Last news in Fakti

30 Август, 2011 12:34 1 616 0

Кали в off-road приключение

  • кали-
  • черноморие-
  • off-road

Морският престой на Кали, който продължи повече от два месеца, вече е към своя край. Вече повече от 10 години изпълнителката, заедно със синовете си, нарича българското Черноморие свой дом по време на натоварените с професионални ангажименти летни месеци, съобщи  TV "Планета".

Без проблем Кали успява да съчетае работата си с прекарването на време със семейството си и приятели без да се налага да пътува хиляди километри. В един от последните й дни на морето авантюристичната певица успя да намери малко свободно време и заедно със сина си Георги и няколко приятели предприеха интересно off-road пътуване.

Маршрута от над 30 км недокосната и красива природа остави във възторг Кали и изпълнителката не пропусна шанса да направи много снимки на местностите, през които минаваха.

Финала бе запазен за Нос Емине, от който участниците в пътуването, благодарение на доброто време успяха да видят както Варна, така и далечен турски планински връх. В момента Кали вече стяга багажа за завръщането си в София и се концентрира върху работата си.

След успеха на „Седем“, който излезе на 1 юни,  певицата предпочете да направи малка пауза, за да може изцяло да се отдаде на живота със семейството си на морето. В момента Кали започва работа по няколко проекта, като се надява да може да представи един от тях на аудиторията най-късно октомври месец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА