някой килограм след бременността, което е напълно нормално.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хич да не идва

    38 5 Отговор
    На мутрата щерка .Не идвай тука повече никога .
  • 2 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    9 20 Отговор
    Леле! Госпожа Ели Гигова е супер готина мацка! Колко много съм си мечтал за нея едно време като я гледах всяка вечер в къщата на ВИП Брадър... Ех, не можех да откъсна поглед от нея... Много невероятно красива жена да е жива и здрава и много успешна и щаслива!

    Коментиран от #17

  • 3 Никой

    30 2 Отговор
    Тази не е завършила журналистика,не ни баламосвайте.Тя , журналистиката ни е такава професионална.
  • 4 Gucci x Balenciaga

    15 6 Отговор
    Ми жената не иска публичност вие защо като пладнешки клюкарки я обсъждате ?
  • 5 pbdan

    27 2 Отговор
    Добре, че има чужденци, за прост българин не би се омъжила. Тоя сигурно е неземен красавец и от страх да не ѝ го откраднат го крие. Още малко и щеше да изтърве последния влак.
  • 6 Бай Онзи

    4 4 Отговор
    Мачкай , Гришо !
  • 7 глоги

    30 1 Отговор
    Ели Гигова Е родила тайно първото си дете. И КАКВО ОТ ТОВА? СЛИВКАТА СИ Е НЕЙНА.
  • 8 Тъно

    34 2 Отговор
    Никой не се вълнува дали е родила на 40, или не. Ако не беше баща и за нищо не става, голяма мъка беше по телевизиите да я бутат години наред. Добре, че се е излъгал някой и има пари, че не е първа младост и красота.
  • 9 Фикус

    27 1 Отговор
    Гигова признава, че най-накрая е срещнала правилния мъж,който има правилните банкови сметки. Правилния чичко-паричко. Иначе бебе как се гледа? Особенно в Белгия.
  • 10 в кратце

    31 0 Отговор
    Дъщерята на оръжейния бос Николай Гигов работеше к ато асистент на евродепутата Емил Радев в Брюксел,където е седалището на "НАШ ТЕ ХОРА". ВРЪЗКИ,МАЙНА,ВРЪЗКИИИИИИИИ!
  • 11 Едно време и бях мераклия

    12 0 Отговор
    Да я напръцам
  • 12 Аман от тъпанджийки като родят

    11 0 Отговор
    Е, що да е тайно. Родило си момичето, да са живи и здрави! Много правилно е постъпила.
  • 13 джаба

    12 1 Отговор
    МЕСТЯЯЯЯЯ
  • 14 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    14 0 Отговор
    Кое му е ТАйно???След,като така подробно пишете???
  • 15 Зззз

    7 2 Отговор
    Абе мисири ниедни,кой се интересува от тези с изключение на кифлите и ако вие не ги споменаване знаете ли колко ще се вълнуват има или няма дете някой или някоя си..АМа нали сме колония всичко по говедарски тертип папараци във всяка медия.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Гост

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Марш със Веси на аз. Копринка бе, чалгарски романтик.
  • 18 Е, тя

    3 0 Отговор
    излиза, че е по-важна от английската кралица. Що за суета? Що за простотия? Коя е тя? На кого му пука за нея? Просто е жена, която е родила като милиони други. Къде е новината?