Last news in Fakti

24 Август, 2021 14:30 4 691 8

Това е най-елегантната кралска особа в Европа

  • беатрис боромео-
  • кралска особа-
  • най-елегантната

Графиня Беатрис Боромео измести за титлата британките Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, испанската кралица Летисия и нидерландската Максима

Това е най-елегантната кралска особа в Европа - 1
Снимкa: Shutterstock

Светското списание "Татлър" избра Беатрис Боромео от Монако за най-елегантната кралска особа в Европа, съобщи Daily Mail, цитиран от dariknews.bg.

Съпругата на Пиер Казираги е на 36 години. Тя измести за титлата британките Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, испанската кралица Летисия и нидерландската Максима благодарение на "слабостта си към "Валентино", "Армани Приве" и "Шанел".

Това е най-елегантната кралска особа в Европа
Снимкa: Shutterstock

Беатрис е дъщеря на италианския аристократ дон Карло Фердинандо. Семейството ѝ притежава Боромейските острови в Лаго Маджоре от 16-и век. Тя е работила като политически журналист и документалист, преди да се омъжи за сина на принцеса Каролина от Монако. На сватбата си през 2015 г. тя се появи в четири елегантни рокли - две "Валенитно" за гражданската церемония и две "Армани Приве" за църковната.

Графиня Беатрис вече роди две деца, но фигурата ѝ е непроменена. Тази година тя стана посланичка на "Диор".

Семейство Боромео има близки връзки с модна къща "Валентино". Чичото на Беатрис - граф Матео Марзото, е бивш неин директор.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    12 3 Отговор
    Оф, да ва у елита и вас......
  • 2 Минчев

    12 4 Отговор
    Посредствено излъчване, не виждам аристократична строгост, а по-скоро хлапашка превзетост облечена в суета за хиляди $!
  • 3 Медуза

    14 1 Отговор
    Ех...и кралските особи си имат своите несгоди:какво ли е да сменяш рокля след рокля за сватба или друго събитие! Иначе хваща окото тази графиня- дали ла.па като обикновена жена, или по благороднически върти тръбата?
  • 4 Чак пък толкова

    6 1 Отговор
    На което кафе седнеш ще видиш къде,къде по-хубави момичета!
  • 5 Хубавото

    2 0 Отговор
    си е хубаво...
  • 6 Аз да кажа

    1 1 Отговор
    Този с очилцата и братата на горната снимка как се подсмихва тънко, задника и гледа, завалията. А на долната снимка, как са навели фотоапаратите задника да и снимат. Ахахаха, первезни папараци. Веднага да им се отнеме акредитацията.
  • 7 Добра реклама,

    2 0 Отговор
    но леко е кривогледа. Широка е в кръста, значи краката са балдърести и като на римски пехотинец.
  • 8 Суетната

    1 1 Отговор
    Монако, звучи много лукс, да седне човек да пие кафе с нея, откъде срам, ами онези,, от тъмната улица,, боже опази....!